vallahi ben hic oyle abartili temizlik yapmiyorum..zaten iki kisiyiz evde,gerci buna ragmen cok dagiliyor o ayri..calisinca insan enerjisinin cogunu isine veriyor,o yuzden eve gelince yemekti,sofra kurmakti,kaldirmakti derken zaten bitap dusuyorum.genelde haftada bir genel temizlik yapiyorum,oda abartmadan.gorunen yerlerin tozlarini aliyorum,koltuklarin altlarini supurup siliyorum,pencere onleri ve banyoyu ovalayip,yerlere supurge cekip siliyorum,birde evi bol havalandiriyorum ve kucuk halilarimi balkonda havalandiriyorum.bu kadar isim bitti.ancak cok zamanim varsa dip kose temizlik yapiyorum.utu ve camasir zaten oldukca yikanip utuleniyor.zaten sagolsun esimde yardim etigi icin cook cabuk bitiyor isimiz..
bir de ben kendimi cok kasma taraftarida degilim...bekarken annem deli gibi temizlik yaptirirdi,evin buyuk kizi olunca haliyle hersey senin sirtinda oluyor..o yuzden cook biktim yaa temizlik islerinden.haa bu demek degil ki,bikkinlik geldi diye is guc yapmayacagim..ama ben gerekli oldukca yapma taraftariyim...temiz ve duzenli olmak lazim tabiki ama abartmadan....