evim inanılmaz dağınık.......makınede temız bulasıklar dolaplara yerleşmeyı bekler tezgahın ustunde yenı yemek yapmak ıcın yer bulamaz dısarı cıkarız bu yüzden :lepi: çamasırlar haftada bır yıkanır ve daha katlamadan askıdan alıp bır daha gıyerız..ütü giyeceğim sey ne ise onu ütüleyip giyerim eşimde öyle yapmak zorunda...
böyle değildik tabii..6 aylık oğluşum sürekli ilgi ve alaka bekliyor..okuldada cok acayıp yoruluorum..sabahda erkenden uyandıgım ıcın (5;30) gece iş yapmaktansa uyumayı tercih ediyorum..
genel temizlik misafir gelirse yapılır..bakıcıda fazla bırakırım bır kac saat.öyle...yoksa odanın hali perişan ben perişan..kimse yok işime karışan....oglum buyusun yaparım iş kaçmıyor yaaa..
nasıl başlasam bilmiyorum acayip takıntılıyım öle böle degil bana o yüzden ender rastlanır burda bir çok kişinin yazdıklarını okudum ama benim gibisi yok sanırım gelelim işe ben tüm evi hergün silerim yazında evi komple yıkıyorum camlarda dahil hemde domestosla eşyaları bir kenara çekip duvarlarıda yıkıyorum hergün balkon yıkanır yaz kış farketmez tabi önce yıkamadan önce fırça çamaşır suyu ile yıkanır bekletilir sonra yere sürülür her gün çamaşır yıkanır banyo tuvalet takıntım aşırı her dakika yıkarım ilaçlı sularla bekletirim saatlerce sonra 2 günde bir nevresimleri yorganları yani herşeyi havalandırırım sonrada yıkarım tüllerde15 günde bir yıkıyorum yani resmen yıkama manyagıyım
nasıl başlasam bilmiyorum acayip takıntılıyım öle böle degil bana o yüzden ender rastlanır burda bir çok kişinin yazdıklarını okudum ama benim gibisi yok sanırım gelelim işe ben tüm evi hergün silerim yazında evi komple yıkıyorum camlarda dahil hemde domestosla eşyaları bir kenara çekip duvarlarıda yıkıyorum hergün balkon yıkanır yaz kış farketmez tabi önce yıkamadan önce fırça çamaşır suyu ile yıkanır bekletilir sonra yere sürülür her gün çamaşır yıkanır banyo tuvalet takıntım aşırı her dakika yıkarım ilaçlı sularla bekletirim saatlerce sonra 2 günde bir nevresimleri yorganları yani herşeyi havalandırırım sonrada yıkarım tüllerde15 günde bir yıkıyorum yani resmen yıkama manyagıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?