Uzunca bi koridorum var evde. Bi duvarını farklı yüksekliklerde, asimetrik düzende ve farklı boyutlarda çerçevelenmiş fotoğraflarımızı astım. Çerçeveler farklı renklerde klasik dikdörtgen ikea çerçeveleri. Duvara serpiştirilmiş gibi desem olur yani :) kendi fotoğraflarımız dışında kendi çektiğimiz hoşumuza giden belki başkasına saçma gelebilecek resimler de var. Şaşkın bakan bi kurbağa, kendi yaptığımız minyon kardan adamımız, bozcadadaki rüzgar türbini gibi bizde güzel anısı olan objeler ya da anların fotoları diyebilirim. Çerçeveler arasında da hoşuma giden objeler asılı. Mesela paşabahçenin live, laugh, love yazılı 3lü çiçekleri ya da porselen bi kalp gibi. Yani sadece fotoğraf dolu değil o duvarım. Sadece fotoğrafla dolduracak olsam sanırım tek tip çerçeve yerine farklı çerçeveleri tercih ederdim, aralarda 1-2 tane hoş alımlı çerçeveyi boş bırakınca da şık duruyor :)
O duvar haricinde de buzdolabımda magnetlerle tutturduğum fotoğraflar var. Bazısını magnetli çerçevelerle, bazısını da klasik bildiğimiz farklı şekilli magnetlerle tutturdum. Bunların haricinde de evimde sadece yatak odamda düğün albümümle verilmiş olan çerçeve düğün fotoğrafım var.