- 13 Mayıs 2008
- 1.376
- 0
- 116
- Konu Sahibi nazarboncugum
-
Bende iki senede anca toparladım zati aklımı kaydirigubbakcemile3 iyce uçmuştum kaydirigubbakcemile3 saol gülüm Şenizakrepler,sarı çiyanlar:1shok:delikafaduldenallahım en korktuğum şey sürüngenlerdir,sarı çiyanları ben görsem ya aklımı kaçırırdım yarım akıllı olurdum,yada düşer bayılırdımdelikafaduldenvalla geçmiş olsun diyim sedam sana..
boncuğum şu an oturduğumuz eve taşınalı 2 ay oldu,karınca sorunumuz var,annem yarım limonu kesip yere koyuyo,limona toplanıncada kapıdan atıyo onları:ecrin_bebek:ben öldürmem görürsem,sonra aşireti falan öç almak için gelir die hep korkmuşumdur:kedieçeteler tırsa tırsa camdan atarım adını bilmediğim böcisleri:gitme:
Midenmi bulandı hoşuna mı gitti dıptısım,he hehe...:roflol::roflol::lepi:
Karafatmalar diğer böcükler hadi neysede :sinifsinif:
Son çıktığımız evde 2 senede 8 akrep öldürdük delikafadulden
O sarı çiyanların haddi hesabı yok zati heryerden çıkıyolardı kafamçokkarıştı
Bendede ne iştah kalmıştı nede uyku tabi :sinifsinif:
Takii babamın tarım müdürlüğünden yolladığı özel bi ilaca kadar
Tüm eve sıktık üzerinden isterseniz çamaşır suyuyla ovun yinede etkisi kaybolmamıştı ömürlük bi ilaçtı öylelikle ferahlamıştım :1rolleyes:
Ciddiyim valla kaydirigubbakcemile3sen ciddimisin yaaaaaa
ben daha ilk görüşümde tası tarağı toplar kaçardım arkama bakmasan-tatlicadiarzu-
bu tarım ilaçları baya iyiymiş
şimdiki evde kedi var sanırım birazda ondan kelebek bile yok :lepi:
oyy böcek möcek okudum bunları kaşınmaya başladım. acaip korkarım. küçükken akıllı babaannem emzikten kesiliyim diye emziğimin içine hamamböceği koymuştu. odur budur çok korkarım. bizim evde olsa daha giremem galiba.
oyüzden çaresi nedir bilmiyom boncuğum Allah yardımcın olsun ne diyim. çok zor.
nevin yumurtalarını mı gördün delikafadulden
içim kalktı nan-tatlicadiarzu-
bende böcek fobisi var ondan deliriom biri bahsini bile açsakafamçokkarıştı
oyy böcek möcek okudum bunları kaşınmaya başladım. acaip korkarım. küçükken akıllı babaannem emzikten kesiliyim diye emziğimin içine hamamböceği koymuştu. odur budur çok korkarım. bizim evde olsa daha giremem galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?