- 3 Ağustos 2012
- 337
- 146
- Konu Sahibi eldevarhayat
meraba arkadaşlar bana burada bayağı destek oldunuz. çok sağolun. son durumu söyleyeyim. bu mevzudan sonra hemen kestirip atmamak için bir "şans" verdim ama içten içe gözlem yapmaya başladım. İş yerindeki bir kızdan içimden gelen tuhaf bir hisle şüphe duyuyordum. O yüzden kızın sosyal medya hesaplarını incelemeye başladım. Bir tane sosyal medya hesabında sevgilim kızı takip etmiş ama kız onu takip etmiyor. Buraya kadar yine normal, olabilir... Kızın fotoğraflarına bakınca gördüm ki sevgilim kızın iş yerinde çekilmiş mini etekli bir fotosunu beğenmiş. Sevgilime sordum sen bu kızın şu fotosunu beğenmişsin diye. Her zamanki gibi "eee olabilir. sen başladın yine o günkü tavırlarına" moduna girdi. Yok efendim o fotoğrafa bakınca mini etek görmemiş doğal şekilde çekilmiş foto görmüş o yüzden beğenmiş... Yok sevgilisi benmişim ama hala neleri kıskanıyormuşum... "Ben mini etek giyip işe gitsem peki beğenir misin" dedim "sen gidemezsin" dedi. O zaman niye elalemi beğeniyorsun dedim "ben orda etek görmedim doğal bir foto olarak geldi bana beğendim" dedi. Sürekli başa döndük yani. Sonuç olarak çıldırdım ve ayrıldım. Bana ettiğin haksızlığın bin katını çek diye de bir güzel beddua etti sağolsun! Şunu da belirteyim kıza hiçbir suç bulmuyorum. İsteyen istediği gibi giyinir. Sevgilim bakıp beğeniyorsa orada sorun vardır benim için.