Evinizde resimleri nereye ne şekilde koyuyorsunuz?

evde resimler ne şekilde duruyor

• Ankete Katılan
    2.186
fotoğraflarımızın en beğendiklerimi buz dolabının üzerinde geze geze her ilden aldığım magnetlerimle tutturuyorum anılarım hep güncel kalıyor

benim koridorlarda resimlerim var ama ayriyetten odamın bir duvarını komple fotoğraflarla kapladım.

Ay şu telefon kelimeleri değiştirmiş yine!

Burdan düzelteyim panoya panda demiş ya

BENDDE ÇERÇEVE ALDIM AMA DAHA RESİMLERİ TAB ETMEM GEREK .DUVARA ASMA DEĞİLDE SALONDA UYGUN YERLERDE SIKILDIĞIMDA YERİNİ DEĞİŞEBİLECEĞİM ŞEKİLDE TUTMAK DAHA HOŞUMA GİDİYOR..

Çerçevelerle karışık kolaj şeklinde duvarlarda asılı resimlerim evin her yerinde var.
Ayrıca çerçevelerde konsol, dolap üstlerinde falan var
Bir de küçük çerçevelerde yastığımın altında olanlar var

sevdiğim resimleri magnet yaptırıp buzdolabımı baştan aşağıya döşedim. salon mutfak olduğundan gayet iyi durdu. gelen herkes inceliyor :)

Konuna çok kişi bakar artık demiştim de bu kadarını tahmin etmemiştim doğrusu.
Benim cevabım
2 tane duvarda çerçevede (duvarda fazla resim sevmiyorum?
2 tane gümüşlükte
Diğerleri albümlerde ,PCde ,telefonda .Kimse PC ,tel dememiş şaşırdım.Şimdiki telefonlar sayesinde herkes her ortamda fotoğraf çekindiği için ,hepsini çıkartmadığı oluyor.Bu sebeple PC ve telde de resimler kalıyor.

[QUOTEdaaa, post: 47317208, member: 719837"]Ben dolabima atdim düyün resimlerimi evde namaz kılınır diye duvara vurmuyoruz[/QUOTE]
Kıble yönüne canlı resmi ,bebek biblo koymam.manzara,çiçek olur.

ben salonda buyuk aynalar sevıyorum
resımlerım cercevelı bır sekılde korıdor duvarında en uygun yerde duruyor...

benim diğer cevabım ama nasıl da anlatacaksam o seçeneği :) mutfakta yemek yediğimiz bölüm (amerikan mutfak ancak salonla mutfağı ayıran bir bölme var) üzeri camla kaplı. o cam ile bölme arasında resimlerim. çok hoş bir görüntü oldu. çerçeveler yapıp evin başka yerine asmadık.

Hiç resim yok ama asmak istiyorum artık, konu güzel olmuş :) ikea da askı şeklinde çerçeveler var fotoğraf değil ama oğlumun yaptığı resimleri ona asmak istiyorum
bunun gibi :)

büyük boy düğün fotoğrafımız var fotoğraftan çok resme benziyor onu da nereye assam diye düşünüyorum belki birileri bana da fikir verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…