Evladı olan ailelere sesleniyorum, yalvarıyorum

Kesinlikle katiliyorum. Amir Khan'in bu konuyla ilgili bir videosu var cocuklara mahrem egitimi nasil verilir diye. 7 yasindaki kardesime videodaki gibi anlattim ve anladi ne yapması gerektigini. Sizlerde izleyip cocuklariniza nasil anlatacaginiz konusunda fikir edinebilirsiniz.

Çocuklara ve ailelere istismardan korunma yollarını öğretmeye çalışmak çok asil bir davranış.

Daha asil olan ise istismar karşıtı çocuklar yetiştirmeye yönelik öğütler vermekte.

Yani çocuğunuzu koruyun, ama bunu yapamasanız bile çocuğunuzu tacizci/tecavüzcü olarak yetiştirmezseniz daha kalıcı bir çözüme destek olmuş olursunuz. Bunu yapınız.

Yorumunuzu okuyunca aklıma direkt Aamir Khan'ın cinsel istismara karşı çocukların kendilerini nasıl korumaları gerektiğine dair videosu geldi.

Burada paylaşıyorum çocuğu olanlar bunu uygulasın lütfen.

Bu konuda sonuna kadar haklisiniz. Psikolojik olarak pek de iyi degilim bukonudaa.

Elimde degil. Hamilelik sonrasi gidecegim. Cunku ben de kabul etmiyordum asiri kontrolcu ve takintili oldugumu. Yeni yeni haklilar diyorum. Ben de cok ypraniyorum.

Eminim ki kuzenimin annesinin oğluyla ilgili aklına gelecek olan en son şey buydu. Yani biliyorum ki o da "benim oğlum yapmaz öyle şey" diye düşündü ama ne oldu, yaptı. Belki de kadının aklına her şey gelir de oğlunun bir çocuğa cinsel istismarda bulunacağı gelmezdi. Burada biraz da annelerin evlatlarına olan fazla güvenine dikkat çekmek istiyorum. Belki sizin çocuğunuzun içinde onu yapacak kötülük yok ama arkadaş çevresi vs onu kışkırtabilir. Bu çocuk kendi kendine mi madde kullanmaya başladı? Bu çocuk kendi kendine mi serserilik yapmaya başladı? Sanmıyorum. Muhakkak birilerinden etkilenmiş ve o da bu kötü yola girmiştir. Bu yüzden özellikle ergenlik çağındaki çocukların arkadaş çevresi çok önemli. Aile bir şekilde, kendine has yöntemlerle çocuğunu da incitmeden çocuğu kontrol altında tutmalı.

Konuyu okuyunca aklıma yıllar önce olan tecavüz olayı geldi. Yine böyle ergenlik çağında çocuklar sınıftaki kız arkadasını tehdit edip onlara kücük cocuk getirmesini söylüyorlarmış. Kızda küçük kuzenini getiriyormuş tecavüz edip boğmuşlardı meleği.. Tüylerim diken diken oluyor böyle şeyleri duyunca. Anne babanın yetiştirmesi çok önemli kim ne derse desin.

kaç yaşında bu kuzen

Okurken içim almıyor yüreğim kaldırmıyor en yakınım olsa yapan boğarım o durumdayım bu küçük bedenlere uzanan pisliklere karşı, beniim iki evladım var biri 21.diğeri 6.yaşında büyük oğlumun yanına kız kuzeni geldiğinde ergen dönemde iken hep baktım kolladım bu oğlumun yiyenine bir şey yapacak anlamın da değil ikisi de ergen diye ben sadece anne ve bilinçli bir anne olarak 13.yaşdan 17.yaşa kadar kolladım. Ben küçük oğlumu komşuya bile bırakamıyorum cidden ne hale geldik her an biri taciz edecek diye yaşanır mı o durumdayız allah evlatlarımızı korusun iyilerle karşılaştırsın ne diyim

Aynen aynen, haklısınız çok.

kuzeniniz kusurabakmayın ama böyle insanları ibretlik için asacaklar ....Allah evlerden uzak tutsun..

Evet, erkek. Ve hayır, reşit değil ama reşit olmaya az kalmıştı. Reşit olduğu zaman kaldığı hapishane değişecek zaten.

insanların cinsel tercihlerine ve kimliklerine sonsuz saygım var ama bu çocuk kendi seçimi olmadan biseksüelliğe belki gayliğe doğru bir yol alcak sırf bu yüzden.. ve toplum tarafından sürekli dışlanacak hiç bir günahı hatası yokken .. Rabbim onunda ailesinin de yanında olsun sabır versin.

kuzenin de inşallah yaptığını yaşar..

bizim bir arkadaşımızın iki erkek çocuğuna 18 yaşındaki teyzelerinin oğlu tecavüz etti.Çocukların ikisi de erkek .Ağır cezada yargılandı . Çamaşır sepetinde kanlı külot bulduklarında ortaya çıktı .

kuzeniniz kusurabakmayın ama böyle insanları ibretlik için asacaklar ....Allah evlerden uzak tutsun..
Valla kuzen demeye utanıyorum, zaten tek bağımız akrabalık. Keşke assalar da birileri ders alsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…