- 9 Ekim 2016
- 110
- 69
- 48
- 38
Adınıza çok sevindim. Içten içede kıskandım :)) keşke orada bende olabilseydim ve hunharca alışveriş yapsaydım bebişlerim için :))) ama Daha sıram bile belli değil o yüzden tutuyorum kendimi. Yani daha doğrusu eşim bana engel oluyo :)) böyle güzel telaşlar bizede nasib olur inşallah. Sevgilerimle :))kızlar hafta sonu fuara gittik...muhteşemmmmdiiii....ama satış yok malesef....toptan satışlar içinmiş fuar son gün olunca rica edince birde ikna kabiliyetim biraz fazladır :) tabi ben alışveriş yapmazmıyım ...okadar uygunki anlatamam size....bu bebek mağazaları resmen bizi kazıklıyor....toptan fiyatları duyunca şok oldum....tabi bende faydalandım biraz alışveriş yaptım sonra alacağım şeyleri aldımmmm :) güzel bir hafta sonu geçti.....pazar günü tabi pert okadar gezmeye .... :)
olur tabii neden olmasın....sıranız belli olunca ufak ufak başlayın...insan çok mutlu oluyor ....Adınıza çok sevindim. Içten içede kıskandım :)) keşke orada bende olabilseydim ve hunharca alışveriş yapsaydım bebişlerim için :))) ama Daha sıram bile belli değil o yüzden tutuyorum kendimi. Yani daha doğrusu eşim bana engel oluyo :)) böyle güzel telaşlar bizede nasib olur inşallah. Sevgilerimle :))
Yani aslında hali hazırda her avm ye gittiğimde bebek.çocuk mağazalarına giriyorum kıyafetlere bakıyorum dokunuyorum tek tek. Yani sağda solda öyle bi kadın görürseniz o benim işte :))olur tabii neden olmasın....sıranız belli olunca ufak ufak başlayın...insan çok mutlu oluyor ....
bende öleydim...kısmet oldu almak ....inşallah sizede yakın zamanda kısmet olurrrrrYani aslında hali hazırda her avm ye gittiğimde bebek.çocuk mağazalarına giriyorum kıyafetlere bakıyorum dokunuyorum tek tek. Yani sağda solda öyle bi kadın görürseniz o benim işte :))
Merhaba arkadaşlar.Sira bildiren zarf eve geldi.İnşallah önümüzdeki yıla zarfa falan gerek kalmadan 2017 'de gelir yavrum.Bekleyen herkes için su gibi geçsin zaman.[/QUOTE
hadi hayırlısı sıranız kaç ....inşallah hepimiz biran önce kavuşuruz yavrularımıza...Merhaba arkadaşlar.Sira bildiren zarf eve geldi.İnşallah önümüzdeki yıla zarfa falan gerek kalmadan 2017 'de gelir yavrum.Bekleyen herkes için su gibi geçsin zaman.
Bizde ornegin; maksimum 15-20 dk kaldilar... cocuk odasi , mutfak ve balkonu incelediler..kombi var mi ona bakti...balkonun kapali olmasi gerektigini soyledi, pencerelere emniyet kilidi ve yuksek dolap ile tv nin sabitlenmesi (duvar-unite) gerektigini fakat acele etmenize gerek yok demislerdi...ikram kabul etmediler...ailemiz hakkinda sorular sordular... saglik kurumu ile okullarin, cocuk parklarinin konumu konusunda bilgi istediler..bu sekilde..sakin olmaya calisin...her sey yolunda gidecektir...iyi gunler♡♥♡Arkadaşlar büyük gün geldi yarın 2 30 da ew ziyareti war biraz temizlik yaptım uzun zaman oldu ewde yoktum olduğu kadar hallettim yarına da bir kaç iş bıraktım ufak tefek neler olacak heyecandan uyuyamıyorum 8 de kalkarım diye yattım sat 4 oldu uykum var aslında ama gelde uyu ne olacak nereye bakacak düşünmekten kendimi alamıyorum çok uzun sürüyor mu acaba onlar gittikten sonra arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum da
öncelikle sakin olun dicem ama olunmuyor :) ....bende bayağı kaldı 1 saat kadar....15-20 dk bebişle ilgili soru evi geziyor...sonra ben hazırlık yapmıştım çay börek yedik....sanki apartmandan komşum gelmiş gibiydi saolsun ....Arkadaşlar büyük gün geldi yarın 2 30 da ew ziyareti war biraz temizlik yaptım uzun zaman oldu ewde yoktum olduğu kadar hallettim yarına da bir kaç iş bıraktım ufak tefek neler olacak heyecandan uyuyamıyorum 8 de kalkarım diye yattım sat 4 oldu uykum var aslında ama gelde uyu ne olacak nereye bakacak düşünmekten kendimi alamıyorum çok uzun sürüyor mu acaba onlar gittikten sonra arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum da
Banada gelirse kısmetse ikram hazırlasam mı diye düşünüyorum. Devlet memuruna ikram uygun olur mu bilemedim aslında :)) demekki kişiden kişiye değişiyor :))öncelikle sakin olun dicem ama olunmuyor :) ....bende bayağı kaldı 1 saat kadar....15-20 dk bebişle ilgili soru evi geziyor...sonra ben hazırlık yapmıştım çay börek yedik....sanki apartmandan komşum gelmiş gibiydi saolsun ....
Arkadaşlar büyük gün geldi yarın 2 30 da ew ziyareti war biraz temizlik yaptım uzun zaman oldu ewde yoktum olduğu kadar hallettim yarına da bir kaç iş bıraktım ufak tefek neler olacak heyecandan uyuyamıyorum 8 de kalkarım diye yattım sat 4 oldu uykum var aslında ama gelde uyu ne olacak nereye bakacak düşünmekten kendimi alamıyorum çok uzun sürüyor mu acaba onlar gittikten sonra arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum da
Bizde heyecanlıyız ve yorumlarınızı bekliyoruz. Ziyeret nasıl geçti bizimlede paylaşın lütfen :)))Arkadaşlar büyük gün geldi yarın 2 30 da ew ziyareti war biraz temizlik yaptım uzun zaman oldu ewde yoktum olduğu kadar hallettim yarına da bir kaç iş bıraktım ufak tefek neler olacak heyecandan uyuyamıyorum 8 de kalkarım diye yattım sat 4 oldu uykum var aslında ama gelde uyu ne olacak nereye bakacak düşünmekten kendimi alamıyorum çok uzun sürüyor mu acaba onlar gittikten sonra arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum da
siz yinede hazırlayın derim...bize gelen uzman böreğimi çok beğendi peçeteye sarıp götürdü :) ......Banada gelirse kısmetse ikram hazırlasam mı diye düşünüyorum. Devlet memuruna ikram uygun olur mu bilemedim aslında :)) demekki kişiden kişiye değişiyor :))
Hangi dolaba kanepeye baktıMerak eden can arkadaşlarım çok şükür güzel geçti hamdolsun atlattık bişi ikram etmeye wakit olmadı zaten çok acele oldu ay bazı arkadaşlar yazmış dolaba baktı kanepeye baktı sadece oturdu bebek konuştuk ondan sonra ewi gezelim dedi sonra üstten bi ewe baktı o kadar bitti gitti gereksiz bi gerilim yaşamışım geceden bu yana merak eden herkese çok teşekkür ederim hamdolsun tatlı dilli bir uzmanımız var değişik bir konu olmadı sadece bizim ewdeydik hepsi bu
Sizin başvurunuz istanbuldan mı acabaMerak eden can arkadaşlarım çok şükür güzel geçti hamdolsun atlattık bişi ikram etmeye wakit olmadı zaten çok acele oldu ay bazı arkadaşlar yazmış dolaba baktı kanepeye baktı sadece oturdu bebek konuştuk ondan sonra ewi gezelim dedi sonra üstten bi ewe baktı o kadar bitti gitti gereksiz bi gerilim yaşamışım geceden bu yana merak eden herkese çok teşekkür ederim hamdolsun tatlı dilli bir uzmanımız var değişik bir konu olmadı sadece bizim ewdeydik hepsi bu
yok canım bana bakar demişlerdi ama göz gezdirdi ewe sadece hiç bir şeye bakmadı yani sohbet muhabbet o kadarHangi dolaba kanepeye baktıevimi kurcaladı yani
Hayır canım sakaryadayım benSizin başvurunuz istanbuldan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?