- 3 Ağustos 2012
- 337
- 146
-
- Konu Sahibi eldevarhayat
Telefonuna bakmam. Hiçbir şifresini bilmem, sorsam da söylemez, ki sormam zaten onun özeli. İş yerindeyken arayıp rahatsız etmem. Birşeyden şüphe duydum mu dan diye suratına karşı sorarım dedektifçilik yapmam. Aldatılmayı çoktan hak etmişim şu an bakıyorum da. :)Ee kiz geri isteyecek sonucta.. Ya bu adamin bugune kadar falsosunu gormemen senin pek bu islere merak olmamandan. Fulari gozune sokmuslar nerdeyse inanacaksin yolda bulduguna. Baska kiz olsa simdiye nelerini cikarmisti onun
Mavi fulardı hatta dimi :)) Valla iyi güldüm şu anValla ben boyundan ucan fulari bi turk filminde gordum onda da turkan soraydan ucup esas oglani kaza yaptirip sakat biraktiriyodu :d
Ne munasebet kim aldatilmayi hak eder ki.. Bugune kadar baska suphelerin oldu o zaman?Telefonuna bakmam. Hiçbir şifresini bilmem, sorsam da söylemez, ki sormam zaten onun özeli. İş yerindeyken arayıp rahatsız etmem. Birşeyden şüphe duydum mu dan diye suratına karşı sorarım dedektifçilik yapmam. Aldatılmayı çoktan hak etmişim şu an bakıyorum da. :)
evden saç teli çıkabilir annesi kardeşi kaldılar gittiler birara çünkü. parfüm kokusu konusunda da fuları kokladı kokmuyor birşey dedi. nasıl kokmuyor kokuyor işte dedim. tekrar baktı. kardeşim sıkmıştır belki dedi. sonra ben çıldırırken o mevzu arada kaynadı tabi.ben de bir toka bulmuştum, annesinin çıktı hatta dolapta annesinin başka kıyafetleri de vardı kalmaya geldiğinde giydiği. onları da gösterip rahatlattı içimi. yoldan bulması mantıklı gelmedi. parfüm kokusunu nasıl açıklıyor ? biraz bakın saç falan var mı..
işyerinde arada muhabbet ettiği bir kadın var ondan birara şüphe duymuştum. ortada hiçbir şey yoktu yalnız. öyle kendi kendime his gelmişti. onu da dann diye sormuştum bu kadınla muhabbetin nedir senin diye :) normal iş arkadaşım dedi geçti tabi. tabi ki hiç kimse hak etmez aldatılmayı.Ne munasebet kim aldatilmayi hak eder ki.. Bugune kadar baska suphelerin oldu o zaman?
Adam yoldan fular bulmus eve koymus kardesi fulara parfum sıkmış geri yerine koymus cope atacam deyince ortalik ayaga kalkmis :))))) ya bu nasi yalan neresinden tutsan elinde kaliyo. Adam yolda bulsa niye parfum kokusunu aciklamaya calissin yalanlar soylesin ne biliim kardesim der gecer :devden saç teli çıkabilir annesi kardeşi kaldılar gittiler birara çünkü. parfüm kokusu konusunda da fuları kokladı kokmuyor birşey dedi. nasıl kokmuyor kokuyor işte dedim. tekrar baktı. kardeşim sıkmıştır belki dedi. sonra ben çıldırırken o mevzu arada kaynadı tabi.
aha bence sütyeni boş getirmezdi bunu diyenyolda sudyen bulsa onu da alır eve getirir rengi hoş diye(!)
Nesinden suphelenmistinişyerinde arada muhabbet ettiği bir kadın var ondan birara şüphe duymuştum. ortada hiçbir şey yoktu yalnız. öyle kendi kendime his gelmişti. onu da dann diye sormuştum bu kadınla muhabbetin nedir senin diye :) normal iş arkadaşım dedi geçti tabi. tabi ki hiç kimse hak etmez aldatılmayı.
Esimin beni aldattigini ortaya cikardigimda o da sinirlenmisti. Bagirip cagirmisti. Ruh hastasi olmakla suclamisti. Burda bu tip bir suru hikaye okuyabilirsin. Bunu yapan butun erkeklerde genel tavir ayni: bagirip cagirip kendi sucunu ortmek icin karsi tarafi suclamak.Aşırı derecede sinirlendi. Rest çekti. Beni suçluyorsun dedi. Tamam haklı suçladım buraya birini mi getirdin diyerek ama ne demeliydim kendime de kızıyorum serinkanlı olmadığım için
Eniste tecrubeli galiba :d
Kadının arabasında bir sorun olmuştu. bunu aramıştı napayım diye. niye arıyor demiştim. arabadan anlayan ben varım işyerinde aklına ben gelmişimdir fln diye konu kapanmıştı öyle.Nesinden suphelenmistin
hayatta kullanmaz atkı bile takmaz o derece. fular zaten cicili bicili kadın fuları bildiğinSanki altın bulmuş :) Arkadaşımın " yalanı tabi buraya uygun olmadığından yolda bulduğunu söylemiş. Bana da inandırıcı gelmedi. Fular kullanıyor mu peki ?
Bu halde koptum valla ya :))Ben de eşime anlattım olayı; kızın biri fular bulmuş böyle böyle diye...ee sonuç dedi, sonuç işte yalan söylüyor adam dedim, ne biliyorsun bulup getiremez mi dedi, ne işi olur ki bir adamın fularla dedim, size göre erkeklerin doğru söyleme ihtimali yok zaten dedi