Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl başlasam bilmiyorum acayip takıntılıyım öle böle degil bana o yüzden ender rastlanır burda bir çok kişinin yazdıklarını okudum ama benim gibisi yok sanırım gelelim işe ben tüm evi hergün silerim yazında evi komple yıkıyorum camlarda dahil hemde domestosla eşyaları bir kenara çekip duvarlarıda yıkıyorum hergün balkon yıkanır yaz kış farketmez tabi önce yıkamadan önce fırça çamaşır suyu ile yıkanır bekletilir sonra yere sürülür her gün çamaşır yıkanır banyo tuvalet takıntım aşırı her dakika yıkarım ilaçlı sularla bekletirim saatlerce sonra 2 günde bir nevresimleri yorganları yani herşeyi havalandırırım sonrada yıkarım tüllerde15 günde bir yıkıyorum yani resmen yıkama manyagıyım
gece bulaşık dağınıklık bırakmam malesef eşim oğluşum biri okula biri işe gideceği için yataklar kahvaltı bulaşıkları birdaha birikiyor wc banyoyuda kullandıklarından akşam yapsamda farketmiyor
günlük: wc banyo temizliği süpürüm cam silerim.evi 3 defa silerim,tozalırım sürekli çamaşır yıkarım,kapı silerim,balkon yıkarım sonra evdekiler dağırır ben toplarım dağıtırlar toplarım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
eskiden daha çok temizlik yapardım dr gittim azaldı umarım yenicem
yepyeni bir ürünle tanıstım arkadaşlar
hem evin her yerinde kullanıyorum.
harika bir temizlik ürünü hemde bitkisel ellere zarar vermiyor.
viledayla yerler parıl parıl oldu, bulaşıklar tertemiz çamasırlar mis gibi hemde temiz
varmı böyl e bişey ya bir ürünle her yeri siliyorsun 1 litre suya 1 kapak yetiyor.
ayrıca banyo tuvalettede kullanılıyor.
fiyatıda uygun.
üye olup satabiliyorsunda. hem de karlı iş.
evde oturan hanımlar yapabilirler bitkisel kremleri var hele bir ağrı kremi var ekmek gibi satılıyo.
bodrum goldensun diye ekleyin beni facebokta arkadaşlar
multi cleaner mucizesi
goldensun temizlik ürünleri - bodrumda goldensun ürün tanıtımı ve satışı - Blogcu
bu arada kapıların anahtar deliklerini de sildiğini öğrendim geçende.tavanı bile arada siliyor. çok abartılı gelecek ama havada uçan tozları bile yakalayacak yakında. benim de psikolojimi bozdu iyiden iyiye hastasın sen dedin mi acaip alınıp küser,kabul etmez.ama hayatı temizlikle geçiyor yazık
ben genel temizliğimi haftada bi gün yaparım,her sabah süpürürüm,toz alırım,hergün olduğu için çabuk biter bu iş,yemeğimi de sabahtan yaparım. ben de tuzlu veya tatlı bişiler yaparım.öğleden sonra çaya kayve içmeye biri gelir diye. ki muhakkak gelir:) 6 aylık bebeğim var çok da aşırısını yapamıyorum açıkçası. kocalar da çocuklar da ilgi istiyor