Evinizdeki Haşereleri Nasıl Kontrol Altına Alıyorsunuz?

Bende iki senede anca toparladım zati aklımı kaydirigubbakcemile3 iyce uçmuştum kaydirigubbakcemile3 saol gülüm Şeniz
Sizin taktikte iyimiş yani limon falan kaydirigubbakcemile3

benimde çıktığım evde adı karafatmamıdır artık hamamböceğimidir ne derseniz diyin onlarla çokuğraştım raidin şu kare plastik şeklindeki böcek yemi varya ondan kullandım 6 ay etkili zaten yazın çıkıyolardı bi paket alınca bi yaz gidiyodu yenisini yeni yaza alıyodum bide bunlar çare olmassa arkadaşlar kullandı tox diye bi ilaç toz kokusuz gizli kuytu her yere döküyosun bi kere bidahada böcek möcek çıkmıyo meydana bide bişey söylemeden geçmeyim kızlar haşerelerle mücadele ederken sağlığınızdan olmayın haşere öldürücüler erkeklerin spermlerini kötü etkiliyomuş ilgililere duyrulur dikkatli olun zararlı böcekler yerine faydali böcükleri öldürmeyelim:))

Midenmi bulandı hoşuna mı gitti dıptısım,he hehe...:roflol::roflol::lepi:

içim kalktı nan-tatlicadiarzu-
bende böcek fobisi var ondan deliriom biri bahsini bile açsakafamçokkarıştı

sen ciddimisin yaaaaaa
ben daha ilk görüşümde tası tarağı toplar kaçardım arkama bakmasan-tatlicadiarzu-
bu tarım ilaçları baya iyiymiş
şimdiki evde kedi var sanırım birazda ondan kelebek bile yok :lepi:

nefret ediyorum ya o böceklerden. şu tabletleri denemek lazım. tşkler bilgiler için.

Ciddiyim valla kaydirigubbakcemile3
Ama şükürki hiç akrep sokması falan yaşamadık çok ilginç CADIARZU
Evlendiğimizin gecesinin sabahıda wc nin lavabo hortumundan lağım faresi çıkmıştı delikafadulden evde tektim 12 saatlik gelinim kaydirigubbakcemile3 masanın üstüne bi çıktıysam eşim gelene kadar tünedim kaldım orda kireç gibi olmuştum kaydirigubbakcemile3
Ne günlerdi yaa şimdi gülüyorum ama resmen krize girmiştim ozaman :gitme:

oyy böcek möcek okudum bunları kaşınmaya başladım. acaip korkarım. küçükken akıllı babaannem emzikten kesiliyim diye emziğimin içine hamamböceği koymuştu. odur budur çok korkarım. bizim evde olsa daha giremem galiba.
oyüzden çaresi nedir bilmiyom boncuğum Allah yardımcın olsun ne diyim. çok zor.

tmy cım cnm bu bilgiler seninde işine yarayacak kısa süre sonraa dilerim ihtiyacın olmaz ama bu böceklerin girmediği yer yok ya.........

bizde yeni evliyken böcek istilası yaşadık ama ne günlerdi..
hergün toz alıyorum yatak odam sürekli tozlanıyor..kapı pencere sürekli kapalı ama yine toz yine toz aman allahım diyorum bu ne işkence..
denemediğim toz savar kalmadı ama gene tozdan kurtulamıyorumkafamçokkarıştı
sonra birgün eğildim sildim yerlere bakıyorum toz kalmışmı diye:1shok::1shok::1shok: birde ne göreyim benim tozlar yürüyorlar:1shok::1shok::1shok:
o an aklımı oynatabilirdim nasıl oldum anlatamm size..ben toz sandıklarım neredeyse gözle görülemiyecek kadar küçük böceklermiş..ve yeni mobilyalarda bazen olabiliyormuş dikkat edin kızlar:gitme:
o an daha eşimi aradım dedim ben bu evde asla kalmam bu eşyalarıda ne yaparsan yap senağlama hemen ziraatçi bir amcayla geldiler eve ben bir kaç eşya alıp çıktım sonra bütün evi ilaçladılar heryeri sırılsıklam oldu duvar,camlar mobilyalar bile hatta ama hemen kurudu.. sonrasında yaptıgım temzliği hiç sormayın tabikafamçokkarıştı bütün ev eşya ne varsa elden geçti..ama bir sene böcek değil sinek bile giremedi.eve gelen böcekler kendi kendine ölüp kalıyodu:lepi: arada aklımıza geldikçe ilaçlatırız kesinlikle tavsiye ediyorum.merdiven boşluklarına bile ilaç attırın örümcek ağı bile olmuyor..

benim fazla böcek sorunum olmadi ama genede her ihtimale karsi köselere tablet seklinde kutucuklar takiyorum
aman zaten benim ödüm kopar böceklerden:1shok:

dikkat etmeyen komşular yüzünden bu sorunla karşılaşmıştık. lmaz:

apartmanda herkeste varsa, ilaçlama yapılmasını sağlayın.

bunun dışında, evde görseniz de görmeseniz de tablet böcek yemlerinden daima evde bulundurun. özellikle mutfak ve banyoda, köşelere koyun.
eğer komşulardan geliyorsa, apartmanda görüyorsanız; dış kapının önüne de böcek ilacı sıkın. birkaç günlük etkisi oluyor bunun.

tabletler çok etkili. d..., r...., b.... fark etmez :)

sükür daha öyle selyerle karsilsmadim ben burda
ama tabii camim acik oldumu geceleri özellikle ben kk basindayken isi gören iceri daliyo tek tükde olsa onunda cözümü elime ne gecerse vurup el mefta ediyorum :)
napiim cok huylaniyorum
hele esim azik örümcek fobisi var ama o ayaktaysa ve evde örümcek varsa ona brakiyorum o yoksa kendi basimin caresine bakiyorum artik

ay deli miyim neyim
kendimi bile bile niye okudum bütün konuyu baştan sona
kaşıntıdan ölmek üzereyim
kafam sırtım kollarım nası kaşınıyo anlatamam
ben böceklerden çok iğrenirim
ve maalesef önceki evimizde de şimdi ki evimizde de banyoda mutlaka oluyor yada balkonda :bbo:
ben peçeteyle öldüremiyorum bile o kadar iğreniyorum
geçenlerde banyoda koca bi kara fatma vardı küvetin deliğinden çıkmış küvette fink atıyodu
ben de temizliğimi bitirmiş banyoya girecektim
bi gördüm fıldır fıldır bişi var küvette çığlık çığlığa kaçtım banyodan
eşim özel olarak ilgililendi kendisiyle kaydirigubbakcemile3
tabi ben uzun bi süre duşa giremedim o gün
onca çamaşır suyuna domestosa hala nası böcek geziyor evde inanamıyorum açıkçası

nevin yumurtalarını mı gördün delikafadulden

Hiç sorma kuzum yaaa..
Mutfak dolaplarının altını siliyordum.Anaaa bide ne görem,minik minik beyaz bişiler içiçe geçmiş,yapış yapış duruyor..Iyyyyy,napçan mecbur temizledim..Bide sevindim kökünüzüz kazıdım diye ama nerdeeee....
demek bu kahverengirengi tiksinç böcekerden bir çok evde var...Bide bazıları kanatlı,büyüdükçe evrim geçiriyorlar heralde:)))Peçeteyi ıskalarsan,uçuveriyorlar,aklım gidiyor...

içim kalktı nan-tatlicadiarzu-
bende böcek fobisi var ondan deliriom biri bahsini bile açsakafamçokkarıştı

Bende de var yaaa fobi...Ama artık alıştım onlarla yaşamaya:)))

Bazen bulaşık makinesin içinde bile görüyorum,heeeççç elleşmiyorum,yıkanın 70 derecede de görem ben sizi diyorum..Bide konuşuyorum onlarla...Allah cezanızı vermesin emi,bıktım sizden diyorum:)))

Tamam bu son,bidaha anlatmıcam dıptısım:))

oyüzden çaresi nedir bilmiyom boncuğum Allah yardımcın olsun ne diyim. çok zor.

Babanneni tebrik ediyorum tmyy cim...alkisalkisalkis

Geçen sene bir de karınca olayım vardı...Ama ne karınca...Sürüyle...Üstümüze bile çıkıyorlardı..Artık bir yerim kaşınsa kesin karınca girdi diye,komple soyunup silkeleniyordum..Kış gelince kayboldular tebi,topladıklarını yemek için..
Ama bu sene çıkmadılar şükür....Artıkın nere gittiyseler...O tabletlerden alıncada,heryerden ceset topluyordum,oda çok sinir birşey..Bide hayvansever eşim kızıyordu bana,öldürme şu garibanları,ne zararı var sana diye..Yaww get işine Allah aşkına diyordum:)))

Pasaklıdan sonra benide kaşıntı tuttu şimdi.

Kızlar bir kere başıma geldi anlatayım şimdi.

Alt kat komşum zaten çok pasaklı idi odaları değiştirdi bir gün depo gibi yapmış odayı 3 gün sonra mutfak dolaplarının altında kara fatmalar ele vermiş geziyorlar aklımı oynattım resmen.
Gece kallıyorum tezgahın üzerinde vals yapıyorlar resmen irili ufaklı hemde.
Böcekler için bir toz buldum onu döktüm yerlere sabah bir baktım hepsi meftaa olmuş bir kaç gün böyle sürdü ondan sonra kökü kazındı.
Hemde pazarlarda satılan böcek tozuydu yani un gibi birşey deneyin bence

Emziğinin içine mi?? :1shok:
Ayyyyy Allahım sen aklıma mukayyet ol.... kafamçokkarıştı

Malesef ki ben çok müzdaribim bu dertten evim bahçeli ve giriş katta olduğum için kaçışın pek mümkün değil bu mahluklardan:sinifsinif: aslında tüm böceklerden korkmuyorum ama şu karafatmalar beni öldürüyor ya karafatma gördüm mü önce bir çığlık atıp korkutuyorum sonra imha etmesi için kocemi çağırıyorum.:roflol::roflol:

Nasıl kurtuluyorum dersen 2 kutu sheltox' u basıp evden çıkıyorum bide köpük gibi olan sheltox var onu tüm kapı pencere köşelerine sıkıyorum baya uzun sürüyor etkisi üstünden geçen ne varsa mefta. :lepi:

ben sonuc olarrak o kahverengi antenli böcekleredn kurtulamadım
taşındım
bir keresinde eşimle çöp kovasının iiçinde yumurtalarını gördük
ben çöpü sanırım 2. gündü boşaltmamıstım
içinde yoktu dogru dürüst bişey
neyse bir açtım her yerde susam taneleri ama şişmişler
eşime dedim biz simit yedik mi?
hatırlayamadık ama resmen susam rengi ve görüntüsünde
herhalde yedik ben hatırlamıyorum dedim kapattım
sonra huzurum kaçtı balkona çıkardım kutuyu
içinden alıp ezmeye başladım
Allahım bir gecede ve biz işteyken yüzlerce yumurtlamıştı
yüzlerce hepsinde böcek vardı
gazeteler düşsek yakışırdı yani
arkadaşlar ben çok çektim diyorum ya
taşındım rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…