Evlendiğim eşim derken, evlenmediğin eşin de mi var yoksa dil sürçmesi misöylemesi ayıp geçen hafta evlendiğim eşim çok güzel bir albüm yaptırmıştı. Fotoğraflar her yerde albüm ise tam TV önünde sehbada(nasıl yazılıyordu bu).
Al benden de o kadar :))Bastan cerceveyle bir kac tane konsolun uzerine koymustum, sonra sikildim onlari da kaldirdim. Suan resim foto vb hic bir sey yok.
Yine BDV'den geldik
yazıcıdanmı çıkartıyosunodalarda çerçevelerde duruyor bir kısmı, ancak fotoğraf çıkarttırma hastalığım var, biriktikçe 100er 100er internet üzerinden bastırıyorum ve renkli kutularda saklıyorum
reklamlarda görüyorum bunu sağlam duruyomu. biz kapıya yapışkanlı sineklik aldık, yapışkanlar düzgün tutmuyo düşüyo. eşimde matkapla sabitledi. bu yüzden kendisine karşı önyargılıyım. hafif şey durmuyosa, çerçeve ağır onasıl dursun diyorum.Duvar-çerçeve-yapışkanlı bant şeklinde kullanıyorum.
düşününce güzel geliyo ama, her yere gelinliği taşımak zor olmuyomuBen de Antreye koydum. Herbiri birbirinden farklı çerçeveler içinde eşimle gittiğimiz heryerde çekilen fotoğraflarımızı. Bu arada ben her gittiğimiz yere gelinliğimi götürürüm ve oranın şehir anıtında bir fotoğraf çektiririz eşimle.
Mesela urfaya gittiysek balıklı gölde hong kong a gittiysek peak tepesinde gibi..
Kocişim de fotoğraf duvarını çok anlamlı buldu. Bolca güzel anılarımızla duvarımızı doldurmak için beni gittiği heryere götürür. kalp kalp :)
oturduğumuz odada çerçeveli ve bi tane büyük boy, bide buzdolabına yapıştırdım. kendi evim olsa daha fazla yaparım. uzun bi koridor sıralı fotolar güzel duruyo. bi sürü fotonun kalp şeklini oluşturduğu panolarıda beğeniyorum, ilerde yapabilirim inşallah.
yazıcıdanmı çıkartıyosun
reklamlarda görüyorum bunu sağlam duruyomu. biz kapıya yapışkanlı sineklik aldık, yapışkanlar düzgün tutmuyo düşüyo. eşimde matkapla sabitledi. bu yüzden kendisine karşı önyargılıyım. hafif şey durmuyosa, çerçeve ağır onasıl dursun diyorum.
düşününce güzel geliyo ama, her yere gelinliği taşımak zor olmuyomu
oda tehlikeliymiş, gecenin bi körü insan korkarGece falan pat pat düşüyor valla yalan yok.
İkeanın 18x12 cmlik hafif çerçeveleri bile pek durmuyor. Sıcaklarda daha da fazla oluyor düşme işi kışın rahattık.
oda tehlikeliymiş, gecenin bi körü insan korkar
aynen bende havaalanına yanınım. normalde alışkınız uçak seslerine, ama kaç gündür her uçak geçişinde korkuyorumHavaalanına yakın vızır vızır uçak geçeer çerçeve düşeeer.
Ohooo alışana kadar zor.
aynen bende havaalanına yanınım. normalde alışkınız uçak seslerine, ama kaç gündür her uçak geçişinde korkuyorum
odalarda çerçevelerde duruyor bir kısmı, ancak fotoğraf çıkarttırma hastalığım var, biriktikçe 100er 100er internet üzerinden bastırıyorum ve renkli kutularda saklıyorum