- 3 Kasım 2010
- 5.634
- 6
hepsi neyse de balkon yıkamak işkence benim için
aynen öyle..
birde bnm bolkon sekiz dokuz metre
ve temiz hali iki gün gitmiyor:97:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya bu giysilerinizi kat kat nasıl düzgün tutuyorsunuz. ben bi çekiyorum hepsi yıkılıo deli oluorum n[/QUOTherkesin kiyafeti farkli bölumlerde oluyor dogal olarak...kazaklar biryere,pantolonlar biryere,ic camasirlari bir yere,coraplar bir yre derken katlayip koyuyorum...katlama sekli ise su sekil yapiyorum...klasik kollar ortaya ortadan ikiye katliyorum...aldigim seyleri dikkatli vee digerlerini tutarak aliyorum dagilma olmuyor...
ben bi türlü işe başlayamıyorum evım sureklı dagınık bı komsu gelınce de cok utanıyorum cocuk ta yok bende ama hep bi mızmızlık var bende allahım nasıl yenıcem bu durumumu bu durum benı cok rahatsız edıyor esım eve gelmeden 2 saat once ıs yapmaya baslıyorum yemek tı fln bı telasla ne yaptıgımı bıle anlamadan toparlıyorum ama evımın sureklı derlı toplu olmasını cok ıstıyor ve ayrıca yumusatıcı kokmasını cok ıstıyorum sırf yumusatıcı koksun dıe 2 gunde bır perdelerı yıkıyorum bu konuda bılgınız var mı yardım lutfen
ben bi türlü işe başlayamıyorum evım sureklı dagınık bı komsu gelınce de cok utanıyorum cocuk ta yok bende ama hep bi mızmızlık var bende allahım nasıl yenıcem bu durumumu bu durum benı cok rahatsız edıyor esım eve gelmeden 2 saat once ıs yapmaya baslıyorum yemek tı fln bı telasla ne yaptıgımı bıle anlamadan toparlıyorum ama evımın sureklı derlı toplu olmasını cok ıstıyor ve ayrıca yumusatıcı kokmasını cok ıstıyorum sırf yumusatıcı koksun dıe 2 gunde bır perdelerı yıkıyorum bu konuda bılgınız var mı yardım lutfen