- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
çok temizim titizim diyen arkadaşıma dün çay içmeye gittim yeni temizlik yaptım dedi o sırada oğlu elindeki keki koltuğun arkasına düşürdü koltuğu çektik almak için ama ne göreyim koltuğun altı ,arkası hep kıl ve tüy yumakları doluyduarkadşaım biraz utandı , herkesi çok pis diye eleştiren bu arkadaşımın evi temiz mi şimdi? merak ediyorum yaa benim evde hiç olmaz öyle sık sık silerim ama arkadaşımda hemen dediki yeni silmiştim ama normal böyle şeyler oluyor hep ...
ben bi türlü işe başlayamıyorum evım sureklı dagınık bı komsu gelınce de cok utanıyorum cocuk ta yok bende ama hep bi mızmızlık var bende allahım nasıl yenıcem bu durumumu bu durum benı cok rahatsız edıyor esım eve gelmeden 2 saat once ıs yapmaya baslıyorum yemek tı fln bı telasla ne yaptıgımı bıle anlamadan toparlıyorum ama evımın sureklı derlı toplu olmasını cok ıstıyor ve ayrıca yumusatıcı kokmasını cok ıstıyorum sırf yumusatıcı koksun dıe 2 gunde bır perdelerı yıkıyorum bu konuda bılgınız var mı yardım lutfen
aranızdaki en pis benim herhalde. hafta içi bi kere süpürüüm hafta sonu hem siler hem süpürürüm. akşam yemekten sonra üstünkörü toplarım sonra eşimle vakit geçiririm, sabah işe gitmeden önce toplarım veya işe geldikten sonra. çok az mobilyam var o yüzden pek te toz olmuyor. fazla vakit ayırmıyorum açıkcası. eşimin yanında hiç temizlik yapmam veya ev toplamam. çocuk yok bu arada
çok temizim titizim diyen arkadaşıma dün çay içmeye gittim yeni temizlik yaptım dedi o sırada oğlu elindeki keki koltuğun arkasına düşürdü koltuğu çektik almak için ama ne göreyim koltuğun altı ,arkası hep kıl ve tüy yumakları doluyduarkadşaım biraz utandı , herkesi çok pis diye eleştiren bu arkadaşımın evi temiz mi şimdi? merak ediyorum yaa benim evde hiç olmaz öyle sık sık silerim ama arkadaşımda hemen dediki yeni silmiştim ama normal böyle şeyler oluyor hep ...
bende sizin yaşadığınıza benzerini yaşadım...
arkadasımın 3koltugu vardı cocuguna yemek yedırıyordu sonra koltugun iki minder arasına düşürdü..bende yardımcı olmak için koltuk minderlerinden birine kaldırdım veee gözümdee sürekli öven tiziliğiyle kadın kayboldu gitti... ne ararsan vardı biçoğu küflenmiş artık gıdaların .. kırıntılar vs.. o an ikimizde bölee kalakaldıksonra ben çok pişman oldum ne bilim sanki bilerek yapmıs gibi miş oldum acaba dıye düşünüp durdum yani.. çalışan bi kadın olsaydı yine dersin çalışı nerden vakıt bulsun gozunden kaçmnıstır dıye .ev hanımıydı.
bu arkadas bana gelırken hep beyaz corap giyerdi bana dediki senın evın temiz okadar beyaz çorap giydim ayaklarımın çoraplarımın altı hiç siyahlanmadı ben böleeebu zamana kadar test etmek için mi gelmiş yani evime
ben buna ava giden avlanır diyorum kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?