Canim benim bir oglum var bende evlat edinebiliyormuyum?cok merak ettim cevap verirsen sevinirimkizlar gun gectikce heyecanim artiyor cok yaklasyim inaniyorum sanki onumuzdeki hafta kavusacakmisim gibi bir his var icimde insallah ...dun aksam 0-3 ay zibin biberon emzik bez vs aldim. annemle alt acma , babynest ve battaniye yaptik artik gelsede kavussak hayirlisiyla oglumda bekliyo kardesini hergun ne zsman gelecek diye soruyo bakalim gelginde neler yasayacagiz
Nereden başvurdunuz ve Neden bir yıldır sıranızı hala öğrenemediniz? Ayin 16 sinda senemiz dolacak..
Hala siramizi ogrenemedik...umitsizlige kapilmak istemiyorum ama cok uzuluyorum...dusunmemek icin kendimi tamamen ise verdim.. beynimi dinlendireyim dedigimde ise aklim hep sevgisimi veremedigim bebegime takiliyor ve kendimi hep aglarken buluyorum...1 hafta sonra arayin demislerdi pzt gunu arayacagiz tekrar...neden sira bu kadar yavas ilerliyor anlayamiyorum...hem sirami ogrenmek icin can atiyorum hem de yuksek rakamlarla baslarsak diye uzuluyorum..
Allah bize kolaylik versin...
Sıranızı nasıl öğrenemediniz. sistAyin 16 sinda senemiz dolacak..
Hala siramizi ogrenemedik...umitsizlige kapilmak istemiyorum ama cok uzuluyorum...dusunmemek icin kendimi tamamen ise verdim.. beynimi dinlendireyim dedigimde ise aklim hep sevgisimi veremedigim bebegime takiliyor ve kendimi hep aglarken buluyorum...1 hafta sonra arayin demislerdi pzt gunu arayacagiz tekrar...neden sira bu kadar yavas ilerliyor anlayamiyorum...hem sirami ogrenmek icin can atiyorum hem de yuksek rakamlarla baslarsak diye uzuluyorum..
Allah bize kolaylik versin...
cnm benim bildiğim kadarıyla alt soy bağının olması evlat edinmeye engel değil. sadece öz soy bağının haksızlığa uğramaması adına onunda rızasına dikkat ediliyo. yani biyolojik evladınında buna hazır olması gerekir. inşallah yardımcı olabilmişimdir. sevgiler :))Canim benim bir oglum var bende evlat edinebiliyormuyum?cok merak ettim cevap verirsen sevinirim
sıra için başvurduğunuz tarih önemli başvuru tarihinden sıraya giriyorsunuzBaşvuru sırası nedir arkadaşlar . evrak teslim ettiğimiz gün etkilermi süreç nasıl. lütfen biri bana anlaysın. muhtemelen evraklarımızı haftaya teslim edeceğiz. istanbul.
Istanbuldan basvurduk...bize en basindan gorusmeler 10-12 ayi bulabiliyor demislerdi...ben de bu kadar uzun surecegini dusunmemistim...Ilk basvuru dahil 6 gorusme yapildi...bekliyoruz, hayirlisi ile...Nereden başvurdunuz ve Neden bir yıldır sıranızı hala öğrenemediniz? 
Istanbuldan basvurduk...bize en basindan gorusmeler 10-12 ayi bulabiliyor demislerdi...ben de bu kadar uzun surecegini dusunmemistim...Ilk basvuru dahil 6 gorusme yapildi...bekliyoruz, hayirlisi ile...Nereden başvurdunuz ve Neden bir yıldır sıranızı hala öğrenemediniz? 
Gorusmelerde hersey olumlu diyorlar, en son Ankara onaylayip size siranizi onlar soyleyecek dediler...bu gidisle 3-4 sene bekleyecegiz gibi gorunuyor..Sıranızı nasıl öğrenemediniz. sist
cnm benim bildiğim kadarıyla alt soy bağının olması evlat edinmeye engel değil. sadece öz soy bağının haksızlığa uğramaması adına onunda rızasına dikkat ediliyo. yani biyolojik evladınında buna hazır olması gerekir. inşallah yardımcı olabilmişimdir. sevgiler :))
Başvuru sırası nedir arkadaşlar . evrak teslim ettiğimiz gün etkilermi süreç nasıl. lütfen biri bana anlaysın. muhtemelen evraklarımızı haftaya teslim edeceğiz. istanbul.
O halde ne kadar erken teslim edersem o kadar iyi. benim evraklarım aslında hazır bu gün teslim edecektim ama teslim yapamıyorum. Çünkü aradım görevli hanım yoğunmuş. ancak haftaya randevu olacak. neyse herşeyin hayırlısı vardır bundada bi hikmet :))Evrak teslim günü başvuru tarihi olarak geçiyor. Biz ev ziyareti bekliyoruz sonra onay kağıdı gelecek orada sıramız yazacak öyle dediler bize. Bebek için de 2-3 yıl beklersiniz dediler.
neden hazırlık yapmadınız bu işler belli olmaz birden sıranız düşer...bende şu an 4 ....herşeyini aldım yıkadım bile giysi hariç beşik bile hazır biberonlar battaniyeler alt açma minderi puset oyuncağı dönence bir sürü şey aldım :)...hazır olsun sonra elim ayağım karışmasın diye...bence hazır olun ...bi tek kıyafetimiz eksik oda artık gelince :)Selam arkadaşlar, yoğun çalıştığım için arada girip yazabiliyorum. Bizim de sıramız nisandan beri 4. Geçen gün kurumu aradım sıralamada değişklik olabilir ama net bi durum yok dediler. Sanırım bir bebiş var süreci devam ediyor. Biz daha hiçbirşey hazırlamadık geç mi kaldık bilmiyorum. Ayını bilmediğimiz için bşy de alamıyoruz kızıma
İzinlere biraz göz gezdirdim. Aynı haklar eş de memur ise onun içinde geçerli oluyormuş. Mesela 8 haftalık ücretli izin babaya da varmış. Adaptasyon için çok mantıklı buldum bu maddeyi. Yarım gün çalışma hakkı da aynı şekilde diğer izinlerde.
İlk 8 hafta babamızda evimizde olcak
İnşallah zaman hepimz için çabuk geçer
Bugun Ankarayi aradim, bizim durum uluslarari kapsama giriyirmus...yani ben iki ulkenin vatandasi oldugum icin cocugumun lehine olmasi adina vatandasi oldugum diger ulke ile kurum arasinda bazi iskemler gerceklesiyormus..cocugun da o ulkenin vatandasi olabilmesi icin kurum bunu garantilemek istiyormus...hersey cocugun lehine gelisecek sekilde...gonlunuz rahat olsun herhangi bir olumsuzluk yok , sadece normalden farkli olarak bize ait bazi prosedirler var...sirami Ocak ayinda ogrenebilirmisiz..
Bizde iki ülke nin vatandaşıyız diğer ülkedende evrak toplamanızı istedilermi acaba merak ettimBugun Ankarayi aradim, bizim durum uluslarari kapsama giriyirmus...yani ben iki ulkenin vatandasi oldugum icin cocugumun lehine olmasi adina vatandasi oldugum diger ulke ile kurum arasinda bazi iskemler gerceklesiyormus..cocugun da o ulkenin vatandasi olabilmesi icin kurum bunu garantilemek istiyormus...hersey cocugun lehine gelisecek sekilde...gonlunuz rahat olsun herhangi bir olumsuzluk yok , sadece normalden farkli olarak bize ait bazi prosedirler var...sirami Ocak ayinda ogrenebilirmisiz..
Merhaba, hayir sadece uluslararasi anlasmaya gore ulkeler arasi burokratik bazi islemler varmis..bu sekilde soylediler..farkli bir evrak istemediler...Bizde iki ülke nin vatandaşıyız diğer ülkedende evrak toplamanızı istedilermi acaba merak ettim
İlk başvurumuzda sormuştum çift vatandaş olmamız sorun olurmu diye yok olmaz denilmişti ama bizim görüşmelerimiz devam ettiği için ordanda evrak toplamamızı isterlermi acaba diye endişelendim neyseki öyle bir şey yokmuş sevindimMerhaba, hayir sadece uluslararasi anlasmaya gore ulkeler arasi burokratik bazi islemler varmis..bu sekilde soylediler..farkli bir evrak istemediler...
Bizden istenilmedi şimdilikBende çift vatandaşım diğer ülkeden sabıka kaydımı istediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?