Evinizdeki Haşereleri Nasıl Kontrol Altına Alıyorsunuz?

nazarboncugum

naz kızım hoşgeldin......
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
10.682
4
206
40
Denizli
Evinizin temiz ve hijyenik olması evinizde haşere olmayacağı anlamına gelmez çünkü haşereler ve kemirgenler çok az gıda ve su ile çok uzun süre yaşayabiliyorlarmış....
Bu nedenle haşere kontrolü sağlığımız açımızdan çok önemli........

sizler haşerelere nasıl kontrol altına alıyorsunuz
hangi ürünü kullanıyorsunuz?
burada paylaşırmısınız?

Boncugum topicin hayırlı olsun datluşşşzemuszemus
canım haşereler için bence en etkili yol marka vermeden diyeyim böcek yemleri..tablet şeklindekiler tabiii...7 aydır yeni evimdeyimm alacagım hep unutuyorum hatırlatmış oldun..arada hamam böcegi çıkıyor çıldırıyorum vallaha...birkaç kere çıktı 7 ay içinde igrenççç yaaaaakafamçokkarıştı

bizm tuvalet boşluğundan karafatmalar geliyordu ara ara,
bende tarım ilaç satan yerlerden toz bir ilaç almış oraya pencerenden üç paket boca ettim kaç senedir hiç yok.
ama ilaçın adını hatırlamıyorum.

evde büyük bir ihtimalle nemden oluşuyor bu haşereler,önce nemi yok etmek gerekiyor nazarım.opuyorumnanaktan

başın derttemi güzelim.kolay gelsin,kökleri kurusuuuuuuuunnnlaarrrrr.inş.:Saruboceq:

Gördüğüm yerde peçeteylen ezip,klozete atıp sifonu çekiyorum.Sifonu çektikten sonrada bekliyorum ve bakıyorum,içindemi yoksa gitmişmi diye.Çünkü yüzmeyi de biliyorlar benimkiler...Böyle kahverengi,upuzun antenleri var ve çok hızlı hareket ediyorlar...
Nerden geliyorlar bilmiyorum ama nesilleri tükenmiyor bu bir gerçek....
Şu yemlerden alıp deniyim bari bende...
Boncuğum öptüm canım...

boncummm sulandırılıp fıs fısla sıkılan toş böcek ilaçları var böcek sinek bişiy olmuyo evde kullanınca uzun süre de etkili

kahverengi kalorifer böceği mi ne diyorlar ben kurtulamdım
3 yıl gece oldu mu dolusuyorlardı mutfaga
ortalıkta kap falan bırakmıyordum
almadığım tablet ilaç kalmadı
olmadı
apartmanda vardı ben bitirsem neye yarar
öldürmekte ustayımdır onları
utanıyordum bir misafir gelipte görecek diye
herşeyi yeniden yıkıyordum
Allahım çok çektim çok

nevin öyle bir anlatmışsınki okurken fenalık geçiriyordum:roflol:
kahve ıyyyydelikafadulden
bu arada nüfusu en çok olan ve nesli tükenmeyecek en dayanıklısı karafatmalarmış

hiç sorma ben 4.kattayım alt katlarda karınca yok bizde var.çaresini bulamadım.toz ilaçlardan döktüm,döktüğüm yerden çıkmadılar bu defa başka yerlerden çıktılar.mücadele ediyorum hala..

tarımilacı satan yerlerde satılan ilaçlar var böcek ve sinekler için sıvı bir ilaç suyla karştırıp fısfısla kullanın uzun süre böceklerden karıncalardan kurtuluyorsunuz

kahverengi kalorifer böceği mi ne diyorlar ben kurtulamdım

Yaaa işte benimkide onlardan galiba...
Soyu tükenmiyor bunların yaa..
Bazen lavabonun içinde oluyor,açıyorum suyu..Mübarek ölmek bilmiyor yaa,resmen yüzüp lavabonun kenarına çıkıyor..
Bizde usta olduk artık avlamakta,artık hiç acımıyorum valla..
Bende,böyle ufak böceklerin uyurken falan kulağıma kaçar korkusu var bide,oyüzden acıyamıyorum kendilerine ,kusura bakmasınlar...:umursamaz:

nevin öyle bir anlatmışsınki okurken fenalık geçiriyordum:roflol:
kahve ıyyyydelikafadulden
bu arada nüfusu en çok olan ve nesli tükenmeyecek en dayanıklısı karafatmalarmış

Ya hamamböceği hiç görmedim evimde şükür...

Ben benimkilerin yumurtalarını bile gördüm dolabın altında temizledim ama nafilee...

Hele bir kaç kere bunları şeyederken yakalım,nan üremenize izin vermicimmm dedim,eziverdim bigüzel...

Midenmi bulandı hoşuna mı gitti dıptısım,he hehe...:roflol::roflol::lepi:

benim karafatmayla değilde o kahverengi böcekle başım dertte normalde gözükmüyor ama ışığı açınca mutlaka 1 veya 2 tanesi kaçacak delik arıyorlar ılaçlamada yapıldı siteye ama yine gördüm ben demekki işe yaramamış........

kare kare kırılıp koyulan yemler birebir cnm haserelere vereliniortak
detan yada raidin var al koy sorunu cöz

Karafatmalar diğer böcükler hadi neysede :sinifsinif:
Son çıktığımız evde 2 senede 8 akrep öldürdük delikafadulden
O sarı çiyanların haddi hesabı yok zati heryerden çıkıyolardı kafamçokkarıştı
Bendede ne iştah kalmıştı nede uyku tabi :sinifsinif:
Takii babamın tarım müdürlüğünden yolladığı özel bi ilaca kadar
Tüm eve sıktık üzerinden isterseniz çamaşır suyuyla ovun yinede etkisi kaybolmamıştı ömürlük bi ilaçtı öylelikle ferahlamıştım :1rolleyes:

akrepler,sarı çiyanlar:1shok:delikafaduldenallahım en korktuğum şey sürüngenlerdir,sarı çiyanları ben görsem ya aklımı kaçırırdım yarım akıllı olurdum,yada düşer bayılırdımdelikafaduldenvalla geçmiş olsun diyim sedam sana..
boncuğum şu an oturduğumuz eve taşınalı 2 ay oldu,karınca sorunumuz var,annem yarım limonu kesip yere koyuyo,limona toplanıncada kapıdan atıyo onları:ecrin_bebek:ben öldürmem görürsem,sonra aşireti falan öç almak için gelir die hep korkmuşumdur:kedieçeteler tırsa tırsa camdan atarım adını bilmediğim böcisleri:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…