- 11 Aralık 2015
- 1.925
- 5.712
- 41
-
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
Yav kediyi sahiplenseniz, sonra istemiyorum deseniz verilen tepkiler ok. Şu an size sorulan bi şey yok kucağınıza memede bebek verseler aynı şey. Sadece kapıya koyarım demeniz şeydi accuk :)) onu da sinirle söylemişsiniz zaten yapacağınız bi şey olduğunu düşünmedim okuyuncaAma cidden bazıları çok saçma ve yersiz olmuyor mu? Yani evimde kedi istemiyorum dedim diye linç yiyorum yahu istemek zorunda mıyım?
İstemedim diye sanki kediyi cezalandıracak kadar da değil yani millet ne sanıyor acaba?
Bizim vardı ben büyüttüm onu battaniye arasındaSultan papağanlarına bayılıyorum ama alamam
Olayın siniriyle söylediğini, ciddi olmadığını anladık çünkü. Hani çocuğuna da dersin ya bak geliyor beş kardeş diye ve asla vurmazsın, onun gibi.Kediyi sokağa bırakırım dedi bu kadın. Hala kimse farketmedi mi ettiği lafın iğrençliğini
Ahahaha hakkaten....Şükret konusahibi kocan üç çocuklu bir gorumceyi filan on gunluk yatılı misafirliğe de getirebilirdi eveHabersiz misafir davet eden kocalardan sonra habersiz geçici yuva olan kocalar mı türedi?
Ama cidden bazıları çok saçma ve yersiz olmuyor mu? Yani evimde kedi istemiyorum dedim diye linç yiyorum yahu istemek zorunda mıyım?
İstemedim diye sanki kediyi cezalandıracak kadar da değil yani millet ne sanıyor acaba?
Ya evet ya hep lusimin göbeğini koklarken diyorum bu kadar güzel nasıl kokabilirsin diye ne yıkaniyor ne ekstra birseyle temizliyoruz sadece kendini yaliyor ölücem kokularinaMesela ben kendi kedimin vanilya-bebek pudrası karışımı koktuguna yemin edebilirim ama ispatlayamamve extra hiçbirsey sürmuyoruz, sıkmıyoruz üstüne, resmen kendi ten kokusu böyle...
Kız öldüm ya buna gülmektenYa ama kedi de bambaşkapapağanımız var mesela ruhu kötü maalesef onun hiç kedi oplum gibi değil . Onu da öyle kötü ruh kabul ettik
HahahahahaKız öldüm ya buna gülmektenevlat tabi, kötü de olsa atsan atılmaz satsan satilmaz anlıyorum senin çileni de ne yapıyor olabilir ki bu hayvan? Bı saattir gözümde içki içip kumar oynayan, sağa sola kufredip kavga çıkaran, ev halkının rızkını pavyonlarda karıya kıza yediren bir papağan canlanıyor ay bayilcam
Sadece buna cevap vereyim. Evet atlar. Yüzde yüz atlar. Özellikle kediler konusunda çok hassasımdır ama kimse size sormamış. Bu yüzden sizi haklı buluyorum. Hiçbir mecburiyetiniz olmasa da o canlıya merhamet edip açmayın. O da size bırakılmayı kendi istemedi sonuçta. Hiç duramıyorsanız onu bir odaya koyun kapıyı kapatın, camı öyle açın.Ben bu sıcakta camlar kapalı nasıl nefes alayım acaba? Atar mı kendini bu hayvan aşağı?
Ahahaha ...Narsist olabilir manyakHahahahahaişine gelince bize iyi davranıyor işine gelmezsek durduk yere bi ısırma saldırma bağırma
Alıntıladığınız kişiyi savunmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Kedinin kendisi kötü kokmaz ama bakıldığı ev kokabilir. Sahibi tuvaletini düzgün temizlemiyorsa, kumunu değiştirmiyorsa, temizlediği çöpü gidip hemen atmıyorsa o ev kokar. Benim de kedim var. Suç kedinin değil bakanındır tabi o ayrı.Burun reseptörlerine baktırmayı düsündünüz mü? Kötü kokunun kaynagı herhangi bi saglık sorununuz olabilir. Cünkü kedi kokmaz. :):)
Kediye gel gel diye bağırıyorAhahaha ...Narsist olabilir manyakşimdiden muma çevirmiştir hepinizi evde, böyle ufak ufak başlayip sonra üstünüze kredi felan cektiriyorlar, dikkat edin kendinize...
Benimkininde hiç eziyeti yok şuan ayak parmaklarımı ısırıp yalamasını saymazsakBenim kızım doğduğundan beri bı kerecik kaçırdı ama o zaman da hastaydı kuzum, tutamadı , biliyorum istemeden olduAy ben yerim onu yaa hiç eziyeti yok teyzesi, görsen nasıl güzel, nasıl temiz tekirlerin prensesi bebeğim gideyim de bı mincırayim çok canım çekti
Bende öyle düşünüyorum. Bakımsızlıkta var bunların içinde elbette.Alıntıladığınız kişiyi savunmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Kedinin kendisi kötü kokmaz ama bakıldığı ev kokabilir. Sahibi tuvaletini düzgün temizlemiyorsa, kumunu değiştirmiyorsa, temizlediği çöpü gidip hemen atmıyorsa o ev kokar. Benim de kedim var. Suç kedinin değil bakanındır tabi o ayrı.
Ya eşimin kuzeninin vardı bir papağanı durduk yere çığlık atıyoduYa ama kedi de bambaşkapapağanımız var mesela ruhu kötü maalesef onun hiç kedi oplum gibi değil . Onu da öyle kötü ruh kabul ettik
Oha kimden öğrenmiş acaba bu laflarıYa eşimin kuzeninin vardı bir papağanı durduk yere çığlık atıyodu
Şiiit fıstık ver bakim bir yanak aganigi naganigi diyodu herkesin içinde oda degisik kötü ruh bir şeydi ya