- 11 Mart 2013
- 33.515
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.629
- 798
- 32
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
-
Ben tekirden çok korkuyorum yaAslında tekirlere göre cins kediler daha saf gibi geliyor bana.
Dün akşam smokin oğlum (buaralar buna taktı, mama yerken yanında istiyor) mama yiyecekti beni çağırdı mamasinin başına gittim oturdum, kendisi başka yere gidip yattı.
'Seni bekliyorum beni getirdin sen gidip yattın hadi gel mamanı ye sonra yatalım' dedim. Anında kalkıp geldi mama yedi sonra yatağa koştu
Buarada konudaki kedi kesinlikle sevilmediğini hissediyor. Sahiplerine çok kızdım nasıl bırakır ya, hadi bıraktın bi ara sor nasıl insanlar bunlar böyle. Kedi stresten çok tüy döker, malt yok inşallah tikanmaz bağırsakları
Birisi el kadar bi bebek tekir bulmuş, daha tuvaletini kendi yapamıyor o kadar ufak. Aldım 2 ay kadar baktım o küçük minnoş öyle bir saldırmaya başladı ki, uyurken yüzüme atlıyordu. Otururken, yürürken ayaklarıma saldiriyorduBen tekirden çok korkuyorum yaonlar bambaşkalar . Annemin sokakta ve bahçesinde beslediği tekir var oda çok fena bizim veterinerimizin evinde 2 tekir var onlarda çete gibiler aynı odada tek kalamam
Benim de papağan böyle ya ısırıyor atlıyor vs ya sabırlı olmak zorBirisi el kadar bi bebek tekir bulmuş, daha tuvaletini kendi yapamıyor o kadar ufak. Aldım 2 ay kadar baktım o küçük minnoş öyle bir saldırmaya başladı ki, uyurken yüzüme atlıyordu. Otururken, yürürken ayaklarıma saldiriyordusahiplendirdigim kişiyi çok çekinerek arıyordum hala sizde değil mi diye kişiyle sonradan bir yerde denk geldik garibin elleri kolları çizik içindeydi ama çok şükür bırakmadı sokağa
Bi ay nıye terk ettiniz hayvanı?Bir hafta kedi evde tek basina durur ya, esiniz 2-3 gunde bir gidip suyunu, mamasini, kumunu takip etse olurdu. Biz oyle yapiyoruz, 3-5 yere su kabi, mama kabi, bol bol oyuncak, ne olur ne olmaz 2 tane tuvalet kabi almistim ben, aileden biri 2-3 gunde gelip kontrol ediyordu. 1 ay idare ettik oyle. Zavalliyi baska eve goturup huzursuz etmeye gerek yoktu aslinda.
Birisi el kadar bi bebek tekir bulmuş, daha tuvaletini kendi yapamıyor o kadar ufak. Aldım 2 ay kadar baktım o küçük minnoş öyle bir saldırmaya başladı ki, uyurken yüzüme atlıyordu. Otururken, yürürken ayaklarıma saldiriyordusahiplendirdigim kişiyi çok çekinerek arıyordum hala sizde değil mi diye kişiyle sonradan bir yerde denk geldik garibin elleri kolları çizik içindeydi ama çok şükür bırakmadı sokağa
Her tekir aynı değil ya, bu tekir bambaşkaydı. Aile arasında lafi geçince 'ha o sürekli ısıran mı' diye hatırlanıraaaa anamın 15 yaşına kadar baktığı ve üç sene önce kaybettiğimiz tekir kızçesi bir kez olsun tırnağını çıkarmadı ve ısırmadı. hayatımda gördüğüm en "prenses" lakabını hak eden kız idi. zaten "prensesim" diye seslenmediğim sürece beni duymazdan geliyordu.
Her tekir aynı değil ya, bu tekir bambaşkaydı. Aile arasında lafi geçince 'ha o sürekli ısıran mı' diye hatırlanır
Benim smokinimde ısırmaz, oyun oynarken bazen bilemiyor ne yaptığını biraz tırnaklar çıkıyor ama canım acıdı deyince hemen bırakır
Bide sahibinin karakterine bağlı oluyor bazı şeyler, demek anneniz gerçekten prenses gibi bakmış kedi kızına
Aramadım askında aramayı düşünüyordum ama özellikle aramadım, merak ediyorum bakalım ne zaman kedisi aklına gelip arayacak?Yuh insan bir sorar yahu. Rezillik yani. Aradınız mı ne dediler
Çok saçma yahu. Son dakika verdiğine göre kabul etmezsiniz diye kitlemiş gitmiş. Bu mevsimde cam kapalı kimse kabul etmez biliyor. Ben kedi çok severim ama evde bakamayacağım için sagiplenmiyorum mesela. Yani o sorumluluğu alabileceğinizi ne düşündürdüki. Eşiniz zaten ayrı bir vaka birdaha size sormadan bir konuda siz vermez herhalde.Aramadım askında aramayı düşünüyordum ama özellikle aramadım, merak ediyorum bakalım ne zaman kedisi aklına gelip arayacak?
Hala aramadı tabi ki
Aaaa bir de beni mi takmıyor akşam sorarım ona ben.Bu arada kedi aslında çok zeki senin onu istemediğini anladığı için seni takmıyor . Bu kediler laboratuvarda üretiliyor cins . Mesela benim kedi oğlum bize ilk geldiği zamanlardı bir akşam papağanın yanında oturuyor bende kediye dedim ki sen yanıma gel Buda kafasını iki yana salladı bana hayır dedio an şoka girdim
Niye arayacaksınız ki ben olsam aramamAramadım askında aramayı düşünüyordum ama özellikle aramadım, merak ediyorum bakalım ne zaman kedisi aklına gelip arayacak?
Hala aramadı tabi ki
Evet takmıyor seni istemiyorsun onu o yüzden kedi salak değil kiAaaa bir de beni mi takmıyor akşam sorarım ona ben.
Değil mi? Hepsi ayrı vaka, şaka gibi. Ama gerçek.Çok saçma yahu. Son dakika verdiğine göre kabul etmezsiniz diye kitlemiş gitmiş. Bu mevsimde cam kapalı kimse kabul etmez biliyor. Ben kedi çok severim ama evde bakamayacağım için sagiplenmiyorum mesela. Yani o sorumluluğu alabileceğinizi ne düşündürdüki. Eşiniz zaten ayrı bir vaka birdaha size sormadan bir konuda siz vermez herhalde.
Yok bende aramayacağım. Bekliyorum bakalım o arayacak mı?Niye arayacaksınız ki ben olsam aramam
Ev kedisi pisi pisiye niye baksınKuşu bilmiyorum ama bu kediler sanki robot gibi eskiden kedilere pisi pisi derdik koşarak gelirdi kucağımıza alır severdik oynardık. Bunlar bi ruhsuz sanki. Pisi pisi diyorum üstüne bile alınmıyor
Aramayacak attı kediyiYok bende aramayacağım. Bekliyorum bakalım o arayacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?