Ya akşamdan beri yorumları okuyorum, çok ilginç.
Kadın kediyi kapının önüne koyacak olsa buraya konu açar mıydı, hiç kimsenin haberi olmadan bırakırdı kapı önüne soran olursa da kaçtı derdi.
Ben evimde, koynumda 10 sene köpek besledim. Sokaktaki hayvanlara yıllarca düzenli yemek hazırladım, yemedim yedirdim. Kahvaltıda sucuk yapsam yağını ekmekle sıyırır sokaktaki minnoşlara götüreceğim kaba eklerim
Ama arkadaşlar herkes evde istemez yani, ben istemem mesela bu saatten sonra çünkü tüyle, tuvaletle uğraşmak büyük mesele.
Konu sahibi 2 çocuklu, çalışan bir kadın olduğunu yazmış yani akşam gelip ayaklarını uzatacağı yerde ekstra süpürge tutmak zorunda kalacak, neden? Kedi sahiplenmeyi düşünmezken 2 tane asalak kadının fikrini bile sormadan kedisini bırakıp gitti diye.
Evet, koca çooook hatalı ben olsam boğmuştum yani ne demek eve kedi getirmek sormadan? E kadın kocasıyla aynı evde zaten buradan mı sallasın yüzüne çemkirmiştir zaten.
Kapının önüne koyarım dedi yani her şeyi de pek ciddiye almamak lazım ya dediğim gibi bize bir şey ispatlama zorunluluğu yok, koysa koyar zaten niye söylesin.
Ya pencerelerimde demir yok, çocuklarım cama çıkar diye yaz günü cam açmıyoruz -ki nispeten serin yerdeyiz.- onda bile bazen bunalıyorum, kadın evde kedi beslemek istemiyor niye herkes evde hayvan bakmak zorundaymış gibi yüklendiniz ki?
Ne siyahın beyaza, ne beyazın siyaha tahammülü kalmamış artık bu konuyla iyice anladım.
Allah hepimize sakinlik versin inşallah