Evinde kadın fuları buldum....

Ben erkek olsam aldatsam yakalansam ve cope atalim dese at derim valla seviyosam nisanlimi..bence kiz tekrar ister diye belki attirmadi ..bide su erkekler varya sucluyken ozguven patlaması yasiyolar ya ..yok bana guvenmiyossn git ayril..bence ayril.

Gerçekler acıdır.
Senden önce birini almış ewe. Vee kokusunu çok beğenmiş o yokken onu kokluyo muhtemelen. Yada o kadın ewde unutmuş bida almaya gelir die atmana izn vermemiş. Saf olma seni kandırmasına izn verme. Affetme kesinlikle.

Arkadaşlar sevgilimin evinde kadın fuları buldum. Buram buram parfüm kokuyordu. Buldum derken de öyle evini didiklerken değil yanlış anlaşılmasın. Fular aynanın önünde duruyordu tesadüfen gördüm. Gayet düzgün bir şekilde bu kimin diye sordum. "Yolda buldum çok hoşuma gitti deseni aldım" dedi. Cevap beni tatmin etmedi. Yolda bulduğum bir şeyi kesinlikle almam ben mesela. Bunun hastalığı var mikrobu var. Bunları söyleyince "yıkayacaktım" dedi. Bunu çöpe atalım lütfen dedim. Yok atmayalım dedi. Bu noktadan sonra ben koptum. Bu eve birini mi getirdin yoksa dedim. Bu sorumdan sonra çıldırdı. Beni suçlamanı telafi etmiyorsan bitti dedi. Bitirdi. Yüreğimde bir sızı oldu resmen. :KK43: Ben de ağır bir soru sordum kabul ediyorum ama bu durumda ne düşünmeliydim. Resmen içime sızı düştü. Üzüntüyle saçma bir şekilde anlatmış olabilirim kusura bakmayın. Her türlü eleştiriye de açığım herkes düşüncesini yazabilir. Kendime şu an objektif bakamıyorum çünkü. Çıldırmak üzereyim :KK43:

Yani keşke daha iyi bir yalan bulsaydı...:KK53:
O kadın her kimse size varlığını haber vermek amaçlı özellikle bırakmış fuları...Kadınlar bunu sık yapar.
Eski erkek arkadaşımın arabasında koltuğun üzerinde firkete bulmuştum tel toka
O zaman kardeşimle ortaklaşa kullanıyoruz kardeşimin kız arkadaşları çok demişti. Pek inanmamıştım ama çok da üstelemedim zaten sonra başka sebeplerden ayrıldık ama bu hep aklımdadır....allah bilir kimindi...
Masum düşünmeyin yol verin gitsin. Aldattığı için olmasa da şaka gibi bir yalan söyleyip senin de inanmanı bekleyecek kadar gerizekalı olduğu için.

Yolda bol parfümlü fular mı bulmuş ne kadar da şanslı :KK45:
Düpedüz yalan söylüyor. Sahibi geri ister veya bir daha ki geldiğinde fularım nerde diye sorar diye attırmamışta.
Yolda bulmuş olsa atalım dediğinde bu kadar tepki vermezdi.
Bence hiç kafan karışmasın ben masum bir taraf göremiyorum bu şahısta.

Bence yalan söylüyor ama ayrılma kız , ayrılcaksa kendi ayrılsın içinden kin bile ama yüzüne de onu cok sevdigini
Ona güvendigini,asla onsuz olamayacagını felan söyle ..Madem fularlı hatun bunu sen ayrılasiñ diye koydu büyük ihtimal,sen de bu arada arastır , falsolarını ortaya çıkar ve öyle ayrıl. İntikam soğuk yenen bir yemektir :KK53:

adam güya yolda bulduğu fuları sevgilisine hediye etmiş.Kız içinden demiş ne kadar sıctıgını sıvayan bi erkek :KK73:

(kelime için kusura bakmayn yazmadan edemedim Hoppa)

Hadi çol cocuk yolda birşey bulsa anlarımda , bir erkek neden yolda bulduğu birşeyi alsın! birde fular yani göz önüne koyması ve tenezül edip kendini ifade etmemesi bilinçli yapılmış bir hareket bence, suçlamayı kabul etmeyip ayrılığı sizin üzerinize yıkmak keyfi yetincede dönmek başka bişey değil .Böyle küçük bir oyun oynayan insan için üzülmeyin bile .Bir bez parçasına tenezül eden yarın nelere tenezül etmez değil mi ?Çok uyanıkmış yani Beş yaşındaki çocuk inanmaz ya bu yalana ayrılık için tezgahlamış bunu.

Arkadaşlar sevgilimin evinde kadın fuları buldum. Buram buram parfüm kokuyordu. Buldum derken de öyle evini didiklerken değil yanlış anlaşılmasın. Fular aynanın önünde duruyordu tesadüfen gördüm. Gayet düzgün bir şekilde bu kimin diye sordum. "Yolda buldum çok hoşuma gitti deseni aldım" dedi. Cevap beni tatmin etmedi. Yolda bulduğum bir şeyi kesinlikle almam ben mesela. Bunun hastalığı var mikrobu var. Bunları söyleyince "yıkayacaktım" dedi. Bunu çöpe atalım lütfen dedim. Yok atmayalım dedi. Bu noktadan sonra ben koptum. Bu eve birini mi getirdin yoksa dedim. Bu sorumdan sonra çıldırdı. Beni suçlamanı telafi etmiyorsan bitti dedi. Bitirdi. Yüreğimde bir sızı oldu resmen. :KK43: Ben de ağır bir soru sordum kabul ediyorum ama bu durumda ne düşünmeliydim. Resmen içime sızı düştü. Üzüntüyle saçma bir şekilde anlatmış olabilirim kusura bakmayın. Her türlü eleştiriye de açığım herkes düşüncesini yazabilir. Kendime şu an objektif bakamıyorum çünkü. Çıldırmak üzereyim :KK43:

sen ağır bir soru sormamışsın, o çok pişkinmiş.
erkeklerin yakalanma karşısında hayal güçlerine inanamıyorum.
üzülme, seni önemsemiyor ki.

ben de eskii sevgilimin boynunda morluk görmüştüm bi de akıllı boğazlı kazak giymiş güya kapatcak, sorunca da banyoda oldu dedi.. yemedim ama konduramadım da tabi sonra acısı çıktı :KK14:

Ona inanmadığımı inanmama gerekçelerimi belirten ve bitmesi konusunda hak verdiğimi söyleyen bir mesaj attım gece. sabah görmüş. suçlama ve iftira attığımı söyleyen bir mesaj yazmış. deminden beri de iki kez aradı açmadım. biraz da olsa gözüm açıldı artık sanırım. bunun için teşekkürler kk hanımları

Bu erkek milleti harbi salak yaaa. Böyle bir hikaye mi olur? Adam yolda rengini beğenip fular bulup getirecek, kirliyse de yıkayacak diyelim. Peki sormazlar mı adama "kadın fuları ne işine yarayacaktı totonu mu silecektin diye" :KK45::KK45::KK45: Doğru olma ihtimali yüz milyonda sıfır da, diyelim ki doğru insan böyle midesiz adamı da istemez ki yahu. İki ucu malum şeyli değnek durumu. Değnek de sevgiliniz oluyor bu mizansende :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

X