Evinde kadın fuları buldum....

meraba arkadaşlar bana burada bayağı destek oldunuz. çok sağolun. son durumu söyleyeyim. bu mevzudan sonra hemen kestirip atmamak için bir "şans" verdim ama içten içe gözlem yapmaya başladım. İş yerindeki bir kızdan içimden gelen tuhaf bir hisle şüphe duyuyordum. O yüzden kızın sosyal medya hesaplarını incelemeye başladım. Bir tane sosyal medya hesabında sevgilim kızı takip etmiş ama kız onu takip etmiyor. Buraya kadar yine normal, olabilir... Kızın fotoğraflarına bakınca gördüm ki sevgilim kızın iş yerinde çekilmiş mini etekli bir fotosunu beğenmiş. Sevgilime sordum sen bu kızın şu fotosunu beğenmişsin diye. Her zamanki gibi "eee olabilir. sen başladın yine o günkü tavırlarına" moduna girdi. Yok efendim o fotoğrafa bakınca mini etek görmemiş doğal şekilde çekilmiş foto görmüş o yüzden beğenmiş... Yok sevgilisi benmişim ama hala neleri kıskanıyormuşum... "Ben mini etek giyip işe gitsem peki beğenir misin" dedim "sen gidemezsin" dedi. O zaman niye elalemi beğeniyorsun dedim "ben orda etek görmedim doğal bir foto olarak geldi bana beğendim" dedi. Sürekli başa döndük yani. Sonuç olarak çıldırdım ve ayrıldım. Bana ettiğin haksızlığın bin katını çek diye de bir güzel beddua etti sağolsun! Şunu da belirteyim kıza hiçbir suç bulmuyorum. İsteyen istediği gibi giyinir. Sevgilim bakıp beğeniyorsa orada sorun vardır benim için.

meraba arkadaşlar bana burada bayağı destek oldunuz. çok sağolun. son durumu söyleyeyim. bu mevzudan sonra hemen kestirip atmamak için bir "şans" verdim ama içten içe gözlem yapmaya başladım. İş yerindeki bir kızdan içimden gelen tuhaf bir hisle şüphe duyuyordum. O yüzden kızın sosyal medya hesaplarını incelemeye başladım. Bir tane sosyal medya hesabında sevgilim kızı takip etmiş ama kız onu takip etmiyor. Buraya kadar yine normal, olabilir... Kızın fotoğraflarına bakınca gördüm ki sevgilim kızın iş yerinde çekilmiş mini etekli bir fotosunu beğenmiş. Sevgilime sordum sen bu kızın şu fotosunu beğenmişsin diye. Her zamanki gibi "eee olabilir. sen başladın yine o günkü tavırlarına" moduna girdi. Yok efendim o fotoğrafa bakınca mini etek görmemiş doğal şekilde çekilmiş foto görmüş o yüzden beğenmiş... Yok sevgilisi benmişim ama hala neleri kıskanıyormuşum... "Ben mini etek giyip işe gitsem peki beğenir misin" dedim "sen gidemezsin" dedi. O zaman niye elalemi beğeniyorsun dedim "ben orda etek görmedim doğal bir foto olarak geldi bana beğendim" dedi. Sürekli başa döndük yani. Sonuç olarak çıldırdım ve ayrıldım. Bana ettiğin haksızlığın bin katını çek diye de bir güzel beddua etti sağolsun! Şunu da belirteyim kıza hiçbir suç bulmuyorum. İsteyen istediği gibi giyinir. Sevgilim bakıp beğeniyorsa orada sorun vardır benim için.
haklısınız da keşke biraz daha takipte kalsaydınız belki o fular olayını da çözerdiniz.yani sanki biraz daha zaman geçse bir şekilde karşınıza çıkacaktı gibi geldi bana.

Başkasını getirmis.
uste cikmaya calisiyor bide.
yemeyin kizlar bu numaralari.
yalniz hep derlerdi de hic bu kadar net gormemistim. sevgili evinde esya birakmanin bu kadar ise yarayacagini tahmin etmezdim.
tanıdığım biri anlattı,evli sevgilisnın evınde kılot bırakmış,eşi görmüş,yıkamış al bunu ona ver lazım olur dıye kocasının eline tutuşturmuş :)

ay yalana bakarmısınız ya bari insan inandırıcı der bu kadarınada pes bu adam belkide ayrılmak istiyordu kasıtlı yaptı aldatsa öyle onu orada unutur mu hiç unutsa bile böyle saçma yalan demez bir tanıdığının olduğunu falan der :KK66:

bence takılmanız gereken başka bır yer varken ta nereye gelmişsiniz
zaten fular bulan bırısı begenıp aldıysa (ki saçma) al senın olsun derdı begenmedıysen de atarız nolucak ki derdi
kımın oldugu belırsız fular neden onemlı olsun ki alınır aynı renge benzer bı tane 10 tl verse bulurdu

fotografa takılmanız da yanlıs olmus..yaptıgının yanında en basiti foto begenmek...bazen erkekler guzel çıkan fotoğrafları begenebılır sosyal medya bunun ıcın var bayanlar da begenebılır.....

mını eteklı dıye nıtelendırmek yanlıs acık gıyınebılır ,,,kapalı fotoğrafını begenseydı kıskanmıyacak mıydınız ?

suçlu psikolojisi bağırıp çağırma.suçlu olmasa bir şekilde sizi anlardı işin içinden nasıl çıkacağını bilemediği için çıldırıyor.kendinizi hiç suçlamayın derim ben.önemsiz bir şey olsa atardı ayrıca.yaptıkları ayağına dolanmış işte.

X