• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba arkadaşlar ... size bugün sıram belli oldu çok mutluyum diye yazmak isterdim ama maalesef ben yolun sonuna geldim ve cok mutsuzum. .. 1 yılın sonunda dosya onaylanmadi. .. listeden cikarirmisiniz beni .... çok sevgili uzmanımiz aileden mahkemeyle evlat edinin o da yasal diye akıl verdi (!)

Merhaba arkadaşlar ... size bugün sıram belli oldu çok mutluyum diye yazmak isterdim ama maalesef ben yolun sonuna geldim ve cok mutsuzum. .. 1 yılın sonunda dosya onaylanmadi. .. listeden cikarirmisiniz beni .... çok sevgili uzmanımiz aileden mahkemeyle evlat edinin o da yasal diye akıl verdi (!)
yaaa çok üzüldüm:((( ne imişki sebep ya da 1 sene sonra mı belli olmuş bu nedir böyle.. bu arada suriyeli bebekleri amerika filan evlatlık alıyormuş nasıl bişi anlamadım ama duydum.. yani belkide nasibin başka yerdedir... rabbim mutlaka bir kapı açacaktır sana..

canım bizim bebişinde hukuksal sureci devam edio biz tercihlerde öyle söylemişiz daha cabuk kavuşmana neden olur :) birde bizim uzmanımız kesinlkle sıkıntı cıkmaz biyolojik aileyle dedi fakat ihtimaller yinede söz konusu bırakan birdaha geri almak için bırakmıo zaten..
bizim uzmanımızda öyle negatif şeyler söylüyoki hoş onlarıda anlamak lazım garanti diye elbette bişey yok..yanlız haklısınız kimse almak için bırakmaz tuttum bunu;)

sayın sunita sıranız kaç acaba...inşallah görüyorsundur :(((( aynı tarihlerde basvurmusuz.. biz yeni tercih eklettiğimizden 20 gün sora sıranızı veririz dediler..

zaman zaman yazinizi okurken agladim. siz ve buradaki bayanlar o kadar yuce gonullusunuz ki. kendi cocugunu dogurup birakan bakamayan hatta oldurenleri gordukce iyice karamsarlastigim su gunlerde sizler bana umut oldunuz. boyle iyi kalpli insanlarda varmis benim ulkemde. sizler doguran annelerden daha cok annesiniz. o yavrularida dort gozle bekleyen, onlara sicacik yuva veren insanlarin oldugunu bilmek günümü aydinlatti.

niye iptal oldu çok uzuldum neyse sebepleri onları duzeltip tekrar başvurun size belli bir sebep göstermeden iptal edemezler

biranda canımın yarısı oldu telaşlanıorum ya ona birşey olursa diye cok korkuorum çabuk buyu meleğim biran önce iyileş ameliyatını ol 1 ay nasıl sabredicem ben aklım cıkıo hergun 1 gun daha gecti diye seviniorum şu boğulma riski beni mahfedio başka doktora daha göturucm belki erkene alırlar..

sohbette ta başlara gittimde vukuatlı nufus kağıt örneğinde cocugun evlatlık oldugu yazıldıgına dair bişyeler yazılmış gerçekten boylemi:((

Hayır yazmıyor bildiğim kadarıyla. Ancak eski kütüğün kaydını kapatmalarını söylemek gerekiyor nüfus müdürlüğüne. Gerçi davaları tamamlanan arkadaşlar daha doğru bilgi verirler.

Canım çok çok üzüldüm inan :( Ne denir bu durumda, hangi söz teselli eder ki seni... Sabır ve güç diliyorum

Ahh bende ilk cumlende heycanlandim halbuki.devamini okuyunca uzuldum valla.nasip kismet diyelim nedenirki.kader.
Ama gerekceleri cok uzucu.ugrastirmalari dahada kotu.uzulme lutfen.
Vardir bundada bi hayir:KK43:

sayın sunita sıranız kaç acaba...inşallah görüyorsundur :KK43:((( aynı tarihlerde basvurmusuz.. biz yeni tercih eklettiğimizden 20 gün sora sıranızı veririz dediler..

Merhaba bizim dosyamız hala onaylanmadı yabancı uyruklu olduğum icin herhalde de onaylanmıyacakta.

Merhaba
Oncelikle 4 yaşında down sendromlu kizimin olmasını sebep sundular ... kızım sürekli ilgi beklermis bebekle ilgilenemezmisim yada tam tersi olurmuş ... hem ben annelik tatmisim.( ki en çok bu cümleye sinirlendim down sendromunun ne demek oldugunu bilmiyor )
Sonra yapılan mürekkep testinde bir kisilik özelliği olabilir denmis ( ki kel alaka evlat edinmeye engel değil )
Zaten çocuk azmis çocuğu olmayanlar daha önemliymis ....
Beni bu açıklamalar tatmin etmedi ...sizi olsa tatmin edermiydi ?
Dünden beri ne yerdeyim ne gökte .... nefes alamıyorum
Ha birde komik yani üzülmeyin aileden evlat edinin oda yasal dedi ... Aile nerden bulacaksam ?

Back
X