- Konu Sahibi nazarboncugum
-
hmmm buda iyi bir fikirmiş ama ben kedileri sevmiyorumm
köpeklerde yapmazmı bu av işini?kaydirigubbakcemile3
hmmm buda iyi bir fikirmiş ama ben kedileri sevmiyorumm
köpeklerde yapmazmı bu av işini?kaydirigubbakcemile3
öğrenciyken bir dönem kaldığım evde çok fazla vardı. bir anda iki tane görebiliyorduk. tuvaletten çıkıyordu. kafamçokkarıştı o zmanlar eve kedi almayı düşünmüştüm o geldi aklıma. birşey soracam kedi yiyor mu böceği CADIARZU yani ben yerken görsem o kediden de tiksinirim de kafamçokkarıştı
çok şükür bu evimde hiç görmedim galiba apartmanı sık sık ilaçlıyorlar bazen havalandırmadan ilaç kokusu alıyorum.
Gördüğüm yerde peçeteylen ezip,klozete atıp sifonu çekiyorum.Sifonu çektikten sonrada bekliyorum ve bakıyorum,içindemi yoksa gitmişmi diye.Çünkü yüzmeyi de biliyorlar benimkiler...Böyle kahverengi,upuzun antenleri var ve çok hızlı hareket ediyorlar...
Nerden geliyorlar bilmiyorum ama nesilleri tükenmiyor bu bir gerçek....
Şu yemlerden alıp deniyim bari bende...
Boncuğum öptüm canım...
:roflol:Bende de aynı sorun var. Özellikle sıcaklardan mıdır bilmem evimdeki haşeratın sayıları arttı. Artık üzerine sıktığım spreyde fayda etmiyor, neredeyse deodorant sıkıyorum diye kollarını kaldıracaklar :) Bakalım şimdi böcek yemlerinden yerleştirdim. En kesin çözüm gördüğün yerde ezmek. İbreti alem için birini ezdiğim yerde bırakacağım belki kaçarlar :)
ya ben de evimde 3 tane gördüm anıında eşime öldürtüyorum, yeri de çamaşır suyuyla siliyorum. ama çok tiksindim bunlardan. kesin çözüm arıyorum. eşim ilaçlatmaya karşı dışarıdan geliyorlardır evden değil diyo.bi de hayvansever takılır sana zararı mı var diye, deli olcam valla.ay napıcam bilmiyorum geceleri yerde var mı diye resmen arıyorum bu mahlukları.çözüm bulan yardım etsin lütfeennnnn...
ben sanırım buldum. nette araştırdım.biz ilaçlayalım derken kendimizi zehiriyoruz.bağışıklığı en kuvvetli bir tür.eczaneden borik asit alın.1.5 tl gibi küçük bir fiyat.eşit miktarda borik asit ve pudraşekerini karıştırın.ben eski kavonoz kapaklarına koyup evimin erişilmeyen her köşesine koydum.10 gündür yoklar.üzerinde taşıdıkarı yumurtaları boşaltıyo.yani üreyemiyorlar. bence insan sağlığı için en güzel yöntem. şimdilik iyi yoklar biraz zaman geçsin tam çözümmü anlarım. yeniden yazarım o zaman:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?