-
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
Korkmanıza gerek yok. Sağlık sorunu yoksa ve mamasını değiştirmezseniz kolay kolay kusmaz her kedi. Tuvalet eğitimi almışsa kumuna gider yapar ortalık yerde yapmaz. Yanımda olan kedi hiç böyle şeyler sergilemedi. Yabancı yere gelmesine rağmen.Neeeeğğğğğğğğğğ eğer böyle bi şey yaparsa o kediyi kapının önüne koyabilirim
Kaldığı odaya pencereye yakın yere koyun. Banyoda sıcaktan kokar tabiAma bizim balkon olmadığı için banyoda kumu. Kapalı alanda. Pisliği alsak bile koku kalıyor.
Heyecanlıdır yaparBu at gibi koşturuyor evde
eşimin kuzeninden kimden olacakOha kimden öğrenmiş acaba bu lafları
Korkmanıza gerek yok. Sağlık sorunu yoksa ve mamasını değiştirmezseniz kolay kolay kusmaz her kedi. Tuvalet eğitimi almışsa kumuna gider yapar ortalık yerde yapmaz. Yanımda olan kedi hiç böyle şeyler sergilemedi. Yabancı yere gelmesine rağmen.
Orası serin diye orda olduğunu sanmıştım.O çok korkmustur şimdi kuzumBu yüzden nispeten dar ve kapalı bir alan olduğu için güvenli geliyordur, ordan çikmiyordur, yoksa normalde cok severler oda oda gezmeyi, camlardan bakmayı , kapalı kapı sevmezler evin içinde...
Bunu anlatmaya çalıştım bende ama bazıları anlamamakta ısrar ediyor. Eşim de kedi sahipleri de çok hatalı e eşime demediğim kalmadı zaten. Adam söz verdim bi kere bir hafta idare et diyor ona göre kolay iki gün olsa neyse.Ya akşamdan beri yorumları okuyorum, çok ilginç.
Kadın kediyi kapının önüne koyacak olsa buraya konu açar mıydı, hiç kimsenin haberi olmadan bırakırdı kapı önüne soran olursa da kaçtı derdi.
Ben evimde, koynumda 10 sene köpek besledim. Sokaktaki hayvanlara yıllarca düzenli yemek hazırladım, yemedim yedirdim. Kahvaltıda sucuk yapsam yağını ekmekle sıyırır sokaktaki minnoşlara götüreceğim kaba eklerim
Ama arkadaşlar herkes evde istemez yani, ben istemem mesela bu saatten sonra çünkü tüyle, tuvaletle uğraşmak büyük mesele.
Konu sahibi 2 çocuklu, çalışan bir kadın olduğunu yazmış yani akşam gelip ayaklarını uzatacağı yerde ekstra süpürge tutmak zorunda kalacak, neden? Kedi sahiplenmeyi düşünmezken 2 tane asalak kadının fikrini bile sormadan kedisini bırakıp gitti diye.
Evet, koca çooook hatalı ben olsam boğmuştum yani ne demek eve kedi getirmek sormadan? E kadın kocasıyla aynı evde zaten buradan mı sallasın yüzüne çemkirmiştir zaten.
Kapının önüne koyarım dedi yani her şeyi de pek ciddiye almamak lazım ya dediğim gibi bize bir şey ispatlama zorunluluğu yok, koysa koyar zaten niye söylesin.
Ya pencerelerimde demir yok, çocuklarım cama çıkar diye yaz günü cam açmıyoruz -ki nispeten serin yerdeyiz.- onda bile bazen bunalıyorum, kadın evde kedi beslemek istemiyor niye herkes evde hayvan bakmak zorundaymış gibi yüklendiniz ki?
Ne siyahın beyaza, ne beyazın siyaha tahammülü kalmamış artık bu konuyla iyice anladım.
Allah hepimize sakinlik versin inşallah
Nasıl geçti geceOrası serin diye orda olduğunu sanmıştım.
Bunu anlatmaya çalıştım bende ama bazıları anlamamakta ısrar ediyor. Eşim de kedi sahipleri de çok hatalı e eşime demediğim kalmadı zaten. Adam söz verdim bi kere bir hafta idare et diyor ona göre kolay iki gün olsa neyse.
Gece ne yaptı bilmiyorum ben kapıların hepsini açık bıraktım istediği yerde takılsın diye. Sabah yine lavabonun içinde yatıyordu kalktığımda.Nasıl geçti gece
Günaydın efenimGünaydın konu sahibiHalleyyyyyyyyy geceniz nasıl geçti bebiş nasıl
Kediler genelde oyle oluyorGünaydın efenimkedinin keyfi yerinde görünüyor. Sabah hala lavabonun içinde yatıyordu. Gece ben uyuduğum için o neler yaptı hiç bilmiyorum. Ben kapıların hepsini açık bırakıp yattım.
Sahibi hala aramadı
Bu arada çok kibirli bir hayvan bu ya hiç bu kadar havalı bir kedi görmemiştim.
Bir yürüyüşü var sanırsın kedi değil ormanlar kralı
Kedinin sahibi olan öğretmen hanım birazcık kediyi size kitledi gibi duruyo ama hayırlısıGece ne yaptı bilmiyorum ben kapıların hepsini açık bıraktım istediği yerde takılsın diye. Sabah yine lavabonun içinde yatıyordu kalktığımda.
Merak ettim bu arada, bu kedi sadece musluktan su içiyor, su kabından hiç içmiyor. İki aydır bu hayvan evde tek başına, suyu nerden içiyor iki aydır? Acaba musluğu açık mı bırakıp gittiler yada mecbur kalınca su kabından mı içiyor?
Bu arada kedinin sahibi olan öğretmen hanım hala aramadı.
Kediler öyle yaGünaydın efenimkedinin keyfi yerinde görünüyor. Sabah hala lavabonun içinde yatıyordu. Gece ben uyuduğum için o neler yaptı hiç bilmiyorum. Ben kapıların hepsini açık bırakıp yattım.
Sahibi hala aramadı
Bu arada çok kibirli bir hayvan bu ya hiç bu kadar havalı bir kedi görmemiştim.
Bir yürüyüşü var sanırsın kedi değil ormanlar kralı
Bana da kedi bunlara kaldı bir daha almayacak hissi geldi size de oldu muKedinin sahibi olan öğretmen hanım birazcık kediyi size kitledi gibi duruyo ama hayırlısı
Su sebili falan vardır, akan suya alışıktır desem varını yoğunu getirmişler hayvanın, onu da getirirlerdi. Belki dediğiniz gibi açıp gittiler ince akacak şekilde