- 12 Temmuz 2022
- 24.508
- 88.787
-
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
Valla oldu, bi ara bi fenomen vardı milleti dolandırdıp kaçan. Kaçarken de yaşlı köpeklerini otelde bırakmışlardı, ölmüştü hayvancağız sonra. O geliyor aklıma çok üzülmüştüm inşallah öyle bi şey olmaz bu ablada daBana da kedi bunlara kaldı bir daha almayacak hissi geldi size de oldu mu
Ay çok kötü ya benim papağan oğlum öyle ahlaksız şeyler bilmezeşimin kuzeninden kimden olacak
Ay inş öyle olmaz ben korktumValla oldu, bi ara bi fenomen vardı milleti dolandırdıp kaçan. Kaçarken de yaşlı köpeklerini otelde bırakmışlardı, ölmüştü hayvancağız sonra. O geliyor aklıma çok üzülmüştüm inşallah öyle bi şey olmaz bu ablada da
Kitleme olayına kendimi hazır hissetmiyorum yok yok yapamam düşününce bile kalbim çarpıyor.Kedinin sahibi olan öğretmen hanım birazcık kediyi size kitledi gibi duruyo ama hayırlısı
Su sebili falan vardır, akan suya alışıktır desem varını yoğunu getirmişler hayvanın, onu da getirirlerdi. Belki dediğiniz gibi açıp gittiler ince akacak şekilde
Gidiş o gidiş ama ne olur kediyi bırakırsa sende sokağa vs bırakma Allah aşkına yaKitleme olayına kendimi hazır hissetmiyorum yok yok yapamam düşününce bile kalbim çarpıyor.
Aaaa kadını tanıyorum ben. Görseniz nasıl asil nahif kibar olgun bir kadın. Ama bu yaptığı davranışla kadın benim için bitti.Kediler öyle yaonlar evin sahibi biz köleleri. Ama bence sahibine de çekiyor o enerjiyi alıyolar . Mesela bizim kedinin sahibi benim oğlum . Oğlum çok hareketli olduğu için kedi de türünün özelliği olmadığı halde çok yaramaz bunu veteriner de söyledi . Birde amcamların kedisi böyle herkese iğrenerek bakıyor Babannem arsız bu diyor
Yok daha neler.Gidiş o gidiş ama ne olur kediyi bırakırsa sende sokağa vs bırakma Allah aşkına ya
Ne naifi ya öyle olsa insan aramaz mı seni hayret bir şeyAaaa kadını tanıyorum ben. Görseniz nasıl asil nahif kibar olgun bir kadın. Ama bu yaptığı davranışla kadın benim için bitti.
Korkutmayın beni ne olur zaten yeni yeni kendime geliyorum.Bana da kedi bunlara kaldı bir daha almayacak hissi geldi size de oldu mu
Haklısın öyle düşünme şimdi sadece geçici bakıyorsun öyle düşün e gece kötü geçmemiş zaten. Sadece dün demiştim eşin bence arasın anahtarı göndermelerini istesin.Kitleme olayına kendimi hazır hissetmiyorum yok yok yapamam düşününce bile kalbim çarpıyor.
Değilmiş işte.Ne naifi ya öyle olsa insan aramaz mı seni hayret bir şey
Ayıp olur söz verdim diyor. Sanki bana sormuş söz verirken.Haklısın öyle düşünme şimdi sadece geçici bakıyorsun öyle düşün e gece kötü geçmemiş zaten. Sadece dün demiştim eşin bence arasın anahtarı göndermelerini istesin.
Rahatsız oluyor musun vs geç kedi iyi mi huzursuz mu merak ediyorum desin ben şuan bunu neden yapmadığını anlamaya çalışıyorumDeğilmiş işte.
Yanılmışım. Kadın düşüncesiz demek az bile. Kadınının yaptığı şey çok yanlış, tadif edecek kelime bulmakta zorlanıyorum. Demek ki dışarıda ki görüntüye aldanmamak gerekiyor. Ben o kadından hiç böyle bi şey beklemezdim.
Akşam merakımdan bpn yükleyip instaya baktım bol bol gezip resim atıyor. Yahu bari bir kez ara bir sor, halleyciğim size bırakmış eşim ama rahatsız olur musun de. Ne bileyim yalandan da olsa bir gönül al değil mi?
E size yaptığı da ayıp. Sinir bozucu bir durum valla kediyi sevesin varsa da haklı olarak sevemezsin bu şartlar altındaAyıp olur söz verdim diyor. Sanki bana sormuş söz verirken.
Onun asaleti batsın, havasına kıran girsin, olgun meşe odunlariyla kibar kibar dovesim var kendisini...Aaaa kadını tanıyorum ben. Görseniz nasıl asil nahif kibar olgun bir kadın. Ama bu yaptığı davranışla kadın benim için bitti.
sanırım bir kedi sahibi oldunuz.
Aaa hayvansever için kuş nasıl hayvan beslemekten sayılmaz, kuşları bilmeyen anca öyle konuşur.Benim kuşumun üstüne gül koklayamam diyorum artık mesela kedi köpek sahipleri için kuş beslemek hayvan beslemekten sayılmıyorhayvanseverlik bambaşka sağlıksız yerlere gidiyo
Gerçekten saymıyolar değişik bi algı var bu konudaAaa hayvansever için kuş nasıl hayvan beslemekten sayılmaz, kuşları bilmeyen anca öyle konuşur.
Kuşlar öyle hisli hayvanlar ki, hastalandigim zaman gagasını burnuma değdirip ikimizde öyle uyurduk. Ağladığımda gelir koynumda dururdu. Hatta kuştan sonra kedi sahiplenince çok farklı gelmişti. Yani kısaca kuş candır
Maddi masrafı yok gibi gözüküyor büyük hayvanlara oranla o yüzden öyle diyorlardır. Ama öyle değil aslında. Kuşumun kaliteli yemi, vitaminleri, kontrolleri, son dönemde ameliyat olmuştu meselaGerçekten saymıyolar değişik bi algı var bu konuda