Evine yardımcı bayan alanlar

Ben 15 te bir alıyorum ütü yapıyor geldiği gibi çok ütüm çıkıyor sabah 9 gibi geliyor 11 11.30 a kadar ütü sonrasında akşam 6.30 a kadar temizliyor her yeri elle siliyor yerleri dip köşe temizliyor 160 tl veriyorum.

Bende haftalik kadin aliyorum saatlik anlasiyorum genelde 2 3 saatligine geliyor supurme silmeyi bitirip cam hali koltuk bile sildigi oluyor

Cam silip elektrik süpürge ardından vileda yapıp bi de kapıları silip 150 tl alan hanimdan sonra ben de pes ettim.. mutfak banyo duruyor olduğu gibi.. toz alma yok.. 9 da başladı 15.30 gitti..

Benimki nevresimleri değiştiriyor ütümü yapıyor çamaşır sepetinde kirli bırakmaz dolapların içini düzenler bazen yemek bile yapar
cama perdeye takılmam ama ütü önemli benim için dolap içleri falan da önemlidir
Ütü bilmeyen biri ile de çalışmam
çocuklar hastaysa okula göndermem evde onunla bırakırım haftada bir geliyor bu arada
Kendince düzeni var ona uygun yapıyor bişeyler

Benim kadinim duzenli 15 gunde bir gelir ve saatli ucret anlastim bazen 4 saat surer bazen 6. Saati 15 tl. Ben utu yaptirmam utuleri utucuye veriyorum tanesi 1.5 tl.

Evimiz 120 metre kare
Eşim etik olarak yatak odamıza girmesini istemiyor , kendisi o konuda yardımcı bana ben yapamazsam eşim toplar süpürür .
Mutfağım fazla büyük değil
Ve zaten hamike olduğum için uzanmayayım diye yukarı çoğu tavağım vs aşşadaki dolaplarda durur
Yani büyük bit iş çıkmıyor mutfakta
Çok dolaplı bir mutfak değil yani
Mesela yerleri silerken buharlı mop kullanıyorum ben ona da elinle sileceksin diye üstelemedim
Sadece başlıkların uzanıp girmediği yerleri elinle yaparsın dedim tamam dedi ama baktım ki bir üstünden geçiyor
Yani yatak odama girmiyor
Oturma odamla yemek odam bir zaten
Birde kızımjn odası var
Tozunu alıyor yerleri siliyor bu
Yani yok cam silmeydi
Yok dolap boşaltıp silmeydi hiç yapmadı
Tuvaletım genelde temizdir zaten eşimin takıntısı var
Yani genel olarak evde gördüğünüz gibi çok iş olmamakla beraber aman aöan temizlik yaptıkları yok
Beşimdrn çok sıkıntılıyım iki haftadır
İstedikim bi toparlasın
Silsin süpürsün
Ütüm zaten azdır
Giderken ütünü kendin yap dedi
E ben niye o zaman 150 160 lira bayılıyorum sana
Eğile kalka bende yapıyorum o kadarını

Arkadaşlarınız varsa sorun bir memnun kaldığı kişiler var mı varsa onlardan birini tercih edebilirsiniz .

Artı olarak 8 de gelip 2 buçukta çıktı
İnsan bi bşrşey kalmafı çıkayım mı der
Üstünü giydi çıktı gitti
Giderken de 10 tl para istedi yol parasıymış
Bende otobüs zaten 3 lira bidaha gelme diye zaten anlaştık e ne alaka sana ekstra on lira veriyorum dedim

Kızlar yemeğini dahi dışardan söyledim pizza istedi
Ev yemeği tıkıyormuş onu
Ama pizza tıkamıyor

Arkadaşlarınız varsa sorun bir memnun kaldığı kişiler var mı varsa onlardan birini tercih edebilirsiniz .
Canım bu bayanı da eşimin arkadaşı tavsiye etti bize
Onlar çok memnunmuş
Yani günlük 200 tl ye toz aldırdım nerdeyse
Pizzasını yedi
8 de geldi 2 buçukta gitti
Bu memnun kalanlara şaşırıyorum

Ca
Bende haftalik kadin aliyorum saatlik anlasiyorum genelde 2 3 saatligine geliyor supurme silmeyi bitirip cam hali koltuk bile sildigi oluyor
nım yarım gün bile grlmiyorkar ki iki üç saatlik glsin

Evime gelen yardımcimdan çok memnunum. Saatlik çalışmaz , iş ne zaman biterse o zaman gider , ütü yemek pasta börek ne istersem yapar . Çok hanımefendi , lafını sözünü bilen , anne gibi birisidir . Normalde ben soylemem şunu yapın gibi .. kendisi eksik ne görürse yapar .. perde yıkar , çarşaf değiştirir , dolap içi siler düzenler ..

Tavsiyem ütüyü temizlikçiye vermemeniz yönünde.O paraya evde başka ağır işleri yapsın bence.Ütüde gömleğin tanesini 1-2 liraya yaptırırsın ama o sürede atıyorum perdeleri yıkatmak gibi ağır bi işi yapamamış olur temizlikçi...

Canım perdelerim stor ve zebra
Yanda fonlarım var onları kuru temizlemeciye veriyorum çünkü kumaşı zedeleniyor
Ya yatak odama elletmiyorum
3 çamaşır sepetim var , siyah , beyaz , renkli olarak
Bşde kızımın sepeti var bebek alerji olmasın ayrı yıkansın diye
İç çamaşırlarımızı dahi fileli koyuyorum sepete kadın donumuzka uğraşmasın diye
Yani dğzenli tertipli biriyim
Ama onları makinaya bile atmıyor
Bu ara belimden çok zor hareket edemiyırum onun için alaşım dedik ama pişman oldum

Valla cnm bizede gelenlerin hiçbiri ütü asla yapmaz. Zaten iyi bi temzlkçi dip köşe anca bitirr gün boyu. Ama sadece sil süpürse ütü yapılablr herlde. Yada ne blym vakit kalırsa şunuda yap yada bugn şu oda yerine ütü diyeblrsn ama bnce ütü herkesin sevdği yapabldği bişy değil bence ondan kabl etmylar

İ
nce temizlik yapmıyor ki
Makinayla yer siliyor
Toz alıyor
Bulaşıkları makinaya dolduruyortuvalet banyo yıkıyor
Tam gün parask gelip alıp saat 2 bucukta cıkan biri net olarak cingözdür zaten

Viledayla silmek belini acıtmazki canım okadar titizsen kendin daha iyi temizlersin okadar para verme derim evin kaç artı kaç çokmu büyük

Viledayla silmek belini acıtmazki canım okadar titizsen kendin daha iyi temizlersin okadar para verme derim evin kaç artı kaç çokmu büyük
Vileda kullanmıyorum mop kullanıyorum makina yani
Oda eğilmemi gerektşren biraz güç gerektiren bir makina
Belimde disk kayması var
Yapabilecek durumda olsam zaten çağırmam
Evım 120 mete kare
Yemek odamla salonum birleşik büyük bi salon az aksesur az eşya kullanıyorum
Yatak odama zaten sokmuyorum hiç
Kızımın odasındada yine makınayla tef silip ttoz alıyor
Durum bu

İ

nce temizlik yapmıyor ki
Makinayla yer siliyor
Toz alıyor
Bulaşıkları makinaya dolduruyortuvalet banyo yıkıyor
Tam gün parask gelip alıp saat 2 bucukta cıkan biri net olarak cingözdür zaten
Saat 2’de cıkmak nedir ya? Bırak gitsin o. Sen bu ara sağlam birini ara canım. Valla bizim bi ayşe teyzemz var kadın 8de gelr 4 kat bizim ev bitrmedn gitmez. 5-6 civarı gider. Ev topludur sadece sil süpür yapr bu kadr. Ama 5 banyo 5 balkon. Ve 120 ye temiz iş. Valla o gelmeynce bizimde dünyamz kararıyo. İyi kadn bulmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…