Anket eviniz kendinizin mi kira mı

oturduğunuz ev kendinizemi ait yoksa kiramı

• Ankete Katılan
    121
malesef kiracıyım keşke şu peşinatı biriktirebilsemde çoçuklar büyümeden alabilsem

ya herkezin kendi evi var ne güzelllllllll bizde kiracıyız maalesef keşke evimiz olsa:(:(:(

kıradayız..
esımın gorevı nedenıyle sureklı gezıyoruz zaten..
ama nasıp olursa burda sonrakı tayın yerımızde almayı ıstıyoruz :Saruboceq:

Nerde burda zaten 4 goz odali ev en iyisi 85 metre kare ediyor 150, 180 bin euro
kredi istiyoruz anca 90 bin veriyolar e bi kisi calisiyor kiradayiz iste
ama buna da sukur
disarda acikda degiliz ya

kira ama teyzemlerin dairesi öyle sorunumuz da yok fiyatta makul ama insanın kendi evi olması gibi olurmu hiç..benimki de laf..

malesef kiradayiz ve cok pahali insaallah dah uygun bir ev bulursak buradan cikacagiz yada uygun müstakil bir ev bakalim hayirlisi......................

maalesef kira:çok üzgünüm:bu saatten sonrada ev sahibi olmam çok zor gibi senağlama Allah evlatlarıma nasip eder inşallah.

Kayınpederımın evınde oturuyoruz.
allaha sukur ne bekarken nede evlendıgım de
kira nedır bilmedım hiç.
babacım evlendıkten 7 sene sonra ev almıss.
ben 5 yaşımdayken evımız olmus.
hıc bılmedım kıra nedır.
allahta gostermesın zaten.
arkadaslardan duyyorum cok zormus.
kayınpederın evınde oturuyoruz ama
burda otururken ınsallah kendı anlımızın
terıyle kazandıgımız eve sahıp oluruz.
bu oturdugumuz ev cok mınık.
ben 3 oda 1 salon ıstıyorum.
inş allah nasıp eder.:delphin::delphin:

ne babamın evinde ne de eşimile evliliğimizde kirada hiç kalmadık (kalmamıştık )şakkıdı

ama son 5 aydır kirada oturuyorum. kendi evimizde gül gibi yaşayıp giderken öyle bi komşum oldu ki helal olsun ona beni kiraya çıkarttı:roflol: 2 evim var ama biri merkeze uzak diğerinde de şirret komşum var diye şuan kiracıyımsenağlama kiracı olmak ne kadar zormuş :1no2: Rabbim evi olmayan tüm kullarına ev sahibi olmayı nasip etsin:Saruboceq:

ahhh ahhhhhhh allah banada hayırlı bi ev nasip etsin bana ve herkese kiracı olmak, her ay bi tomar parayı adamın eline vermek ve kötü ev sahiplerinin eline düşmek çooooook zorrrrrrrrrrrrrrr

maalesef kirada olmak çok zor.zamanı geldiği zaman okadar parayı vermek çok zoruma gidiyo.ALLAH herkese nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:

Allah a şükür kredi ile de olsa bi ev aldık allah herkese nasip etsin kiracılık zor ....

ailemle oturduğum ev kendi evimiz

yakında evlenince kira da oturcaz büyük olasılıkla maalesef

Allah ım inşallah bize de en kısa zamanda ev almayı nasip etsin Allah kimseyi kira kapısında bırakmasın .....

Back
X