Evinizde resimleri nereye ne şekilde koyuyorsunuz?

evde resimler ne şekilde duruyor

• Ankete Katılan
    2.186
ben evde resim sevmiyorum. o sebeple evimde resim yok. ama şu sürekli değişen tüm fotoları atabildiğiniz dijital çerçeveler var ya onlardan almayı düşünüyorum.

Siz anket açınca farkettim.2 yillik evliyim 3 aylik bebisim var.ama evde 1 tane foto yok.ne cerceveli ne bilmem baska türlü.tablolar var sadece duvarda

bizim herkesin odasında aile resimlerimiz çerçeve içinde var birde buzdolabı komple resim dolu herşeyi genelde oraya koyuyoruz sevimli oluyor çok kalabalığız ama ya çok erkek kardeşim benim resmimi cadıya döndürmüş kukuleta filan yüzüme benler buzdolabı başa bela ama vazgeçemiyorus

oturduğumuz odada çerçeveli ve bi tane büyük boy, bide buzdolabına yapıştırdım. kendi evim olsa daha fazla yaparım. uzun bi koridor sıralı fotolar güzel duruyo. bi sürü fotonun kalp şeklini oluşturduğu panolarıda beğeniyorum, ilerde yapabilirim inşallah.
odalarda çerçevelerde duruyor bir kısmı, ancak fotoğraf çıkarttırma hastalığım var, biriktikçe 100er 100er internet üzerinden bastırıyorum ve renkli kutularda saklıyorum
yazıcıdanmı çıkartıyosun

Duvar-çerçeve-yapışkanlı bant şeklinde kullanıyorum.
reklamlarda görüyorum bunu sağlam duruyomu. biz kapıya yapışkanlı sineklik aldık, yapışkanlar düzgün tutmuyo düşüyo. eşimde matkapla sabitledi. bu yüzden kendisine karşı önyargılıyım. hafif şey durmuyosa, çerçeve ağır onasıl dursun diyorum.

düşününce güzel geliyo ama, her yere gelinliği taşımak zor olmuyomu

Gece falan pat pat düşüyor valla yalan yok.
İkeanın 18x12 cmlik hafif çerçeveleri bile pek durmuyor. Sıcaklarda daha da fazla oluyor düşme işi kışın rahattık.

Ben resimleri duvara asmayi pek hos bulmuyorum cerceveli olarak tv unitesi odadaki raflarda vs. bulunduruyorum mesela daha guzel resimleride albumde tutuyorum cok goz onunde durmasini istemem acikcasi biraz ozele kaciyor bana gore :) duvarda da kanvas tablo manzara resmi daha iyi olur goz yormaz hemde bakanin ici acilir :) nekadar sade okadar zarif durur ev benim gorusum bu yonde..

2 tane cerceveli salonda duruyor 1 tane de mutfakta bir rafa koydum. Cok fazla sayida fotograf koymayi sevmiyorum ama bu ücü özel. Birisi esimle cekildigimiz ilk fotograf , birisi yine esimin cerceve icine koyup bana hediye ettigi, birisi de en sevdigim fotografimiz.

Neden bu konu için bildirim geldi anlamadım. Önemli bir konu mu?

Evimizde resim yok. Koymak gelmiyor içimizden. Taşınırsak belki.

aynen bende havaalanına yanınım. normalde alışkınız uçak seslerine, ama kaç gündür her uçak geçişinde korkuyorum

Aynen. Uçak geçince bi korku oluyor.
Az önce 17 18 yaşındaki çocuklar kuru sıkı silahla oynuyormuş sıktılar falan geri zekalılar. Mahalleli gaza geldi ağzını burnunu kırdı çocukların. Ben de bir korkmuştum yalan yok

odalarda çerçevelerde duruyor bir kısmı, ancak fotoğraf çıkarttırma hastalığım var, biriktikçe 100er 100er internet üzerinden bastırıyorum ve renkli kutularda saklıyorum

Sitenin ismini bana özelden yazar mısınız? Bir kaç site var ama güvenemedim açıkçası :)

2 yıl oldu evlendik daha düğün dış çekim fotolarını çıkarttırmadık tembellikten :/ Çerçeveler hazır bekliyor. Antrede duvarıma asimetrik bir biçimde asmayı planlıyorum. hem eve sıcak bir ortam sağlar hem de gelip geçtikçe mutlu anlar akla gelir, gülümsetir :) Benim planladığım şu şekilde:

Bu da size fikir olabilir;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…