Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Adınıza çok sevindim. Içten içede kıskandım :)) keşke orada bende olabilseydim ve hunharca alışveriş yapsaydım bebişlerim için :))) ama Daha sıram bile belli değil o yüzden tutuyorum kendimi. Yani daha doğrusu eşim bana engel oluyo :)) böyle güzel telaşlar bizede nasib olur inşallah. Sevgilerimle :))

olur tabii neden olmasın....sıranız belli olunca ufak ufak başlayın...insan çok mutlu oluyor ....

olur tabii neden olmasın....sıranız belli olunca ufak ufak başlayın...insan çok mutlu oluyor ....
Yani aslında hali hazırda her avm ye gittiğimde bebek.çocuk mağazalarına giriyorum kıyafetlere bakıyorum dokunuyorum tek tek. Yani sağda solda öyle bi kadın görürseniz o benim işte :))

Yani aslında hali hazırda her avm ye gittiğimde bebek.çocuk mağazalarına giriyorum kıyafetlere bakıyorum dokunuyorum tek tek. Yani sağda solda öyle bi kadın görürseniz o benim işte :))
bende öleydim...kısmet oldu almak ....inşallah sizede yakın zamanda kısmet olurrrrr

Arkadaşlar büyük gün geldi yarın 2 30 da ew ziyareti war biraz temizlik yaptım uzun zaman oldu ewde yoktum olduğu kadar hallettim yarına da bir kaç iş bıraktım ufak tefek neler olacak heyecandan uyuyamıyorum 8 de kalkarım diye yattım sat 4 oldu uykum var aslında ama gelde uyu ne olacak nereye bakacak düşünmekten kendimi alamıyorum çok uzun sürüyor mu acaba onlar gittikten sonra arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum da

Bizde ornegin; maksimum 15-20 dk kaldilar... cocuk odasi , mutfak ve balkonu incelediler..kombi var mi ona bakti...balkonun kapali olmasi gerektigini soyledi, pencerelere emniyet kilidi ve yuksek dolap ile tv nin sabitlenmesi (duvar-unite) gerektigini fakat acele etmenize gerek yok demislerdi...ikram kabul etmediler...ailemiz hakkinda sorular sordular... saglik kurumu ile okullarin, cocuk parklarinin konumu konusunda bilgi istediler..bu sekilde..sakin olmaya calisin...her sey yolunda gidecektir...iyi gunler♡♥♡

öncelikle sakin olun dicem ama olunmuyor :) ....bende bayağı kaldı 1 saat kadar....15-20 dk bebişle ilgili soru evi geziyor...sonra ben hazırlık yapmıştım çay börek yedik....sanki apartmandan komşum gelmiş gibiydi saolsun ....

Banada gelirse kısmetse ikram hazırlasam mı diye düşünüyorum. Devlet memuruna ikram uygun olur mu bilemedim aslında :)) demekki kişiden kişiye değişiyor :))

Merhaba. Nasıl geçti ev ziyaretiniz inşallah hersey yolunda gitmiştir

Bizde heyecanlıyız ve yorumlarınızı bekliyoruz. Ziyeret nasıl geçti bizimlede paylaşın lütfen :)))

Banada gelirse kısmetse ikram hazırlasam mı diye düşünüyorum. Devlet memuruna ikram uygun olur mu bilemedim aslında :)) demekki kişiden kişiye değişiyor :))
siz yinede hazırlayın derim...bize gelen uzman böreğimi çok beğendi peçeteye sarıp götürdü :) ......

Merak eden can arkadaşlarım çok şükür güzel geçti hamdolsun atlattık bişi ikram etmeye wakit olmadı zaten çok acele oldu ay bazı arkadaşlar yazmış dolaba baktı kanepeye baktı sadece oturdu bebek konuştuk ondan sonra ewi gezelim dedi sonra üstten bi ewe baktı o kadar bitti gitti gereksiz bi gerilim yaşamışım geceden bu yana merak eden herkese çok teşekkür ederim hamdolsun tatlı dilli bir uzmanımız var değişik bir konu olmadı sadece bizim ewdeydik hepsi bu

Hangi dolaba kanepeye baktı evimi kurcaladı yani

Sizin başvurunuz istanbuldan mı acaba

Merhaba arkadaşlar. Temmuz 2015'de başvurmuştuk biz Ankara'dan. Kız bebekte 55. Sıradayız hala. 7 ay önce aramıştım en son 62'ydi, hiç ilerlememiş sıra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…