Benim kadinim duzenli 15 gunde bir gelir ve saatli ucret anlastim bazen 4 saat surer bazen 6. Saati 15 tl. Ben utu yaptirmam utuleri utucuye veriyorum tanesi 1.5 tl.İyi günler hanımlar
Zorlanıyorun artık evimin işine gücüne yetişmekte .
Küçük bir kızım var
Eşim bir gündelikçi / yardımcı bayan tutmaktan yana . Haftada iki gün geldi bir dönem kızıma hamileyken bir bayan onu yapamam bunu yapamam diye kendince çıktı işin içinden
130 tl verdik o dönem ve buda 2 yıl önceki fiyat.
Yani bulunduğum yerde günlük fiyat bu , bu fiyat üzerinden tam gün geliyorlar .
Yemek istemedim . Ama ütüye bile burun kıvırıyordu kaldı ki çokta ütüm çıkmaz.
Ama hem tam gün parası alıp hemde ütü yapamam demek bilmiyorum kestik sonra bağlantımızı.
Yani iki kişi denedim ama söylenerek yapıyorlar işi
Titiz biriyim zaten evimde pek işim çıkmıyor ama 5,6 yıl kadar önce sırt üstü çok kötü banyoda düştüğümden belimde de sorun var , hamileliktede çok sırt ağrısı çekiyorum artı olarak .
Yani banyomu tuvaletimi yıkasa
Toz alsa yerleti silse vs birde ütü çok mu şey istiyorum ?
Genelde ütü üzerinden hep arıza çıkıyor
Toplasanız bi saat sürmez çıkan ütü
Yorulunca da dinlenir ben hayatta oturma dinlenme demem
Ama hem tüm gün parası alıp hem saatinden önce işim bitti diyerek çıkmak bana tuhaf geliyor .
Çok iş çıkmıyor , işin bittiyse elbet erken çık ama banada bir danış , bende biliyorum evde yığınla iş olmadığını .
Saat 2,3 te çıkıp tam gğn parası vefmek zoruma gidiyor
Yarım günede gelmiyorlar
Ütünü de kendin yap diyene bile rastladım
Bilmiyorum bu ara belim çok sıkıntılı
Evine yardımcı alanlar bana bir yardımcı olun
Semtte göre fiyat değişir bunun farkındayım ama diğer konular için yardım bekliyorum
Evimiz 120 metre kareEv kaç metrekare? Ne gibi işler yapıyorlar? Dolaplarınız fazla mı?
Ben 15 günde bir alıyorum detaylı temizlik için. Kapılar camlar dolaplar siliniyor mobilyaların tozu alınıyor detaylı bir şekilde halılar süpürülüp kaldırılıyor yerler siliniyor tuvalet banyolar yıkanıyor. Balkonlar ayda bir yıkanıyor. Bu işler için yarım gün 2 kişi çağırıyorum 140 tl veriyorum toplamda.Bana fazla gelmiyor çünkü ev büyük 165 metrekare 2 banyo var 3 balkon var ve dolaplarım çok.
Ütü dahil değil saatlik para işliyor eğer yaptırırsam ama yaptırmıyorum.
Temizlik şirketinden çağırıyorum bu arada.
Malum sigortasını yatırıyorlar ayrıca bir sorun çıktığında karşımda bir muhatap var.
Canım bu bayanı da eşimin arkadaşı tavsiye etti bizeArkadaşlarınız varsa sorun bir memnun kaldığı kişiler var mı varsa onlardan birini tercih edebilirsiniz .
nım yarım gün bile grlmiyorkar ki iki üç saatlik glsinBende haftalik kadin aliyorum saatlik anlasiyorum genelde 2 3 saatligine geliyor supurme silmeyi bitirip cam hali koltuk bile sildigi oluyor
Canım perdelerim stor ve zebraTavsiyem ütüyü temizlikçiye vermemeniz yönünde.O paraya evde başka ağır işleri yapsın bence.Ütüde gömleğin tanesini 1-2 liraya yaptırırsın ama o sürede atıyorum perdeleri yıkatmak gibi ağır bi işi yapamamış olur temizlikçi...
Yok canım dışardan pizza istedi ondan bu fiyata yakın bir rakam çıktı elimden200 TL fazla geldi
İstanbul da mı bu fiyat artık?
Valla cnm bizede gelenlerin hiçbiri ütü asla yapmaz. Zaten iyi bi temzlkçi dip köşe anca bitirr gün boyu. Ama sadece sil süpürse ütü yapılablr herlde. Yada ne blym vakit kalırsa şunuda yap yada bugn şu oda yerine ütü diyeblrsn ama bnce ütü herkesin sevdği yapabldği bişy değil bence ondan kabl etmylarİyi günler hanımlar
Küçük bir kızım var
Eşim bir gündelikçi / yardımcı bayan tutmaktan yana . Haftada iki gün geldi bir dönem kızıma hamileyken bir bayan onu yapamam bunu yapamam diye kendince çıktı işin içinden
Ama hem tam gün parası alıp hemde ütü yapamam demek bilmiyorum kestik sonra bağlantımızı.
Titiz biriyim zaten evimde pek işim çıkmıyor ama 5,6 yıl kadar önce sırt üstü çok kötü banyoda düştüğümden belimde de sorun var , hamileliktede çok sırt ağrısı çekiyorum artı olarak .
Ama hem tüm gün parası alıp hem saatinden önce işim bitti diyerek çıkmak bana tuhaf geliyor .
Çok iş çıkmıyor , işin bittiyse elbet erken çık ama banada bir danış , bende biliyorum evde yığınla iş olmadığını .
Yarım günede gelmiyorlar
Semtte göre fiyat değişir bunun farkındayım ama diğer konular için yardım bekliyorum
nce temizlik yapmıyor kiValla cnm bizede gelenlerin hiçbiri ütü asla yapmaz. Zaten iyi bi temzlkçi dip köşe anca bitirr gün boyu. Ama sadece sil süpürse ütü yapılablr herlde. Yada ne blym vakit kalırsa şunuda yap yada bugn şu oda yerine ütü diyeblrsn ama bnce ütü herkesin sevdği yapabldği bişy değil bence ondan kabl etmylar
Viledayla silmek belini acıtmazki canım okadar titizsen kendin daha iyi temizlersin okadar para verme derim evin kaç artı kaç çokmu büyükİyi günler hanımlar
Küçük bir kızım var
Yarım günede gelmiyorlar
Vileda kullanmıyorum mop kullanıyorum makina yaniViledayla silmek belini acıtmazki canım okadar titizsen kendin daha iyi temizlersin okadar para verme derim evin kaç artı kaç çokmu büyük
Saat 2’de cıkmak nedir ya? Bırak gitsin o. Sen bu ara sağlam birini ara canım. Valla bizim bi ayşe teyzemz var kadın 8de gelr 4 kat bizim ev bitrmedn gitmez. 5-6 civarı gider. Ev topludur sadece sil süpür yapr bu kadr. Ama 5 banyo 5 balkon. Ve 120 ye temiz iş. Valla o gelmeynce bizimde dünyamz kararıyo. İyi kadn bulmak zorİ
nce temizlik yapmıyor ki
Makinayla yer siliyor
Toz alıyor
Bulaşıkları makinaya dolduruyortuvalet banyo yıkıyor
Tam gün parask gelip alıp saat 2 bucukta cıkan biri net olarak cingözdür zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?