Evinizde resimleri nereye ne şekilde koyuyorsunuz?

evde resimler ne şekilde duruyor

• Ankete Katılan
    2.186
Imkanim olsa çerçeveletip asardim salona, odama ise mantar pano halinde koyardım çok hoş duruyor birde şu iplere asılan küçük fotoğraflar çok güzel

Merhabalar canim ben oyumu diğer diye kullandim cunki bende sadece cocuk odasinda cocuklarimin resimi var duvardan asili cercevede cocuk odasi yazilmadiği icin diğeri kullandim) @isilgun

Evin sadece mutfak dolabında asılı bir kaç foto var . O kadar. Hiç düşünmedik o fotoğraflar da oğlumun onun odasında hediye gelen çoklu çerçevede 5 adet foto var o kadar. Mutfak ve oğlusun odası dışında heruerd namaz kılınıyor diye hiç asalım demedik .
Saat bile yok evde

Gelinliğim kabarık ve çok yer kaplayan bir gelinlik değil ki

Resim derken fotoğraf kastediyo isek; buzdolabındaki nikah fotoğrafımız haricinde fotoğraf yok evde asılı olan.
Resim derken el emeği resimden bahsediyo isek; Tablo var karşılıklı duvarlarda birbiriyle alakalı iki tane

Sorunumuz buydu şu sıralarda dimi? evde çerçeveler ne şekilde duruyor tey Allahım

Ben de anlamadım. Haziranda evim evim kısmına açılmış bir konu. Yardımıza ihtiyacımız var diyince tamam atom parçalamayı beklemiyordum ama bunu da beklememiştim :)

Çok şık ve sportif bir çok çerçeve var. Onlardan al ve salona farklı yerlere güzelce as.
Gelenin gidenin gözü fotolarda olmazsa bende merve değilim

Bizim resimler cercevelerde oturma odamda tv unitesinde.. yemek odamda konsol ustunde duvarda..yatak odamda komidinlerde..ayrica dugun fotomuz kocaman duvarda asili..sira bebisimkilerde onlara yer ariyorum odasi haric..

Mutfakta var 3 tane oglumun en begendigim 3 pozunu koydum cok hos duruyo gercekten birde mutfak penceresi önünde esim ve ben dügünden bi resim.
Antrede var ayakkabiligin üstünde 2 adet esim ve ben antre duvarinda 4 adet eski tahta kücük kalp icinde oglumla esimin birlikte birbirne baktigi 4 resim en sevdigim bölüm diyebilirim onun haricinde antrede giriste 8 adet cerceve var 4 mavi 4 pembe ilk mavide en büyük erkek yegenim altta 3 adet pembe orda 3 kiz yigenim onun altinda tekrar 1 mavi oglum var onun altinda 2 mavi 1 pembe var onlarin icine benim kizim ve insallah eger yengelerim yaparsa 2 erkwk yegwnim gelsin istiyorum :)
Oglumun odasinda var bayagi büyük oglum yüzünün yarisini battaniyle kapamis kocaman gözleri ve uzun kirpikleri ortaya cikmis cok bi foto.
Oturma odasinda 8 adet ortaboy cerceve hepsinde oglumun en güzel pozlari tabi onlar yakinda degisecek cünkü kizim olacak 4 kizim 4 oglum yaparim oturma odasinda ayrica 2 de esim ve benim resmim var. Yatak odasinda hic yok zaten yatak odasi ardiye gibi oldu gerek görmedim :)
Esim dalga geciyo simdi gidelimde bir kac tanede wc ye cerceve alalim diye...
Bana uyar :)

Salonda dresuarın üzerinde şık çerçevelerimiz var.Herkesin görebileceği özel gün fotolarımızı koydum.
Koridorda daha özel tatil ve seyahat fotolarından oluşan çoklu çerçevemiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…