- Konu Sahibi nazarboncugum
-
ben sanırım buldum. nette araştırdım.biz ilaçlayalım derken kendimizi zehiriyoruz.bağışıklığı en kuvvetli bir tür.eczaneden borik asit alın.1.5 tl gibi küçük bir fiyat.eşit miktarda borik asit ve pudraşekerini karıştırın.ben eski kavonoz kapaklarına koyup evimin erişilmeyen her köşesine koydum.10 gündür yoklar.üzerinde taşıdıkarı yumurtaları boşaltıyo.yani üreyemiyorlar. bence insan sağlığı için en güzel yöntem. şimdilik iyi yoklar biraz zaman geçsin tam çözümmü anlarım. yeniden yazarım o zaman:lepi:
bu iğrenç yaratıklar yüzünden dünyam karardı bi haftadır,bugün bi böck ilaçlatma firmasını aradım yarın gelicekler ilaçlatmaya,umarım kaybolurlar kökleri kurur
böcek ilaçlatma yaptıran var mı gerçekten etkili olur mu deneyeniniz varsa lütfen söyleyin
evet ben her elime aldığımı tekrar yıkıyorum.kahverengi kalorifer böceği mi ne diyorlar ben kurtulamdım
3 yıl gece oldu mu dolusuyorlardı mutfaga
ortalıkta kap falan bırakmıyordum
almadığım tablet ilaç kalmadı
olmadı
apartmanda vardı ben bitirsem neye yarar
öldürmekte ustayımdır onları
utanıyordum bir misafir gelipte görecek diye
herşeyi yeniden yıkıyordum
Allahım çok çektim çok
kızlar bi makine almıştım böcek kovucu elektrkli zehir sasçmıyo ses dalgası veriyomuş rahatsız oluyolarmış karınca bile kalmadı ama hamileyim ne olur ne olmaz die çıkardım heryer doldu aklımı oynatıcam yine taktım fişini bişey olmaz heralde insan sağlığına zararı yok deniyor
bende ilaçlattım geçen hafta işe yarıyor o günden sonra sadece 4 tane gördüm onlarda ölmüştü
ondan sonra bidaha görmedim
ya işe yaradımı bende ilaçlatmayı düşünüyorum fikir verirmisiniz acill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?