- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam gün diye gelip tam gün parası alıp iki bucukta cıktı gittiSaat 2’de cıkmak nedir ya? Bırak gitsin o. Sen bu ara sağlam birini ara canım. Valla bizim bi ayşe teyzemz var kadın 8de gelr 4 kat bizim ev bitrmedn gitmez. 5-6 civarı gider. Ev topludur sadece sil süpür yapr bu kadr. Ama 5 banyo 5 balkon. Ve 120 ye temiz iş. Valla o gelmeynce bizimde dünyamz kararıyo. İyi kadn bulmak zor
Canım 120 metrekare büyük degilki verdiğin paraya yazık isini hakkıyla yapicak insan bulmak zor herkes uyanık olmuşVileda kullanmıyorum mop kullanıyorum makina yani
Oda eğilmemi gerektşren biraz güç gerektiren bir makina
Belimde disk kayması var
Yapabilecek durumda olsam zaten çağırmam
Evım 120 mete kare
Yemek odamla salonum birleşik büyük bi salon az aksesur az eşya kullanıyorum
Yatak odama zaten sokmuyorum hiç
Kızımın odasındada yine makınayla tef silip ttoz alıyor
Durum bu
DüzcedeyimHangi şehirdesiniz bu arada??
Çoğu şeyden muhaf tuttumCanım 120 metrekare büyük degilki verdiğin paraya yazık isini hakkıyla yapicak insan bulmak zor herkes uyanık olmuş
Resmen kazıklanmışsın.. pizza istetmesi de süpermiş.. önceki msjımda yazdım başkasını bul baştan saatini yapacağı işi konuş ..Düzcedeyim
Burada pek kimse almıyor evine
Alanlad ise mrmnunum diyip öneriyor ama gelenler çok cingöz çıktı
Tıkanıyormuş hanfendi ev yemeğindenResmen kazıklanmışsın.. pizza istetmesi de süpermiş.. önceki msjımda yazdım başkasını bul baştan saatini yapacağı işi konuş ..
8 e 2 neredeyse yarım gun gibi . 8 den Akşama kadar kalıp her işi yapıyorlar normalde .Canım bu bayanı da eşimin arkadaşı tavsiye etti bize
Onlar çok memnunmuş
Yani günlük 200 tl ye toz aldırdım nerdeyse
Pizzasını yedi
8 de geldi 2 buçukta gitti
Bu memnun kalanlara şaşırıyorum
İstanbul da değilim maalesef Hatay’dayımİstanbulda mısınız acaba? Tam da böyle birini arıyorum bulamıyorum bir türlü. Çevremde de tavsiye edebilecek birileri maalesef yok ya da bana uymuyor.
Kiz o elma nasil cikti orda sasirdimÖnce herşeyi söyleyin ona göre gelsinler.
Eğer erken çıkarsa yarım gün parası ödeyin veya yemek yaptırın çamaşırları yıkamasını isteyin.
Eve gelmesi için vermiyorsunuz o parayı, saatlik ücrete göre veriyorsunuz. Kaç saat çalıştıysa onu ödersiniz.
Neredesiniz acaba istanbulda mısınız? Ben de istanbulda yeniyim daha önerebileceğiniz güvenilir bir temizlik şirketi var mı acaba?Sirf bu yuzden temizlik sirketi ile anlasiyorum.
Herseyi tek tek belirtiyorum ona gore gelecek olan hanimefendiye anlatiyorlar benim birsey soylememe gerek kalmiyor.
Sirketin fiyati tekil sahis olarak gelenler ile ayni burda tam gun 130..
Herseyi telefonda soyluyorum. Gelen insanda bilip geliyor ih mih demiyor.
:)Kiz o elma nasil cikti orda sasirdim
Siz de ekmek paranızı ona veriyorsunuz. Sorun sizin fazla insaniyetliğiniz. Merak etmeyin temizlikçiler gayet iyi kazanıyor. O kadar derin düşünmenize gerek yok emin olun. İsteklerinizi baştan söylediğiniz halde yapmıyorsa o gün işi orada bırakıp gitmesini söyleyin ve yarım günlük para verin. Bir gün insan gibi insanına denk gelirsiniz. Hepsi böyle olacak değil. Ama biraz otorite şart.Görüşmede yapılan konuşmada tamam denilip sonra bunu yapamam pakete dahıl değil denilip fazla ücret istiyorlar
Bilmiyorum sanırım beni fazla sakin gördüler bastırmaya çalışıyorlar
Sakin yapılı biri değilim ama nihayetinde oda ekmek parası için geliyor diyorum ama onu yapmam bunu yapmam
Günlük beni görmeye geliyor dşye mi para vericem anlamıyorum
Yok istanbul da degilim ne yazikki. Kayseri..Ne
Neredesiniz acaba istanbulda mısınız? Ben de istanbulda yeniyim daha önerebileceğiniz güvenilir bir temizlik şirketi var mı acaba?
Önce içmen sonra bırakman lazım sigarayı :)Haaa anladim ,odülmuş![]()