Evinizdeki Haşereleri Nasıl Kontrol Altına Alıyorsunuz?

top şeklindeki naftalinler işe yarıyor

bi ara evde sarı böceklerden vardı

her bir köşeye koydun bu toplardan zerresi kalmadı

şu an bulunduğumuz yerde havasındanmı ne böcek hiç görmedim çok şükür evimde.
çünkü gördüğüm an düşüp bayılırım ordaca.
acayip tırsıyorum onlardan.
asla birşeyle öldüremem.
çok tikim var. çocukluktan kalma.
istanbuldayken bi ara onların yuvasına düştük. şu hamamböceği illeti.
yapmadığımız şey kalmadı 7 canlılar mı ne.
ordan kaçtık.
şimdi karadenizdeyiz.
4cü kattayız.
aslında banyoda, tuvallete nem ıslakık oluyo ama hiç böcek geldiğini görmedim çok şükür.

bu iğrenç yaratıklar yüzünden dünyam karardı bi haftadır,bugün bi böck ilaçlatma firmasını aradım yarın gelicekler ilaçlatmaya,umarım kaybolurlar kökleri kurur
böcek ilaçlatma yaptıran var mı gerçekten etkili olur mu deneyeniniz varsa lütfen söyleyin

bunu televizyonda dinledim çok iyi bir çözümmüş birde bunu yiyip yuvalarına gidince orda ölüyorlarmış hamamböcekleri kendi ölülerinide yermiş dogal olarak onu yiyenlerde ölüyormuş

bende ilaçlattım geçen hafta işe yarıyor o günden sonra sadece 4 tane gördüm onlarda ölmüştü
ondan sonra bidaha görmedim

cnm benim evimdede halk arasında kalorifer böceği denen ama alman hamam böceği die geçen böceklerden vardi ve en iğrenci mutfaktan çıkıyodu...reklamı yapılan ve satılan her türlü ürünü kullandık ama yok...

bunun zaten pislikle alakası yokmuş ama çıldırcam sürekli evin her yerini çamaşır suyu ile sılıyodum..en sonunda çağırdık bir ilaçlama firmasının 21 gün arayla iki kere ilaçladılar oh misss....hiç biri yok artık..en iyisi ilaçlatma...kesin çozüm...çok bi şey değildi biz tüm evi 70 liraya ilaçlattık..ve kafamız rahat..o böcek ilaçlarına tabletlere spreylere daha çok para dokmuşumdur.

evet ben her elime aldığımı tekrar yıkıyorum.
neler neler yaptım gitmediler.
ama tüm binada var bizde de.zati eski yapı.

arkadaşlar benim ilk oturduğum evde de arkadaki bahçeden dolayı bazı böcekler olurdu.. bir tanıdığın tavsiyesi üzerine Karaköyden tarım ilacı aldım... oldukça etkili bir ilaçtı ve zaten satan kişi de 15 gün ara ile ilacı kullandığım takdirde 1 sene boyunca böcek olmayacağına garanti verdi.. evinde böyle sıkıntı olanlar bence tarım ilacı ile sorunu halledebilirler...şimdiden kolay gelsin...

o iğğrrenç kalorifer böceğinden ben de çektim 1 sene...
gerçekten özellikle mutfata çok oluyordu...ben öldüremem de...yanına bile yaklaşamam...
artık her nisan ayında bütün apartman ilaçlanıyor...çok şükür hiç yok böcek falan...ama ilaçlanmayan daire kalmaması lazım...çatıdan başlanıyor daireler garajlar da dahil...kesin çözüm...

ne enteresandır ki her yaz çektiğimiz hamam böcekleri 2010 yazında ortalarda yoktu
diliyorum ki bu yaz da olmasın .çünkü onların bir cinsi var gece tuvaletlerde dolanıyor.
ben görmeyip bir kere girdim tuvalete bacağıma yapıştı namussuz. benim bacağımda da lekeler var ya
eskisi kadar korkmuyorum . dost olduk biz

Son düzenleme:
kızlar bi makine almıştım böcek kovucu elektrkli zehir sasçmıyo ses dalgası veriyomuş rahatsız oluyolarmış karınca bile kalmadı ama hamileyim ne olur ne olmaz die çıkardım heryer doldu aklımı oynatıcam yine taktım fişini bişey olmaz heralde insan sağlığına zararı yok deniyor

Kızlar Tek Çare İlaçatmak Başka Çözümü Yok Ben İlaçlattım Rahatım 1 Tane Bile Yok Artık:)

o makinenin adını yazabilirmisin canım ya bende böyle bir şey almayı düşünüyorum

Ben K-OTHRİNE SC 50 SÜSPANSİYON BÖCEK İLACI bu ilaç ile çözüm buldum. Şuan çok rahatım hiç yok. Allah'ım herkesi kurtarsın berbat bir şey.

marketlerde köşelere koyabileceğiniz tablet böcek ilaçları var onlardan alın ve gördüğünüz yerlere onlardan koyun daha gelmezler eve.....ama böcekler çok çok küçükse ilaçlarıda var fıs fıs çeklinde sıkıp evi bir sat kadar kapatıp daha sonra havalandırmanız gerek..ama tabletler çok işe yarıyo karafatmada falan özellikle......

bütün apartman ilaçlanmadıktan sonra yapılan işlemler hep geçici oluyor.komşudan geliyor.apartmn boşlukları özellikle ilaçlanmalı.tek çözüm bu.zaten ilaçlama şirketleri var o böcekler bitene kadar ilaçlıolar.garantili yani.

üç gündür uğraşıyorum valla yoruldum mutfağı boşaltıp ilaçladık herşeyi makinaya atıyorum elimde yıkıyorum hiç işim yoktu sanki bu böceklerden kurtulamıyoruz dün akşam baktım yine vardı bir iki lavabonun oraya kaçmışlar galiba mutfak ilaçlanınca sayfaları bir okuyayım bir çözümü vardır kesin

eczanelerde borik asit diye bişey satılıyo kızlar başka konuyada yazdım araştırın onu yapın 1 tane bile kalmaz patatese karıştırıp koyuyasunuz bütün böcekler ölüyo oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…