Evladı olan ailelere sesleniyorum, yalvarıyorum

İfşa da etmeden duyurmaya çalışıyorum ki insanlar bir kez daha hatırlasın etraftaki tehditleri.

Çocuk istismarı dünyada gittikçe yaygınlaşıyor. Bunlar duyduklarımız sadece... Ben şahir olduğum bir olayı aktarayım almanyadaydım eşim beni beklerken bir çocuk parkına oturmuş bize göre çok normal oturur parkta bekleriz. Polis gelmiş neyapıyorsun parkta diye sorguya çekmiş eşim beni aradı koştum hemen. Düşünün tavize karşı alınan önlemlerin boyutunu ve ne kadar yaygın hale geldiğini. Tek başına yetişkin biri olunca hemen tacizci damgası yiyor. Zaten tanımadığınız bir çocuğa yaklaşımpts ay canım benim diye sevmenize imkan yok hemen tuhaf tuhaf bakıp çocuğu uzaklaştırıyor aileler. Birde bizdeki duruma bakın parlta herhangi bir çocuğu bile mıncık mıncık severiz. Çocuk küçük yaşta vücudunun yabancılar tarafından dokunuluo sevilebilen bir şey olduğunu zannediyor olası bir tacizi anlayamıyor bile. Konunun açılmasını bilinçlenme açısından çok yerinde buldum. Hangimizin çocukluğumuzdan kalma sonradan taciz olduğunu anladığımız anılarımız yokki?

Aynen aynen! Bu çocuk da kendisine yapılan pisliğin ne olduğunu anlamadığı için zaten tehdit edilmiş, korkutulmuş, sindirilmiş ve ailesine söyleyememiş. Aslında öğretilmeliydi.

çocuk ne olduğunu anlamayacak kadar mı küçük.. yaşını biliyor musunuz? kıyamam ben ona artık ömür boyu taşıyacak izlerini

Çocuk 9 yaşında.

9 yaş aslında küçük bir yaş değil ama yukarıda arkadaşın yazdığı gibi ailesi tarafından anlatılmalıydı..
belkide cinsellik ayıp günah denilerek hiç bahsedilmedi bile..
birde hep kız çocuklarını koruruz.. artık kızı erkeği kalmadı maalesef..
ben henüz anne değilim ama çok korkuyorum bu dünyada bir bebek büyütmekten..
ben kendi adıma teşekkür ediyorum bir an bile unutmamız gereken bir gerçeği hatırlattığınız için..

Ben teşekkür ederim, yeter ki bilinçli olalım. Ben de çocuk sahibi değilim ve olmayı düşünmüyorum bile bu rezillikleri duyduktan sonra.

Meslegim geregi bir Cok kez sahit oldum oluyorumda ve maalesef cezaevleri islah etmiyo. Ahlaki vicdani degerlwrden yoksunluk cocuk yetistirmedeki savurganliklar toplumun bilincsizligi insan olamanin gereklerini bilememek etraftarol model olacak insanlarin olmayisi daha bircok neden bu olaylar botmeyecek. Bir agir ceza mahkemesi durusmasindan midem bulanarak gozumden yaslar akarak ciktim ve durusmanin konusu cezaevindeki iki gencin taciz davasiydi giris sebepleri taciz icerde birbirlwrine yaptiklari taciz hakimin bile yuzu kizarmisti bilirkisi olarak Konusamadim bile kanim dondu. Bu kadar mi dustuk bu kadar mi igrenclesti insanlar daha ne konular. Konuyu scan arkadasima tesekkurler Umarim ahlaki egitimin onemini bilen ellerde guzel bir nesil gwlir. Bir toplumun insaasi imsanlarin islahi ile degil yeni neslin yetistirilmesi ile olur.bu uyariyi Umarim dikkate alir ve cocuklariniza sahip cikmanin yaninda onlari guzel bir sekilde yetostirme cabasinda olursunuz...

Offff...

İnsanlarin bu adilikleri kotulukleri beni cok korkutuyor.

Kardeslerimin annesi oldum. İlgim takibim hep uzerlerindeydi. Arkadaslarinin telefon numaralarini vermezlerdi. Gece gizli gizli alip kaydederdim. Kardeslerime ulasamadiysam mutlaka arkadaslarinin birinden ulasip nerede ne yaptigini ogrenirdim. Bazen oldugu yerlere baskin yapardim. Ki kardeslerim erkek. Azar isitirdim,bagirip cagirirlardi bana ama nerede olduklarini bilmek beni rahatlattigi icin soylediklerini takmazdim.

Simdi ikisi de ogretmen oldular,henuz bekar olduklari icin arada kontrollerimi devam ettiriyorum.
Sonra vay sen psikopatsin. Tabi psikopat olurum. İnsanlar o kadar kotu ki...

Anne olunca psikopatligim sanirim artarak devam edecek. Umrumda bile degil. Hersey onlar icin. Kotuluklerden korumak icin...

9 yaşında bir erkek çocugu özgüveni tamamen biter bir erkek olarak kendini savunamaması çaresiz kalması sindirilme duygusu hele ki bir ERKEK çocuk için çok büyük yaralar cinsel hayatından bahsetmiyorum bile ilerde bu çocuk evlendiğinde bir çok sorun yaşayabilir umarım olmazzz . Ayrıca o çocugun ailesi bunu kan davasına çevirip sizin kuzenin peşini kolay kolay bırakmaz ve kuzenin dışarı çıksa da çok uzun yaşamaz ."UMARIM BUNLAR YAŞANMAZ"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…