- 16 Mayıs 2008
- 5.857
- 82
- 363
- Konu Sahibi nazarboncugum
-
kaydirigubbakcemile3aman allah bidaha yaşatmasın sedacım:Saruboceq:Bende iki senede anca toparladım zati aklımı kaydirigubbakcemile3 iyce uçmuştum kaydirigubbakcemile3 saol gülüm Şeniz
Sizin taktikte iyimiş yani limon falan kaydirigubbakcemile3
kız bide tinerci olmasınlar başıma:1shok:bağımlı olurlarmış,kafa güzel olunca zararsız karıncalar bide saldırganlaşırmışlülülülülülüasocum valla karıncalar için bir çare biliyorum istersen dene.....
komşum çok şikayetciydi mutfağındaki karıncalardan karıncanın geçtiği yerlere yani fayans aralarına ve geldiği yere şırıngayla tiner sıkarak karıncaların kökünden kurtuldular aklında olsun.....
abla valla evi temizlik yapmadan önce sepmek lazım o tozdan pazarlara bakıcam ama şu yurmurtalardan ben hiç görmedim yaa aman görmekte istemiyorm çok kötü yaa :umursamaz:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:ank benimkileri yemi yedikce çoğaldılarrryaaaa üstelikde wç çıkyor ya iğreç ötesi
eşim diyorki elleme karıncayaa zengin olacağız zavalı bu hayalla yaşıyoruuuuu:roflol::roflol::roflol: yok anammm hala var karınca gitmiyor sevdi wç yaaaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bende evimde kalorifer böceği gördüm 2 3 tane.
bunun için tablet kullanıyorum.
geçen akşamda gecenin 2 sinde kırkayak gördüm.
öldürene kadar canım çıktı. peçeteyi üstüne kapatıp terlikle vuruyorum.
tabi ben peçeteyi koyana kadar o kaçıyordu. o yüzden bayağı bi uğraştırdı.
peçete koymadan terlikle öldürsem bidaha o terliği giyemem.:bbo:
kırkayak taşınırken bilecikten geldi galiba eşyaların arasında.
ayy bilecikte yavru kertenkelede vardı.
evimin içinde kovalamaca oynuyorduk.
kovalamaca ha kim kazanıyordu yarışı hehehehhe :roflol:
ben kazanıyordum abla:lepi:
kapı pencere açmadığım halde yinede geliyorlardı.
bilecikte oturduğum lojman eskiydi.
tahtadan duvar pervazları olur ya onlar kırılmıştı kertenkeleler oraya kaçıyordu.
eşim arazide börtü böceğe alışmış aman nolcak diyordu.
bende ne kadar boşluk varsa alçıyla kapatmıştım hepsini.
bir arkadaş kulağıma böcek girer diye korkuyorum demiş.
bende başımdan geçen bir olayı anlatayım size.
99 marmara depreminden sonra evlere girilmesin diye anons yapıldı.
herkesi boş bir araziye yönlendirdiler.
halamlar teyzemler herkes ordaydı.
biz kuzenlerle yerde yattık. annemler halamlar oturuyordu.
ben bir çığlık attım kulağıma böcek girmiş diye.
kuyruğunu nasıl vuruyordu anlatamam.
arazideki herkes sesime uyandı. yanımıza geldiler her kafadan bir ses çıkıyor.
annemler panik oldular. babamla eniştem ayaklarımdan tutup aşağıya doğru sallıyorlar.
ay o kadar kötü bişey ki...
yarım saat falan uğraştılar bir türlü çıkmıyor.
sanki bir sürü böcek kafamın içinde geziniyormuş gibi hissediyordum.delikafadulden
kulağıma su döktük yine çıkmadı.
hastaneye gidiyorduk birisi geldi sıvıyağ veya zeytinyağ dökün çıkar dedi.
hastaneye gitmeden eve uğradık yağ döktük. böcek babamın eline düştü.
o günden beri pikniğede gidemez oldum bir yerime böcek girer diye.
sinekten bile korkar hale geldim.
oyyy tinerci karıncalar hee buda güzelmiş :roflol:kaydirigubbakcemile3aman allah bidaha yaşatmasın sedacım:Saruboceq:
kız bide tinerci olmasınlar başıma:1shok:bağımlı olurlarmış,kafa güzel olunca zararsız karıncalar bide saldırganlaşırmışlülülülülülü
hehehenaniknanikşaka bi yana önerin için saol boncuğum,olabilir aslındaCADIARZU
:bbo:örümceğemi yalvardın ablaaakaydirigubbakcemile3Acayip örümcek korkum var benimde.
Yeni evliyiz daha eşim evde yok nöbetçi o gece.
Tavanda kocaman bir örümcek nasıl öldüreyim zaten günah derler örümcek için.
İnanın sabaha kadar yalvardım yakardım konuştum ne dedimse gitmedi örümcek.
Ya beni gelip ısırırsa diye korkudan sabahı zor ettim halada yaklaşamam örümceğe.
Rüyamda bile korkuturlar çünkü.
bende aynı sen gibiyim valla çığlık çığlığa kalırım bi böcek uçsaa-tatlicadiarzu-ay bu kalorifer böceklerinden bende bıktım 2 senelik evliyim benden önce evdeki kiracı mutfağını 3 kere su basmış heralde nemli yeri seviyolar mutfaktan başka yerde olmuyo gece yarısı çok çıkıyolar gündüz çıkmıyolar.çok iğrençler yaa uzun bi sopanın ucuna yemizlik bezini bağlayıp karşıdan öldürmeye çalışıyodum ama nafile :1shok:geçen yıl gecenin 3 ü kpss ye çalışıyorum balkonda mutfağa bi girdim dolapta böcek karşıdan sopayı uzatırken üzerime doğru uçmasınmı:1shok:aklımm çıktıı ben bi çığlıkk yere yattım debelenip silkiniyorum nereme girdi diye:1shok:eşim nasıl korkuyla uyandı,artık komşular ne sandı bilmiyorum:roflol:şimdi azaldı detan sinek kovarla hallediyorum çoktan görünmüyolar.bi kere sıktım birinin cenazesi başına toplanmışlar-tatlicadiarzu-
Kızlar bizde de vardı hamam böcekleri annem ne yaptıysa bitiremedi böcekleri mutfakta,ben artık bıkmıştım öldürmekten.Hiçbir şey kar etmemişti ki,Pamuk(kedim) gelinceye kadar.Bütün yavrularını bitirdi,mutfağın kapısında durarak.Tam bir avcı maşallah.Bazen de karafatmalar balkondan geliyor,kedi haber veriyor hareketleriyle.Bizde ilacı sıkıp ödürüyoruz.Kedi beslemenin yararı işte.
arkadaslar ben cok arastırdım bu böcek mevzunu bu kalorifer ve hamam böcükleri ila
ca cok cabuk bagısıklık kazanıyolarmıs yani ilaclama bi yere kadar int.de gördüm kimyasal kullanmadan hasereyle mücadele eden aletler gördüm bunlar elektromanyetik dalgalarla böcükleri kacırtıyomus ve bir daha eve yanastırmıyomus ayrıca insan ve evcil hayvanlarınn saglıgına zarar vermiyomusda bircok restorant,gıda sanayileri,oteller kullanmıs hatta referans olmuslar acaba aramızda bundan kullanıpda fayda gören varmı?
evet arkadasım bencede güzel fiyatlarda metrekare ve markaya göre degişiyo ama denemeye cesaret edemiyorum birinden duysam kullanıpta fayda gördügünü 1dakika durmam.nete yaz elektromanyetik hasere kovucu diye görürsünaa ne güzelmiş bunu hiç duymadım
ama mantıklı ve çok ii geldi bana
maliyeti ne kadar oluyor acaba?
Kızlar bizde de vardı hamam böcekleri annem ne yaptıysa bitiremedi böcekleri mutfakta,ben artık bıkmıştım öldürmekten.Hiçbir şey kar etmemişti ki,Pamuk(kedim) gelinceye kadar.Bütün yavrularını bitirdi,mutfağın kapısında durarak.Tam bir avcı maşallah.Bazen de karafatmalar balkondan geliyor,kedi haber veriyor hareketleriyle.Bizde ilacı sıkıp ödürüyoruz.Kedi beslemenin yararı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?