- 15 Haziran 2008
- 8.864
- 37.244
-
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
Benim kızım doğduğundan beri bı kerecik kaçırdı ama o zaman da hastaydı kuzum, tutamadı , biliyorum istemeden oldubenim kedi dişi oda işedi, erkek kediler kisirlastirilmaz ise kizginlik donemlerinde dehşet testesteron kokusu salgiliyo
Royal canin kötü mama mi şimdiRoyal canin yazarken elleriniz titremedi mi? :) royal canin en iyi mama degildir kedinizin dıskısını kokutacak kadar kötüymüs demek ki. Keske biraz daha paraya kıyıp yüksek segment mamalar alsaymıssınız.. kumu zaten royal canin alan birine sormak istemiyorum.
Aynen sadece kedi sahiplendiğim dönemde o kokuyu alıyordum, bir de kedisi olan arkadaşımın evine gittiğinde, öyle bir sağlık sorunuydu benimki de işteBurun reseptörlerine baktırmayı düsündünüz mü? Kötü kokunun kaynagı herhangi bi saglık sorununuz olabilir. Cünkü kedi kokmaz. :):)
Valla aynen öyle şuan benim evim misssss gelip koklayınSadece şunu yazayım kediler kokmaz doğru düzgün bakamadığınız hayvanlara bok atmaktan vazgeçin çok isteyen evime gelip bakabilir kokarmış
Bayana mama beğendiremiyoruz ya hahahah Royal kötüymüşRoyal canin yazarken elleriniz titremedi mi? :) royal canin en iyi mama degildir kedinizin dıskısını kokutacak kadar kötüymüs demek ki. Keske biraz daha paraya kıyıp yüksek segment mamalar alsaymıssınız.. kumu zaten royal canin alan birine sormak istemiyorum.
Tavşan patişlerini yediğimBenim kızım doğduğundan beri bı kerecik kaçırdı ama o zaman da hastaydı kuzum, tutamadı , biliyorum istemeden olduAy ben yerim onu yaa hiç eziyeti yok teyzesi, görsen nasıl güzel, nasıl temiz tekirlerin prensesi bebeğim gideyim de bı mincırayim çok canım çekti
Kötü iste neyi anlamıyosunuz. İçinde gercek et bile yok karbonhidratla dolu bir mama hic mi icerik okumuyorsunuz? Kediniz kokacak kadar yaramamıs demek ki mama. Cıkıp burada “en iyi mamayı alıyorum yine de kokuyo” dersen böyle cevap alınca çirkinlesmeyeceksin.Bayana mama beğendiremiyoruz ya hahahah Royal kötüymüş
Evet sabah akşam her yeriAy kimse kusura bakmasın hijyen eksik oluyor kim ne derse desin kedili evlere gittiğimde yatak yastık koltuk hep tüy oluyor bu kedi mutfağa da giriyor ben istemem yiyemem de yemek fln. hayvan sevgisi alıp bağrına basmak değil ya ben uzaktan beslerim su koyarım evimde yasayamam ani harekete de gelemem mesela. korkutuyor bunlar beni huzursuz ediyor. ki sizde huzursuz olmuşsunuz. Eşiniz de çok büyük ayıp etmiş 3 gün değil 5 gün değil kaç gün duracak ki
bir hafta diye biliyorum ama enin değilimOra serin diye yatıyorlar banyoda benim ki de şuan banyo da . Ne kadar kalacak sizde ? Benim kedi oğlum sabahları anne diye bağırarak bizi uyandırıyor uzun kalacaksa o kedi de sana anne der artık
Benim kuşumun üstüne gül koklayamam diyorum artık mesela kedi köpek sahipleri için kuş beslemek hayvan beslemekten sayılmıyorPapağanım da aşkım diye bana seslenirya beni çok mutlu ediyorlar .
Allah güç kuvvet versin bacımAma maalesef ki öylebenim ev erkek dolu. Kedi oğlum bile mamayı döke saça yiyor kendini az yalıyor tam erkek . Arkadaşım diyor ki senin gidişat bu erkekler yüzünden bakırköy
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum ama ısrarla konuyu başka yere çekiyorlar.Öyle yorumlar okudum ki sanki konu sahibi kediyi duvardan duvara fırlatıyormuş gibi şok oldum gerçekten insanlar dert ettiği bir konuyu buraya açamayacak mı ben merak ettim. Ayrica başkasının kedisini, eşyasını, çocuğunun sorumluluğunu almak zordur. Burda istemeden bu sorumluluğa ortak olmuş birisi var konuda. Konuyu farklı yerlere çekmeyi çok bayılıyor bazı üyeler. Konu sahibi şu anda yapacak bir şeyiniz yok eğer kadını ınstagram'dan takip ediyorsanız mesaj attın. Bir daha böyle bir olay tekrarlanmasın. Ayrıca bakamayacağınız hiçbir canlıya sabrınızın olmadığı hiçbir canlıyı sahiplenmeyin yapmayın edinmeyin.
Bahsettiği koku her canlının kendine has ten kokusu muhtemelen. O da pis kokmuyor bence. Tavuk, civciv, ördek, kaz, inek, kedi, köpek, insan; tüm canlıların kendine has bir ten kokusu var ve bu da normal olanı zaten.Sadece şunu yazayım kediler kokmaz doğru düzgün bakamadığınız hayvanlara bok atmaktan vazgeçin çok isteyen evime gelip bakabilir kokarmış
Ay bende tel yok ya salağım ya sıcaktan zevk alan bi mazoşistsormadan bırakan kedi sahıbı hatalı
Bu saçakta cam kapanmaz kedı bakanın teli olur zaten
Benım bütün camlarda tel var ama balkonda yok atlıyor bakıyor bazen ama kaçamak atlamaz ama tezgaha atlar derken düşer her zaman kapalı kapısı ama bazen denk gelıyor zor
Tatıle gıtmem kim bakacak evde en fazla bırkac gece durur sonra zor
Kaç günün kaldi. Benim halıları yıkamaya verebilir misiniz de dumur olsunlar hey Allahım ya.Evet sabah akşam her yeri
bir hafta diye biliyorum ama enin değilim
Oy o bıcırıklar ayrı tatlı oluyorBenim kuşumun üstüne gül koklayamam diyorum artık mesela kedi köpek sahipleri için kuş beslemek hayvan beslemekten sayılmıyorhayvanseverlik bambaşka sağlıksız yerlere gidiyo
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum ama ısrarla konuyu başka yere çekiyorlar.
Benimki çok hassas mesela kediden çok korkuyo strese giriyo. Yanına dişi kuş almıştık ama kuş darp etti kafasını gagaladı gözünü morarttı o zamandır zaten kafesinden çıkmayıp içine kapanmıştı ne zaman diğer kuşu yolladık açıldı o yüzden başka hayvan kesinlikle almam eve. Kedi almam dediğim için bile bazı arkadaşlardan kedi duyarı yemiştim reeldeOy o bıcırıklar ayrı tatlı oluyor7 yıl kuş da besledim evde, ölünce ailecek travma yaşadık sonra bı daha kuş alamadım eve rahmetlinin üstüne, yeni bir bıcırığı sevmeye cesaret edemedik