Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oturduğumuz odada çerçeveli ve bi tane büyük boy, bide buzdolabına yapıştırdım. kendi evim olsa daha fazla yaparım. uzun bi koridor sıralı fotolar güzel duruyo. bi sürü fotonun kalp şeklini oluşturduğu panolarıda beğeniyorum, ilerde yapabilirim inşallah.
yazıcıdanmı çıkartıyosun
reklamlarda görüyorum bunu sağlam duruyomu. biz kapıya yapışkanlı sineklik aldık, yapışkanlar düzgün tutmuyo düşüyo. eşimde matkapla sabitledi. bu yüzden kendisine karşı önyargılıyım. hafif şey durmuyosa, çerçeve ağır onasıl dursun diyorum.
düşününce güzel geliyo ama, her yere gelinliği taşımak zor olmuyomu
Sorunumuz buydu şu sıralarda dimi? evde çerçeveler ne şekilde duruyor tey Allahım
Mutfakta var 3 tane oglumun en begendigim 3 pozunu koydum cok hos duruyo gercekten birde mutfak penceresi önünde esim ve ben dügünden bi resim.Kızlar evde resimleri ne sekilde koyuyorsunuz ben birkac resim koydum ama cogaltmak istiyorum sizin evinizde ne sekilde? Şu ikeada video görünümünde duvara asilan panolar hoş gibi ama resim sayısı sınırlı , mantar pano da hoş olabilir.
Ben de anlamadım. Haziranda evim evim kısmına açılmış bir konu. Yardımıza ihtiyacımız var diyince tamam atom parçalamayı beklemiyordum ama bunu da beklememiştim :)