Evinizde resimleri nereye ne şekilde koyuyorsunuz?

evde resimler ne şekilde duruyor

• Ankete Katılan
    2.186
kiracı olunca sadece bir tane cercevede var , diğerleri buzdolabında magnet suslerde tuturulmus sekılde :)))) ama bır anı kosesı olusturmak ısterdım cercevelerle

Salonda birkac resim cerceveli, duvarda. Koridorda da var. Ama maalesef binlerce resim tab ettirilmek uzere bilgisayarda bekliyor.. kizimin attigi adimin resmini cekmisim de kac maasima malolur acaba

Klasik bir şekilde misafir odasında konsol üstüne koyuyorum ayrıca uzun bir koridorum var,english home dan 3 tane büyük kalp şeklinde çerçeve aldım.Hem içindeki bölmelere fotoğraf koydum hemde minik süslü tahta mandallarla çevresine foto astım.Dolu dolu kalp şeklinde çerçevelerim oldu böylece.

Bahsettiğim çerçeve bu,3 tane aldım koridorun 3 değişik yerine ve kenarlarınada minik süslü mandallarla foto asarak kullandım.

ben salonda genelde küçük çerçeve şeklinde aile resimleri bırakır mutfak vs yerlerde mutfağı andıracak hazır resimler antre için ise bir iki tane çok özel tabloları bırakırım .. .

ben onun cam olanlarından salonda tv sehpasında kullanıyorum. onun dışında duvarlara asılan 4 lü ve tekli çerçeveleri serpiştirdim duvara. Bir de koridor duvarlarında var. Ben yatak odasında falan fotoğraf sevmiyorum.

Benim salonumda ve çocuk odasında resimler var çerçeveli şekilde, mutfakta buzdolabında da magnetler ile tutturdugum resimlerim var

Duvarlarda ve evin belli köşelerinde.genelde patchwork çerçeveler kullanıyorum. 1 yerde birden çok resim olabiliyor

Salonda çerçeveli düğün fotoğrafım var. Bide yemek masasının üstünde kızlarımın resmi . Binlerceside harddiskte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…