Evinizde resimleri nereye ne şekilde koyuyorsunuz?

evde resimler ne şekilde duruyor

• Ankete Katılan
    2.186
Salonumda iki çerçeve var birisinde Allah Muhammed (sav ) yazıyor diyeride esma husna Allahimin 99 adı
Resim koyma taraftarı değilim resimleri flaş bellekden televizyona takip bakıyoruz ikide albümüm var resim tavsiye etmem duvarda koridorumda üçlü aynalar var hoş duruyor evim dubleks yukarıya cikincada taş duvar Kabe deseni var yine birer başında yuvarlak olandan Allah Muhammed( sav) tablosu var ... Buda benim seçimin sen işini bilirsin mutlaka

Salonumda ufak bir gümüşlüğüm var, iki katlı, içinde çerçevelerde oğullarımın ve yeğenlerimin birer resimleri var. O kadar...

Hiç bunu duymamıştım hoş bir şey gibi, ama kilonuz hep aynı mı bir de saç baş makyaj gerekir gelinlik için, eşiniz de takım elbisesini damatlığını mı giyiyor? iş gereği takım mı giyiniyor. Bana çok zor geliyor yeniden gelinliği giymek zaten sığmam da Antre sizin boydan fotolarla doludur o halde

bir fotoğraf sevdalısına denk geldim sanırım, instagram gibi duvarınız var demek tarz görünüyordur eminim, özenilmiş cafelerdeki gibi.

Babaannemin babaannesinin fotoğraflarından kızımın fotoğraflarına kadar o kadar çok ki :)

Albumlerde ve kutularda çoğu..

Eşimle 1 tane evlilik fotomuz kizimizin da 1 bebeklik fotosu sadece salonda duruyor camlı dolap içinde cercevede

Böyle tüm sulale surekli bana bakıyor gibi akraba fotosu koymayı sevmiyorum :)

Kocaman düğün fotosu hele hiç sevmiyorum salona girince direkt karşına dikilen gelin damat gibi..

Duvardaki Çiviler yaptigimiz resimlerle dolu..

internetten fotoğraf baskı siteleri var, oralardan çıkarttırıyorum.

Sitenin ismini bana özelden yazar mısınız? Bir kaç site var ama güvenemedim açıkçası :)
yazdım, ben de 1-2 yer denedim ama en son belirli bir yerde karar kıldım. özelden ilettim size.

Ben zayıf gelin değildim zaten :) Bir de gelinliğim korseli ve arkadan ipli hal böyle olunca giriyorum içine :)) Eşim sıkıntılı takım elbise falan giyemiyor ama sağolsun beni kırmıyor altında jean pantolon olsa bile üstüne gömlek ceket giyince yırtıyoruz işi. Saç baş makyaj olayına gelince elimden geldiğince ben yapıveriyorum vallahi olduğu kadar. Benim gelinliğim klasik ve kabarık bir gelinlik olmadığı için dağınık bir topuzu falan da kaldırıyor. Makyajımı da hep kendim yapıyorum zaten. Bugüne kadar hiçbir makyözün yaptığı makyaj beni mutlu edemedi. Yüzümü tanıyorum diye mi bilmiyorum, elim alışık 15 dk da profesyonel görünümlü makyaj yapabiliyorum :)) Velhasıl hal böyle olunca keyifli oluyor. Haliyle fotolara bakınca da hep güzel anlarımızı görüp eve gülümseyerek giriyoruz.

Baskasi makyaj yapiNca bana sanki ben ben degilim baskasi gibi geliyo bana bende kendim yapmayi seviyorum kendim yPinca aynaya bakinca aynada kendimi görüyorum baskasi yapinca sanki baska bi kadin aynadaki bundan hoslanmiyorun

Ben mutfak masasının üzerine koydum çok eski resimlerde var aralarında Eşimin ve benim çocukluk resimlerimiz filan üzerinede kalın şeffaf masa örtüsü serdik böylece yemek yerken resimleri görüyoruz onlar hakkında sohbet ediyoruz eski günlere gidip anılarımızı yad ediyoruz çocuklarımıza anlatıyoruz güzel oluyor tavsiye ederim

Evimiz biraz küçük olduğundan duvarları resimlerle kapatmak istemedik ama mantar pano fikri fena değilmiş, resimlerle doldurulup koridora asılabilir :)

kirada oturduğumuz evin duvarlarının maşallahı var
ne çivi giriyor ne yapışkan tutuyor, aldığımız güzelim çerçeveler kanepelerin altında bekliyor boş boş

koyamadık maalesef resimlerimizi hiçbiryere

gerçi toz alma derdi yok bu yönden iyi birşey

Şuan ailemle kaldığım için annemin isteğine göre odalarda çerçevelerde konsolun üzerinde ne bileyim sağda solda kenarları süslüyor. Ama kendi evim için farklı hayallerim var. Evin bir duvarını fotoğraf köşesi yapmayı düşünüyorum. Genel olarak tabloları severim. Çok beğendiğimiz bir kaç fotoğrafı da tablolaştırıp asmayı düşünüyorum. Bunlar profesyonel çekilmiş içinde, kenarında köşesinde bizim de olduğumuz doğa fotoğrafı olacak tabi ki :)

şahsen evlensem kendi evim olsa,resim ağacı yapmayı planlıyorum..annemin babamın kendi çocukluğumun ..vs anılarımı kısacası ve tabiki eşimin anılarını sabitliycem bi yer..onu da büyük ihtimal böyle çalışma yada kitap okuma odası yapmayı düşündüğüm odaya yerleştircem..e bi de olursa koridor duvarına..ama abartmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…