Evinizde resimleri nereye ne şekilde koyuyorsunuz?

evde resimler ne şekilde duruyor

• Ankete Katılan
    2.186
Dugun resmimiz var kocaman, duvarda yatak odasinda.yine duvarda coklu cerceve de var esimin satisni yaptigi kendi ürünüve de bikac cerceve komidin uzerinde he birde buzdolabinin uzerinde annem babam kardeslerimin vesikalik fotolarini aksesuarlarla susleyip koydum

Oğlumun odasında beraber olduğumuz aile resimlerimiz var. Yatak odamda ben ve eşimin resimleri var. Giriş koridor mutfak vb yerlerde yok koymadık. Son olarak salonumda İslami peygamber efendimize ait özel eşyalı resimler var. Kılıçları sarığı ayak izi gibi. Ve hepside kare çerçeve içerisinde... bukadar. Ama en çokta ayna var aynalar evimin heryer inde var olmayan yeri yok yani.

Salonda cercivede asdik

Uzunca bi koridorum var evde. Bi duvarını farklı yüksekliklerde, asimetrik düzende ve farklı boyutlarda çerçevelenmiş fotoğraflarımızı astım. Çerçeveler farklı renklerde klasik dikdörtgen ikea çerçeveleri. Duvara serpiştirilmiş gibi desem olur yani :) kendi fotoğraflarımız dışında kendi çektiğimiz hoşumuza giden belki başkasına saçma gelebilecek resimler de var. Şaşkın bakan bi kurbağa, kendi yaptığımız minyon kardan adamımız, bozcadadaki rüzgar türbini gibi bizde güzel anısı olan objeler ya da anların fotoları diyebilirim. Çerçeveler arasında da hoşuma giden objeler asılı. Mesela paşabahçenin live, laugh, love yazılı 3lü çiçekleri ya da porselen bi kalp gibi. Yani sadece fotoğraf dolu değil o duvarım. Sadece fotoğrafla dolduracak olsam sanırım tek tip çerçeve yerine farklı çerçeveleri tercih ederdim, aralarda 1-2 tane hoş alımlı çerçeveyi boş bırakınca da şık duruyor :)
O duvar haricinde de buzdolabımda magnetlerle tutturduğum fotoğraflar var. Bazısını magnetli çerçevelerle, bazısını da klasik bildiğimiz farklı şekilli magnetlerle tutturdum. Bunların haricinde de evimde sadece yatak odamda düğün albümümle verilmiş olan çerçeve düğün fotoğrafım var.

Salonda duvarda çerçevede, mutfakta buzdolabında, bi küçük odam samimi bir oda orada mantar panoda, yatak odamda da dolap ve aynaların üstünde.. Çok anımız, çok güzel fotoğraflarımız var evin her yeri fotoğraf dolu

Sadece yatak odasina eşimle benim resimlerimi koydum cerceveyle. Oğlumun odasına da kendi resimlerini duvara astık fotorafcida tahta üzerine özel bastirdik evin diger bölümlerinde resim yok

Salonumdada var,kızımın odasındada,şu cırt cırt bantlar varya hani duvara zarar vermeyen,onlarla astım şık çerçevelerle. Albümlerdede var tab ettirdiklerim. Mantar panom yok,dekoratif bulmuyorum zaten.
Dolayısıyla iki seçenek işaretledim. Sadece odalarda ve çerçevelerde ile salonda duvarda diye.

[QUOT un, post: 46988784, member: 687384"]Kızlar evde resimleri ne sekilde koyuyorsunuz ben birkac resim koydum ama cogaltmak istiyorum sizin evinizde ne sekilde? Şu ikeada video görünümünde duvara asilan panolar hoş gibi ama resim sayısı sınırlı , mantar pano da hoş olabilir.[/QUOTE]
Slm .özellikle giriş koridor ve salon duvarına beni yansıtan resim asarım yatak odasında güncel fotom olur .diğerleri günün ayın özelliğine göre değiştiririm.

İki çerçevem var tv ünitesinin rafında o da düğün filan değil. Bi geziden hatıra kalan pozlar bi de buzdolabında iki minik bebek eşim ve benim çocukluk resmi okadar. Bn pek resim sergilemeye sevmem de

Her yerde fotograflar var evimizde Odalarda cerceveli sekilde (yatak odasinda buyuk dugun fotografimiz ve benim karakalem cizdigim esimle olan bir fotografimiz asili, salonda cerceve TV unitesinde) ayrica mutfakta buzdolabimim ustunde de fotograflarimiz var magnetlerle tutturulmus. (Buzdolabinda esimin de benim de ailelerimizle cocukluk fotograflarimiz filan da var.) Ayrica koridorda sirali Istanbul'dan manzara fotograflari var. Icim aciliyor her gecisimde koridordan.

Tablolara hic girmiyorum bile Ben tablolarin eve hos bir hava kattigina inaniyorum, cok memnunum duvarlarimi dolu gormekten.

Mantar panoda
Salonda cercevelerde
Koridorda cercevelerde
Bütün odalarda :)
Kısaca heryerdeyız
Düğün fotografları yok asılı , sadece 1 tane alaylı olarak çekilen bir üçlü resimmimiz var o kadar

söylemesi ayıp geçen hafta evlendiğim eşim çok güzel bir albüm yaptırmıştı. Fotoğraflar her yerde albüm ise tam TV önünde sehbada(nasıl yazılıyordu bu).

Geçen hafta diye belirtme amacı tebrik bekliyor oluşunuz sanırım sevgili Kazen cağırsaydınız gelirdik

Tebrikler ve mutluluklar

Bu önemli konuya da oyumu verdim:)

Koridorda mantar panda çocuklarımın var , panosu not asmak için kullanıyorum, salonda tv ünitesinde çocukların ve bizim var çerçevede, iyi hangisine kullanayım bilemedim :) birde buzdolabı üstünde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…