Evinde kadın fuları buldum....

Ben de eşime anlattım olayı; kızın biri fular bulmuş böyle böyle diye...ee sonuç dedi, sonuç işte yalan söylüyor adam dedim, ne biliyorsun bulup getiremez mi dedi, ne işi olur ki bir adamın fularla dedim, size göre erkeklerin doğru söyleme ihtimali yok zaten dedi:KK70::KK70::KK70:

Kullanmıyor , kadın fuları v.s . Hadi hastalığı var eşya buldum mu dayanamıyor anlarımda ( düşük ihtimal) bu bariz yalan..

Ben de eşime anlattım olayı; kızın biri fular bulmuş böyle böyle diye...ee sonuç dedi, sonuç işte yalan söylüyor adam dedim, ne biliyorsun bulup getiremez mi dedi, ne işi olur ki bir adamın fularla dedim, size göre erkeklerin doğru söyleme ihtimali yok zaten dedi:KK70::KK70::KK70:

koalina ikimizden birinin kocasında sıkıntı var :rolleyes: takipte kalalım:cool:

riskin büyüğü bende ama, dedektif asude kurt düşürdü içime :KK70:

ya bir de titiz bir insan bu arkadaşlar. bir de bu noktası var durumun. yani yolda bulup fular getirmek... çıldırıcam gerçekten. çıldırıcam ama asla tam olarak ispatlayamazdım zaten bu durumu.

ya bir de titiz bir insan bu arkadaşlar. bir de bu noktası var durumun. yani yolda bulup fular getirmek... çıldırıcam gerçekten. çıldırıcam ama asla tam olarak ispatlayamazdım zaten bu durumu.

Keşke " bu kimin demek yerine " aa bana mı aldın deseydiniz " ne derdi acaba ?

Tatlım bariz birini getirmiş eve. Hayır madem yolda buldun, sen parfüm kokuyor deyince neden Israrla hayır kokmuyor diyor, sen kokuyor diye diretince kardesim sıkmıstır diyor bende oraya takıldım. Bastan evet parfüm kokuyor deyip seni onaylamaması kendi yalanını kapatmak icin seni yalancı çıkarmak istemesinden baska bisey değil.Ayrıca bağırıp çağırmak falan neyin nesi hepsi suçluluk psikolojisi sakın kendini suçlama. Buz gibi aldatmış sıvamaya çalışmış en sonunda tüyü dikmiş.kac Yıldır birliktesiniz?
kokmuyor ki diyor. ondan sonra kardeşim sıkmıştır diyor. bağırıp çağırmanın ötesi hatanı telafi etmiyorsan bitsin dedi bitirdi. hatanı telafı etmen için sana son şans veriyorum yoksa bitsin falan diyor. bu tarz konuşuyor. aradaki bazı küslükleri saymazsam 5 yıl olacaktı

hmm yeni bilgi :KK64:

yakın çevremde titiz olarak nitelendirebileceğim bir tek erkek var : kayınbiraderim
bizde yatıya kaldığında kendine verdiğim yastığı kontrol edip koklarken yakalamıştım

ya ben de böyle sizi ayırmaya yeminli gibi yazıp duruyorum kusuruma bakmayın:oops:

bir taraftan da " ya kadesa kadesa (selamlar :KK24:) haklıysa?" diye içim içimi yiyor:KK17:

inceden bi ben de kıllandım ama hemen zihnimden geçmişi taradım güven telkin eden hareketleri baskın geldi :KK70:
Zaten seninkinin iyi niyetli oldugu belli. Eger kadina atsaydi topu YA COCUK BULDUM DIYOSA BULMUSTUR NOLACAK UFF KADINLAR HER SEYDEN BI SEY CIKARIYOSUNUZ deseydi o zaman anlardin ki o bir kunduz :d

kokmuyor ki diyor. ondan sonra kardeşim sıkmıştır diyor. bağırıp çağırmanın ötesi hatanı telafi etmiyorsan bitsin dedi bitirdi. hatanı telafı etmen için sana son şans veriyorum yoksa bitsin falan diyor. bu tarz konuşuyor. aradaki bazı küslükleri saymazsam 5 yıl olacaktı
Yav zaten o diger kadinla yol almis derdi bitirmek. Yoksa fulari bulmazdin emin ol. Bulsan da kardesimin derdi. Sepet havasi caliyo adam. Tek derdi sen suclu hisset kendini yani senin yuzunden bitmis olsun o

Wuuu 5 yıl! Cok uzun bir süre! Aslında güven probleminin hic yaşanmaması gerektiği kadar uzun, zaten ortada senin bi güvensizliğin söz konusu değil, adam bildigin suc bastırmış ya. Sen ona güvenmediğin icin bide vicdan azabı çekmen icin son bi şans bahsetmiş paşa hazretleri. Arkana bile bakma tatlım, seni ikna etmesi gerekirken senden onu ikna etmeni bekliyor. Avucunu yalasın sonra o Bulduğu fulara silsin :63:

hmm yeni bilgi :KK64:

yakın çevremde titiz olarak nitelendirebileceğim bir tek erkek var : kayınbiraderim
bizde yatıya kaldığında kendine verdiğim yastığı kontrol edip koklarken yakalamıştım

ya ben de böyle sizi ayırmaya yeminli gibi yazıp duruyorum kusuruma bakmayın:oops:

bir taraftan da " ya kadesa kadesa (selamlar :KK24:) haklıysa?" diye içim içimi yiyor:KK17:
çok titiz hem de. ayrıca da öyle bedavacı yani nasıl diyim buldumcu biri de değil. hatta şu an aklıma geldi. geçenlerde yolda bir firma tarafından saksıda çiçek hediye ediliyordu. ona bile tenezzül edip bana aldırtmadı bu adam.

çok titiz hem de. ayrıca da öyle bedavacı yani nasıl diyim buldumcu biri de değil. hatta şu an aklıma geldi. geçenlerde yolda bir firma tarafından saksıda çiçek hediye ediliyordu. ona bile tenezzül edip bana aldırtmadı bu adam.
Ya hadi yerden almasini acikla kardesi niye parfum siksin cope atcam deyince niye delirsin sen artik bunun yalan oldugunu sorgulama ben delircem burda yoksa :d

şimdi iş netleşti, karakter yapısı da böyleyse doğru iz üzerindeyiz.
arkadaşlar ciddi söylüyorum bir özel dedektiflik bürosu kuralım asude_bahar asude_bahar da şefimiz olsun. kadın en başından beri çözdü olayı.

şimdi iş netleşti, karakter yapısı da böyleyse doğru iz üzerindeyiz.
arkadaşlar ciddi söylüyorum bir özel dedektiflik bürosu kuralım asude_bahar asude_bahar da şefimiz olsun. kadın en başından beri çözdü olayı.
ya ben buradaki hanimlari gorunce Allahim ne guzel ne saf iyi niyetli hanimlar var yazik benim kocama ben cok uyanigim diyorum :d

Arkadaşlar sevgilimin evinde kadın fuları buldum. Buram buram parfüm kokuyordu. Buldum derken de öyle evini didiklerken değil yanlış anlaşılmasın. Fular aynanın önünde duruyordu tesadüfen gördüm. Gayet düzgün bir şekilde bu kimin diye sordum. "Yolda buldum çok hoşuma gitti deseni aldım" dedi. Cevap beni tatmin etmedi. Yolda bulduğum bir şeyi kesinlikle almam ben mesela. Bunun hastalığı var mikrobu var. Bunları söyleyince "yıkayacaktım" dedi. Bunu çöpe atalım lütfen dedim. Yok atmayalım dedi. Bu noktadan sonra ben koptum. Bu eve birini mi getirdin yoksa dedim. Bu sorumdan sonra çıldırdı. Beni suçlamanı telafi etmiyorsan bitti dedi. Bitirdi. Yüreğimde bir sızı oldu resmen. :KK43: Ben de ağır bir soru sordum kabul ediyorum ama bu durumda ne düşünmeliydim. Resmen içime sızı düştü. Üzüntüyle saçma bir şekilde anlatmış olabilirim kusura bakmayın. Her türlü eleştiriye de açığım herkes düşüncesini yazabilir. Kendime şu an objektif bakamıyorum çünkü. Çıldırmak üzereyim :KK43:

tebrik ederim erkek arkadaşınızı aldatması yakalanan erkeğin bulduğu hayal gücünün sınırlarını zorlayan çığır açıcı yalanlardan biri. gizli eşcinsel değilse tabi.

X