Evinde kadın fuları buldum....

Bana mantıksız gelmedi.

Çünkü yaklaşık 3-4 yıl önce bi sokakta fularımı kaybettim. Farkettiğimde sokağı incik cincik aradık ama bulamamıştık. Parfüm kokması da gayet mantıklı bence.
Bi yerim parfüm kokuyorsa o kesin fularımdır. Parfümümü boynuma sıkar fularımı bağlarım ya da önce fuları bağlar üstüme parfüm sıkarım.

Ama fular benim değil haaa, yanlış anlaşılmasın :)

Arkadaşım da gördüğüm için bir ihtimal verebilirim böyle bir şeye ancak benim bile içim rahat etmezdi, tatmin olmazdım. Aslında en çok kafama takılan direk kesip atması insan hiç mi sevdiği insanı ikna etmeye çalışmaz ben en çok bu kısma takıldım.

Hiç bir yorumu okumadan yazıcam çoğunda aynı şeyler söylenmiştir kesin..
Suçlu pskolojisi anı ve sert tepki verme... evet eve kız atmış o nası bi yalan daha iyisini bulsaydı barı... muhtemelen bilinçli yapılmıstır ayrılmaya bahane...

Mantıksız olan kısmı fuların parfüm kokması ya da yolda düşürülmüş kaybolmuş olması değil, bir erkeğin yoldan bayan fuları bulup beğenip eve getirmesi.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış... Da neden ortadan kaldirmamis? O kadar mi "fark ederse terkeder, terkederse fark etmez" modunda acaba :)) kamyon arkası yazisi gibi oldu.

Konu sahibi son durumu yazarmısin?
bir de annesi ve ablası geldigini gözlerinle gördün mü?

Mantıksız olan kısmı fuların parfüm kokması ya da yolda düşürülmüş kaybolmuş olması değil, bir erkeğin yoldan bayan fuları bulup beğenip eve getirmesi.

Çevrenizde bulduğu bir şeyleri eve getiren kimse yoksa mantıksız gelebilir tabi. Ama fuları bulamadığımı da anlatmıştım yazımda. Yani biri alıp götürmüş... Ha erkek aldı ha kadın mesela.

Babam kampta kalırken sabah karaya vuran birçok eşyayı eve getirir mesela. İhtiyacı var mı, yok. Ben bulsam alır mıyım, hayır ama böyle şeyler olmuyor demek değil ki bu. İmkansız, mantıksız değil yani.

İçimden hiç kötü bir şey geçmedi yani okurken.

O kadar tepki vermesi de muhtemelen doğruyu söyleyip sen inanmadığın için. Güvenmiyorsan niye açıklama yapmaya paralasın ki kendini? Haksız yere suçladığını düşündüğü için sana kırgın. O yüzden kestirip atıyor.

Evet benim de kuzenimin kocası vardı yolda bulduğu şeyleri toplayıp eve getirip dururdu sonra ruh hastası olduğu anlaşıldı kuzenim boşadı onu. babanız akıl hastasıdır demiyorm o başka sebeplerle topluyordur o ayrı.
Biri de almış olabilir, çöpü süpürmüş de olabilir ama yetişkin bir erkeğin alabilme ihtimali düşük ve verdiği tepki bağlamında mnantıksız yani.

Canim o adamin derdi o imiş zaten adam seninle tartışma çıkarmak için o salı oraya koymuş ve bu kadar çabuk silebiliyorsa seni hiç içinde sizi falan olmasın eğer zaten sevseydi seni sana öyle bağırıp terk etmezdi bunu daha düzgün açıklayabilirdi alttan alabilirdi mesela Hayır hayatım falan ayrıca ne sacma sapan bi bahane bu yok yolda bulmuş hoşuna gitmis falan hadi kız olsa bunu yapan anlarım da o bir erkek ne alaka desen falan ayrıca yolda bulduğu salda ki parfüm buram buram kokmaz sen takma onu boşver devam et bu adamın peşine düşersen çoook üzülürsun ben tecrubeliyim

Hahahaha yalanlarda gelişme var yalnız ya beğendim aferin en azından
yaratıcı olmaya çalışmış.
Ya arkadaşım koymuş haberim yok deseydi

Butun sayfalari okumadim ama ask bu kadar saflastiramaz inamadin demi ? Belki aldatma degildir aama mutlaka bir bayan gelmistir cok kizkancsan sosyal arkadasi gelmis ve gizlemis olabilir

Başka biri olsa öyle kolay kolay ortaya bırakmaz illa ki saklardı. Hee belki de ilişkinizi bitirmek için kolay bir bahane buldu kendine. Sen de çok çabuk atarlanmışsın biraz daha bekleyip işin derinine inebilirdin. Hararetli bir tartışma olmuş sanırım.Böyle konularda çok çabuk karar vermezsek iyi olur aslında. Gerçi burda sevgilin de çok çabuk gaza gelmiş.

Vay anasını be, ne kadarda net ve keskin bir şekilde bitirmiş. benim aklima gelmezdi oraya bilerek koymak, ama iyi taktikmis vallahi helal olsun. Ne diyelim allah kurtarmış seni, allahın sevgili kuluymussun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…