- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
-
- Konu Sahibi eldevarhayat
ya ben buradaki hanimlari gorunce Allahim ne guzel ne saf iyi niyetli hanimlar var yazik benim kocama ben cok uyanigim diyorum :d
çok haklısınız.yazıp yazıp duruyorum: 5 senelik ilişki bir fular davasına bitirilmez, amacına ulaştı cücük beyin, koyverin gitsin...
Ee kardesi parfumu siktiysa anasi da sekil vermistir tabii niye olmasin. Aile gelenegiymis yolda bulunan fulara deger vermekdüşündükçe aklıma başka ayrıntılar geliyor arkadaşlar. fular şekilli şekilde katlanmıştı. hani boynumuza değişik şekil verip dolarız ya. aynanın önünde şekilli şekilde duruyordu. yani bir erkek onu nasıl akıl etsin de öyle şekil versin. yani gerçi bu o kadar önemli değil. annesi de katlamış olabilir. önemli olan herşeyin ortada olması zaten.
valla süpersiniz ya :))Ee kardesi parfumu siktiysa anasi da sekil vermistir tabii niye olmasin. Aile gelenegiymis yolda bulunan fulara deger vermek
aynen öyle. akıl mantık sıfır olmuş bende. adam gel otur şuraya ben de bunu sormanı bekliyordum diyecek sanki. :) Allah karşıma çıkardı işte.Bi de bi kadin kendini aldatan adamin sozune niye inanir onu anlamam. Ya zaten adam seni kandirmayacak adam olsa aldatmaz niye agzindan cikan lafa inaniyosun? Ne diyecekti EVET BIRTANEMM BENIM BIRLIKTE OLDUGUM BI KIZ VAR O BIRAKMISTIR SENI ALDATIYORUM mu diyecekti dunya boyle bi yer mi :d adami sucustu basarsan anca o zaman mecburen ortaya cikar. Biraz makul olun ya
Tabi canim evlilikten once tanimissin bundan iyi ne olabilir ki sukret keyfine bakaynen öyle. akıl mantık sıfır olmuş bende. adam gel otur şuraya ben de bunu sormanı bekliyordum diyecek sanki. :) Allah karşıma çıkardı işte.
valla yoğun buram buram şekerli bir kokuydu.Parfüm hastasıyım, konuyu okuyunca acaba parfüm ne ki diye düşündüm.