- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
Hem suçlu hem güçlü, demekki kuzenin hasta, kesinlikle öyle.Bir de kuzenim olacak pislik şikayetlerini geri çeksinler falan diyormuş.
Babası sorumluluk sahibi değil. Annesi çok iyi niyetli biri ama cahil. Zaten köyden bozma ufak bir yerde yaşıyorlar, hayatı boyunca şehirde yaşamamış, okul yüzü görmemiş bir kadıncağız. Kaderi çok berbat, öyle böyle değil. Oğlu tam bir serseri, başına iş açacağı belliydi. Babamlar falan hapisten çıkınca akıllansa bari falan demişler de kuzenim olacak pisliğin babası çıkınca daha fena, daha serseri olmasından endişeleniyormuş.Meslegim geregi bir Cok kez sahit oldum oluyorumda ve maalesef cezaevleri islah etmiyo. Ahlaki vicdani degerlwrden yoksunluk cocuk yetistirmedeki savurganliklar toplumun bilincsizligi insan olamanin gereklerini bilememek etraftarol model olacak insanlarin olmayisi daha bircok neden bu olaylar botmeyecek. Bir agir ceza mahkemesi durusmasindan midem bulanarak gozumden yaslar akarak ciktim ve durusmanin konusu cezaevindeki iki gencin taciz davasiydi giris sebepleri taciz icerde birbirlwrine yaptiklari taciz hakimin bile yuzu kizarmisti bilirkisi olarak Konusamadim bile kanim dondu. Bu kadar mi dustuk bu kadar mi igrenclesti insanlar daha ne konular. Konuyu scan arkadasima tesekkurler Umarim ahlaki egitimin onemini bilen ellerde guzel bir nesil gwlir. Bir toplumun insaasi imsanlarin islahi ile degil yeni neslin yetistirilmesi ile olur.bu uyariyi Umarim dikkate alir ve cocuklariniza sahip cikmanin yaninda onlari guzel bir sekilde yetostirme cabasinda olursunuz...
Benim de bi kız kardeşim var, üstüne titriyorum.Offff...
İnsanlarin bu adilikleri kotulukleri beni cok korkutuyor.
Kardeslerimin annesi oldum. İlgim takibim hep uzerlerindeydi. Arkadaslarinin telefon numaralarini vermezlerdi. Gece gizli gizli alip kaydederdim. Kardeslerime ulasamadiysam mutlaka arkadaslarinin birinden ulasip nerede ne yaptigini ogrenirdim. Bazen oldugu yerlere baskin yapardim. Ki kardeslerim erkek. Azar isitirdim,bagirip cagirirlardi bana ama nerede olduklarini bilmek beni rahatlattigi icin soylediklerini takmazdim.
Simdi ikisi de ogretmen oldular,henuz bekar olduklari icin arada kontrollerimi devam ettiriyorum.
Sonra vay sen psikopatsin. Tabi psikopat olurum. İnsanlar o kadar kotu ki...
Anne olunca psikopatligim sanirim artarak devam edecek. Umrumda bile degil. Hersey onlar icin. Kotuluklerden korumak icin...
Zaten bunu öğrendim, kendime sorduğum ilk soru "benim çocuğumun başına böyle bişey gelse, benim çocuğuma yapsalar ben nasıl davranırdım?" oldu, açıkçası bilemiyorum, sakin kalamazdım sanırım. Ülkemizde suçlunun hapiste yatması mağdur olan tarafın ateşini söndürmeye yetmiyor, gerçi her türlü yetmez de.9 yaşında bir erkek çocugu özgüveni tamamen biter bir erkek olarak kendini savunamaması çaresiz kalması sindirilme duygusu hele ki bir ERKEK çocuk için çok büyük yaralar cinsel hayatından bahsetmiyorum bile ilerde bu çocuk evlendiğinde bir çok sorun yaşayabilir umarım olmazzz . Ayrıca o çocugun ailesi bunu kan davasına çevirip sizin kuzenin peşini kolay kolay bırakmaz ve kuzenin dışarı çıksa da çok uzun yaşamaz ."UMARIM BUNLAR YAŞANMAZ"
İflah olmaz bir canavar.Hem suçlu hem güçlü, demekki kuzenin hasta, kesinlikle öyle.
Geçmiş olsun, yaranızı deşmek istemem ama umarım en kısa zamanda atlatırsınız.tacize uğramak o kadar zor ki hele ki küçük yaşta olunca.
Allah hepsini bildiği gibi yapsın
kopsun inşallah şeyleri
hala küçüklüğümü hatırladığımda içimin parça parça olduğu zamanlar var
Allah affeder mi meçhul. Uzun zamandır bunu yapmak ne demektir, bir kere değil, üç kere değil, içim yanıyor resmen.vicdanini kaybetmis,merhamet be mukayeseden mahrum,akli gozune inmis bu insanlara Allah hidayet etsin demek bile gelmiyor icimden...
Benim bahsettiğim bu olayla da ilgili çok fazla detay var ama açıkçası ben de sitede ve Google'da ifşa olmasın diye veremiyorum neticede burası haber sitesi değil, bir konu açıp üzerinden konuşuyoruz ve herkesin rahatlıkla girip okuyabileceği bir site. Aslında ifşa edeceksin böyle canavarları da millet de ona göre önlemini alacak ama elimde olan bişey değil, işte.Böyle bir anim var benim de, bir tanıdık olur mu acaba sitede sorusu yüzünden yer ve zaman bildirmek istemiyorum kimse uzulmesin diye, ama bundan 4-5 yıl önce sitemiz de çocukların sözde guvenlikcilik oyunu adıyla kandirilarak kapısına dikilen odada meğerse 2 3 çocuk içeri girip birbirlerine biryerlerini filan gosteriyormus. Bir gün siteden bir ablanın kapı da ki küçük çocukla sohbet ederken çocuğun "kim gelirse gelsin içeri kimseyi alma" diye uyardiklarini duyunca tedirgin olup küçük çocuğu ittirmek suretiyle girmiş içeri ve cocuklardan birinin daha küçük olana biyerini gösterdiğini görmüş. Tabi olay böyle ce patlak verdi. Kadın çocukların annelerine söyledi, annelerin hepsi çocuklarını alıp doktorlara gittiler bişey yaptılar mi birbirlerine diye ama neyse ki öyle bi durum olmamış. Zaten en buyugunun yaşı 12 en kucugunun 9du o yüzden doktor endiselenicek bi durum olmadigini çünkü deneselerde başarılı olamicaklarini filan soylemisti. Sonuç olarak o site de bidaha hiç bir çocuk girmesin diye eğlence odaları kapatıldı (Bilardo langırt filan olan küçüklu buyuklu odalar) yani demem o ki konu sahibi çok haklı. Aman Aman.... Allah korusun.
Aynen aynen, ne istiyor ufacık çocuktan değil mi? Amin.Öncelikle kutluyorum sizi, konuyu açarak sorumluluğunuzu yerine getirdiğiniz için. 17,18 yaş yetişkindir benim gözümde , insanlar neden taciz eder? Neyin eksikliği , hangi kişiliğin hastalıklı halidir bu? Dokuz yaşında bir çocuk, erkek kız hiç farketmez, sonuç olarak sadece çocuk. Hayatı temelden etkilendi, artık omuzlarında taşıyacak bu yuku.. Hangi ilaç tedavi edebilir bunu, hangi mutluluk unutturabilir...çok çok üZgünüm , kalbimin sıkıştığını hissediyorum bu konularda. Sanki bir kuş oturmuş da göğsüme çırpınıp duruyor. Cezasını çektiğiyle kalacak ve maalesef dışarı çıkınca da değişen hiç birşey olmayacak. Evlatlarımız , canımız.. Butun kötülüklerden korusun Rabbim.
Offff...
İnsanlarin bu adilikleri kotulukleri beni cok korkutuyor.
Kardeslerimin annesi oldum. İlgim takibim hep uzerlerindeydi. Arkadaslarinin telefon numaralarini vermezlerdi. Gece gizli gizli alip kaydederdim. Kardeslerime ulasamadiysam mutlaka arkadaslarinin birinden ulasip nerede ne yaptigini ogrenirdim. Bazen oldugu yerlere baskin yapardim. Ki kardeslerim erkek. Azar isitirdim,bagirip cagirirlardi bana ama nerede olduklarini bilmek beni rahatlattigi icin soylediklerini takmazdim.
Simdi ikisi de ogretmen oldular,henuz bekar olduklari icin arada kontrollerimi devam ettiriyorum.
Sonra vay sen psikopatsin. Tabi psikopat olurum. İnsanlar o kadar kotu ki...
Anne olunca psikopatligim sanirim artarak devam edecek. Umrumda bile degil. Hersey onlar icin. Kotuluklerden korumak icin...