Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kasım 2016 da başvuru yaptım . 8 ay bitti 9.aya girdim neyse artık geç olsun güç olmasın bekleyecez çaresiz

Acaba ev ziyareti sonrası fazla bekletmeden yerleştirme yapacaklar mı , genelde ziyaret sonrası fazla bekletmiyorlar diye biliyorum

Acaba ev ziyareti sonrası fazla bekletmeden yerleştirme yapacaklar mı , genelde ziyaret sonrası fazla bekletmiyorlar diye biliyorum
Yerleştirmenin ev ziyareti ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ev ziyaretinden sonra onay alıcaz inşallah ve beklemeyen başlıcaz. Ufak tefek bişeyler alıyoruz dedim daha çok erken dedi.

Zaman çabuk geçsin... hepimiz için.
Biz de 2016 nisanda 4tük
2016 eylülde 2ye düştük...
10 aydır hiç değişiklik olmadı.
2 yılımız dolmak üzere.
Doğru zaman değil galiba hayırlısı diyoruz bakalım

kriterleriniz ne peki? ve hangi il?

Evlat edinen arkadaşlar , eşimle 3 kardeşi evlat edinmek istiyoruz çok beklermiyiz yaslari küçük 5 e kadar adapte olması için sizce 2,3yıl beklermiyiz

Evlat edinen arkadaşlar , eşimle 3 kardeşi evlat edinmek istiyoruz çok beklermiyiz yaslari küçük 5 e kadar adapte olması için sizce 2,3yıl beklermiyiz
bence tam tersi şansınız artar çünkü kardeşleri birlikte evlat edindirme taraftarılar

Süreç ile ilgili birşey sorabilirmiyim? Şu anda istedikleri kitapları okuyoruz. Bu kitaplardan bize soru soracaklar mış. Size ne sordular acaba. Bilgi verirmisiniz?
Süreç ile ilgili birşey sorabilirmiyim? Şu anda istedikleri kitapları okuyoruz. Bu kitaplardan bize soru soracaklar mış. Size ne sordular acaba. Bilgi verirmisiniz?

Kusura bakmayın donemedim size.bize 7.8 sayfalik bir kağıt vermişlerdi bu kagitta da bebekle ilgili şeyler yazıyordu 4 yaşta gerçeğin söylenmesi daha iyidir felan.ama bize öyle kitap felan vermediler sadece oradaki yetkili kişi sizden bir mektup istiyor sizi ençok mutlu eden olay yada üzen şey vb.bana baba ilk soru sorduklarinda ben annelik yapabilirmiyim demiştim hatta onlar şok oldu çünkü büyük bir sorumluluğun altına giriyorum korkuyorum demiştim bütün kaygilarimi herşeyi onlara konusmustum polyana olmamistim sizde rahat olun hiç kasmayin rahat konuşun zaten onlar insan Sarrafi olmuşlar onlarda haklılar inşallah sorunuza cevap vermişimdir kafanıza takılan soru varsa sorabilirsiniz sevgiler

Evet bu korkular beni öldürecek çok değişik duygular çok gel gitlerim oluyor ev ziyaretinde odaları geziyor çevreye bakıyorlar odayı hazırla demiyorlar göz renginizi saçınızin rengi teninizin rengini esinizinden öyle not alıyorlar çok yakın arkadaşlarınızın numaralarını istiyorlar ve ariyorlar güzel bir Türk Kahvesi ikram edip sohbet edin hiç kasmayin kendinizi sevgiler

Ev ziyaretim geçti bu arada. Ev yapımı limonata ve ıslak kek ikram ettim. Önümüzdeki hafta sıramız belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…