Merhaba,küçük yerlerde sıra yavaş ilerliyor az gibi görünüyor ama 14. Sırayı 4 sene bekleyen arkadaşım var düzce için
evet benimde dikkatimi çekti inşallah siz çok beklemezsinizMerhaba,küçük yerlerde sıra yavaş ilerliyor az gibi görünüyor ama 14. Sırayı 4 sene bekleyen arkadaşım var düzce için
Her şehrin kendine göre zorluğu var maalesef en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşmak dileğiyleMerhaba,küçük yerlerde sıra yavaş ilerliyor az gibi görünüyor ama 14. Sırayı 4 sene bekleyen arkadaşım var düzce için
Merhaba, bizde Bursa dan bavru yaptık. Süreciniz ne durumda acaba? Nasıl ilerliyor?Merhaba Bursa'da evladina kavuşmak için sıra bekleyen var mı biz geçen ay başvuru yaptik acaba süreç ne kadar sürer
Yaa ne güzel bir haber buMerhaba Canlar
Biz bir kaç hafta önce oğlumuza kavuştuk darısı bekleyen siz kardeslerimin başına olsun inşallah Rabbim tez zamanda kavuştursun beklenen günlerinizi hiç hatirlamayacaksiniz bile 41 ay sanki hic beklenmedi...
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
feyzaumran | Eki.21 | ANKARA | Kız | |
melekomerelif | Kas.21 | İSTANBUL | Kız | |
Verda | Oca.22 | ANTALYA | Kız | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
omrum06 | Nis.22 | ANKARA | Kız | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
zeynepmhmt | Eki.22 | İSTANBUL | Kız | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Neslihan1610 | Şub.23 | YALOVA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
kevo4562 | BURSA | |||
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | Nis.23 |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | Mar.24 |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Erkek | Eyl.24 |
gözünüz aydın çok sevindim, sağlıkla büyüsünMerhaba Canlar
Biz bir kaç hafta önce oğlumuza kavuştuk darısı bekleyen siz kardeslerimin başına olsun inşallah Rabbim tez zamanda kavuştursun beklenen günlerinizi hiç hatirlamayacaksiniz bile 41 ay sanki hic beklenmedi...
Ayyy bu ne güzel bir haber bir ömür boyu mutlu huzurlu olun inşallahMerhaba Canlar
Bir insan telefon etmeye korkar mı korkar tamda o durumdayız ... Ama eminim çok yakında bitecek bu korkularımız bizde kavuştuk müjdesi vereceğiz buradanmerhaba, bu ay istanbuldan kurumu arayan oldu mu aceba, kız erkek sırası için dah aramadım ama merak içindeyim bir arkadaşım kız sırasının aynı olduğunu söyleri 1 ayda hiç ilerleme olmamış erkek için haftaya aramayı düşünüyorum dayanabildiğim yere kadar:)
hayır ama ayda bir arayınca da sıra düşmeyince üzülüyor insan yoksa tersleyen hiç olmadı bu güne kadarNeden aramaya korkuyorsunuz bilgi vermiyorlar mı tersliyorlar mı?
yorumu bana yazdınız sandım:)Neden aramaya korkuyorsunuz bilgi vermiyorlar mı tersliyorlar mı?
Çok can sıkıcı bir durum demekki benimde sıram aynı duruyor ... Umarım bir dahaki aramamizda güzel haberler alirizaradım sıra aynı aceba dondurdular mı bu ay hiç düşme olmadı kız ve erkek sıramız aynı hayırlısı napalım