Nekadar oldu bekleyeli ?benim 10 ay olduBen de daha bekliyorum ev ziyareti
Yerleştirmenin ev ziyareti ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ev ziyaretinden sonra onay alıcaz inşallah ve beklemeyen başlıcaz. Ufak tefek bişeyler alıyoruz dedim daha çok erken dedi.Acaba ev ziyareti sonrası fazla bekletmeden yerleştirme yapacaklar mı , genelde ziyaret sonrası fazla bekletmiyorlar diye biliyorum
onaydan sonra mı sıraya giriyoruz?Yerleştirmenin ev ziyareti ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ev ziyaretinden sonra onay alıcaz inşallah ve beklemeyen başlıcaz. Ufak tefek bişeyler alıyoruz dedim daha çok erken dedi.
Yok hayır. Evrakları teslim ettiğiniz gün işliyor sıranız.onaydan sonra mı sıraya giriyoruz?
onay alamazsak sıradan mı çıkarıyolar biziYok hayır. Evrakları teslim ettiğiniz gün işliyor sıranız.
Onay alamayınca dosyanız kapanır tabiki.onay alamazsak sıradan mı çıkarıyolar bizi
kriterleriniz ne peki? ve hangi il?Zaman çabuk geçsin...hepimiz için.
Biz de 2016 nisanda 4tük
2016 eylülde 2ye düştük...
10 aydır hiç değişiklik olmadı.
2 yılımız dolmak üzere.
Doğru zaman değil galiba hayırlısı diyoruz bakalım
bence tam tersi şansınız artar çünkü kardeşleri birlikte evlat edindirme taraftarılarEvlat edinen arkadaşlar , eşimle 3 kardeşi evlat edinmek istiyoruz çok beklermiyiz yaslari küçük 5 e kadar adapte olması için sizce 2,3yıl beklermiyiz
Süreç ile ilgili birşey sorabilirmiyim? Şu anda istedikleri kitapları okuyoruz. Bu kitaplardan bize soru soracaklar mış. Size ne sordular acaba. Bilgi verirmisiniz?
Süreç ile ilgili birşey sorabilirmiyim? Şu anda istedikleri kitapları okuyoruz. Bu kitaplardan bize soru soracaklar mış. Size ne sordular acaba. Bilgi verirmisiniz?
Evet bu korkular beni öldürecek çok değişik duygular çok gel gitlerim oluyor ev ziyaretinde odaları geziyor çevreye bakıyorlar odayı hazırla demiyorlar göz renginizi saçınızin rengi teninizin rengini esinizinden öyle not alıyorlar çok yakın arkadaşlarınızın numaralarını istiyorlar ve ariyorlar güzel bir Türk Kahvesi ikram edip sohbet edin hiç kasmayin kendinizi sevgilerKesinlikle yalnız değilsin. Ben başvuru yapalı 10 ay olacak ev ziyareti bekliyorum. Bende dönem dönem çok heyecanlanıyorum , korkularım acabalarım oluyor. Bir tek benmiyim diye düşünüyorum bazen ana sanırım çoğumuz bu duygulardan geçiyoruz. Ama 3 ayrı bir heyecan olmalı her an gelebilir. Kıyafet hariç herşeyi hazır edin.
Ev ziyaretim geçti bu arada. Ev yapımı limonata ve ıslak kek ikram ettim. Önümüzdeki hafta sıramız belli olacak.Evet bu korkular beni öldürecek çok değişik duygular çok gel gitlerim oluyor ev ziyaretinde odaları geziyor çevreye bakıyorlar odayı hazırla demiyorlar göz renginizi saçınızin rengi teninizin rengini esinizinden öyle not alıyorlar çok yakın arkadaşlarınızın numaralarını istiyorlar ve ariyorlar güzel bir Türk Kahvesi ikram edip sohbet edin hiç kasmayin kendinizi sevgiler
Hadi hayırlısı. Kız için mi başvurdunuz erkek için mi? ve il neresi?Ev ziyaretim geçti bu arada. Ev yapımı limonata ve ıslak kek ikram ettim. Önümüzdeki hafta sıramız belli olacak.
Kız için KocaeliHadi hayırlısı. Kız için mi başvurdunuz erkek için mi? ve il neresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?