İfşa da etmeden duyurmaya çalışıyorum ki insanlar bir kez daha hatırlasın etraftaki tehditleri.böyle konuların duyurulması tabiki en doğru olanı.. herkes evladını gözünden ayırmamalı.. artık eskisi gibi çocuğu sal dışarıya akşama kadar oynasın yok.. herkes paranoyak olmuş.. olmaktada çok haklı..
28 yaşındayım.. benim annem çalışırdı... sabah çıkardık akşama kadar sokak sokak gezerdik Allahtan bişey gelmeden başımıza büyüdük.. bundan sonrada Allah korusun.. ama devir çok değişti.. kimseye güvenmeyeceksin.. erkek kız fark etmez.. herkes çocuğunu en üst seviyede koruması lazım..
Aynen aynen! Bu çocuk da kendisine yapılan pisliğin ne olduğunu anlamadığı için zaten tehdit edilmiş, korkutulmuş, sindirilmiş ve ailesine söyleyememiş. Aslında öğretilmeliydi.
Evet, erkek. Ve hayır, reşit değil ama reşit olmaya az kalmıştı. Reşit olduğu zaman kaldığı hapishane değişecek zaten.yapılan çocuk erkek mi.. birde yapan akrabanız reşit miydi...
Çocuk 9 yaşında.çocuk ne olduğunu anlamayacak kadar mı küçük.. yaşını biliyor musunuz? kıyamam ben onaartık ömür boyu taşıyacak izlerini
Çocuk 9 yaşında.
Ben teşekkür ederim, yeter ki bilinçli olalım. Ben de çocuk sahibi değilim ve olmayı düşünmüyorum bile bu rezillikleri duyduktan sonra.9 yaş aslında küçük bir yaş değil ama yukarıda arkadaşın yazdığı gibi ailesi tarafından anlatılmalıydı..
belkide cinsellik ayıp günah denilerek hiç bahsedilmedi bile..
birde hep kız çocuklarını koruruz.. artık kızı erkeği kalmadı maalesef..
ben henüz anne değilim ama çok korkuyorum bu dünyada bir bebek büyütmekten..
ben kendi adıma teşekkür ediyorum bir an bile unutmamız gereken bir gerçeği hatırlattığınız için..
Bu konuda tepkı alacağını bıle bıle niye konu açarsınız anlamadım
Ben de onu düşünüyorum. Sebebi nedir?neden tepki alsın.
konu sahibinin suçu nedir?
Bir de kuzenim olacak pislik şikayetlerini geri çeksinler falan diyormuş.Söyleyecek laf bulamıyorum