• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine yardımcı bayan alanlar

Ya
Saat 2’de cıkmak nedir ya? Bırak gitsin o. Sen bu ara sağlam birini ara canım. Valla bizim bi ayşe teyzemz var kadın 8de gelr 4 kat bizim ev bitrmedn gitmez. 5-6 civarı gider. Ev topludur sadece sil süpür yapr bu kadr. Ama 5 banyo 5 balkon. Ve 120 ye temiz iş. Valla o gelmeynce bizimde dünyamz kararıyo. İyi kadn bulmak zor
Tam gün diye gelip tam gün parası alıp iki bucukta cıktı gitti
180 küsür para da anlastık tam gun
Ama hiçbişry yapmadı
Yapmamakla birlikte ev yemwgı yıyemıyorum dıyıp pizza söyletti arttı olarak çıkarken otobus parası dıye on tl talep etti
On lirayla batmam fakat artık zaten istemediğimi belirttim
E yol 3 lira
On lıra ne alaka ?
Vermedşm tabi
Yani bıkdıgın ıkı yhz lıra cıktı cebımden bız toz aldı dıye

Vileda kullanmıyorum mop kullanıyorum makina yani
Oda eğilmemi gerektşren biraz güç gerektiren bir makina
Belimde disk kayması var
Yapabilecek durumda olsam zaten çağırmam
Evım 120 mete kare
Yemek odamla salonum birleşik büyük bi salon az aksesur az eşya kullanıyorum
Yatak odama zaten sokmuyorum hiç
Kızımın odasındada yine makınayla tef silip ttoz alıyor
Durum bu
Canım 120 metrekare büyük degilki verdiğin paraya yazık isini hakkıyla yapicak insan bulmak zor herkes uyanık olmuş

Ya
Canım 120 metrekare büyük degilki verdiğin paraya yazık isini hakkıyla yapicak insan bulmak zor herkes uyanık olmuş
Çoğu şeyden muhaf tuttum
Yatak odasına girmedi
Ütü yapmadı 8 de geldı ıkı bucukta cıktı
Dısardan yemektı oydu buydu
200 lira bayıldıgımla kaldım

Düzcedeyim
Burada pek kimse almıyor evine
Alanlad ise mrmnunum diyip öneriyor ama gelenler çok cingöz çıktı
Resmen kazıklanmışsın.. pizza istetmesi de süpermiş.. önceki msjımda yazdım başkasını bul baştan saatini yapacağı işi konuş ..

Resmen kazıklanmışsın.. pizza istetmesi de süpermiş.. önceki msjımda yazdım başkasını bul baştan saatini yapacağı işi konuş ..
Tıkanıyormuş hanfendi ev yemeğinden
Hamur sanki tıkamıyor
İşini yapsa helali hoş olsun
Ama dedıgınız gıbı enayı yerıne konuldum

Ayni sorunu cok yasadim. Yanlis anlaşılmasın küçümsemek degil asla. ama sanki o bana para veriyormus gibi davranani bile gordum. genel bi sorun sanirim hepsinde. bizim haftada 3 gun gelen bi abla vardi ütü temizlik yemek yapan. saati yoktu isi bitince cikardi ayda 1000 TL ye geliyirdu. ama başka is bulup bıraktı....su an haftada 1 tam gün gelen (150 tl) bi özbek bayan bulduk . ve gerçekten türklerden daha iyi bu konuda yabancilar. ben söylemeden hepsini yapiyor. gec oldu ütü haftaya kalsin dememe rağmen bitirmeden cikmadi mesela.

Canım bu bayanı da eşimin arkadaşı tavsiye etti bize
Onlar çok memnunmuş
Yani günlük 200 tl ye toz aldırdım nerdeyse
Pizzasını yedi
8 de geldi 2 buçukta gitti
Bu memnun kalanlara şaşırıyorum
8 e 2 neredeyse yarım gun gibi . 8 den Akşama kadar kalıp her işi yapıyorlar normalde .

Sirf bu yuzden temizlik sirketi ile anlasiyorum.
Herseyi tek tek belirtiyorum ona gore gelecek olan hanimefendiye anlatiyorlar benim birsey soylememe gerek kalmiyor.

Sirketin fiyati tekil sahis olarak gelenler ile ayni burda tam gun 130..
Herseyi telefonda soyluyorum. Gelen insanda bilip geliyor ih mih demiyor.

Yoo beklentileriniz çok normal. Şöyle anlatayım bana gelen yardımcı 130 tl aliyor camlar, koltuklar, kapilar, halilar, sandalyeler, toz, yer supurup silinmesi elle siler, banyolari yapar, mutfak dolaplarini siler, tülleri cikarip makineye atar yikanir asar, koltuklarin kiliflari kuruduktan sonra takar vs vs yani evde su degmeyen yer kalmaz. Bi gün köpeğimide yikayacak diye korkuyorum :halay:

Önce herşeyi söyleyin ona göre gelsinler.
Eğer erken çıkarsa yarım gün parası ödeyin veya yemek yaptırın çamaşırları yıkamasını isteyin.

Eve gelmesi için vermiyorsunuz o parayı, saatlik ücrete göre veriyorsunuz. Kaç saat çalıştıysa onu ödersiniz.
Kiz o elma nasil cikti orda sasirdim

Ne
Sirf bu yuzden temizlik sirketi ile anlasiyorum.
Herseyi tek tek belirtiyorum ona gore gelecek olan hanimefendiye anlatiyorlar benim birsey soylememe gerek kalmiyor.

Sirketin fiyati tekil sahis olarak gelenler ile ayni burda tam gun 130..
Herseyi telefonda soyluyorum. Gelen insanda bilip geliyor ih mih demiyor.
Neredesiniz acaba istanbulda mısınız? Ben de istanbulda yeniyim daha önerebileceğiniz güvenilir bir temizlik şirketi var mı acaba?

Öyle şey mi olur ya ütü tabiki de temizliğe dahil.
Ben çoğu zaman ütü için çağırıyorum.
Ayda 1 camlar halılar kapılar fayanslar mutlaka yapılır.
Yarım gün cagirdigim zaman sadece silme toz alma banyo tuvalet. E utuye zaman kalıyo.
8 de gelip 2 de çıkıp sadece 1 toz ya da yerler yapılacaksa asla o parayi vermem.
Sokaktan toplanmiyo para , tamam emek ama bazı kadınlar salak yerine koyuyo insanı.

Görüşmede yapılan konuşmada tamam denilip sonra bunu yapamam pakete dahıl değil denilip fazla ücret istiyorlar
Bilmiyorum sanırım beni fazla sakin gördüler bastırmaya çalışıyorlar
Sakin yapılı biri değilim ama nihayetinde oda ekmek parası için geliyor diyorum ama onu yapmam bunu yapmam
Günlük beni görmeye geliyor dşye mi para vericem anlamıyorum
Siz de ekmek paranızı ona veriyorsunuz. Sorun sizin fazla insaniyetliğiniz. Merak etmeyin temizlikçiler gayet iyi kazanıyor. O kadar derin düşünmenize gerek yok emin olun. İsteklerinizi baştan söylediğiniz halde yapmıyorsa o gün işi orada bırakıp gitmesini söyleyin ve yarım günlük para verin. Bir gün insan gibi insanına denk gelirsiniz. Hepsi böyle olacak değil. Ama biraz otorite şart.

Back
X