evin tapusunun eniştenin üzerine olması

Çok şirinsin neden inatlaşayım iş uzar ortak tapuya kredi çıkarken senin skorun iyidir çalışmasan da ama zaten nikah kıyacaklar evlenildiğinde edililen mallar ortak
Sizinde aile konutu olduğundan ortak olurdu ondan bahsediyorum neyse size iyi formlar

Kv deki eniste cekerse krediyi odemem de millet peynir ekmeklemi yemis aklini o benim bildigim eniste vermesse nisanlinin bile hakki olmaz

Bu k.v ler hep boyle bizde dugun takilariyla araba aldik benim ustume olcakti basta sonra ben esime senin ustune olsun ilerde kredi filan lazim olur daha iyi olur dedim.ama benim ustume olcagini dedigimizde soyle bi bakti once.daha sonra kendi kiz kardesi kocasina kendi ustune ev aldirmis bak goruyomusun enisteyi diyor kardesinden dolayida akilli kadin diyor.hadi bizim mebla kucuk hem evlendikten sonra alindi.sizin hem mebla cok fazla hem kendin odeyeceksin.simdi kimse uzulmesin diye sonra sen cok uzulursun.asla ama asla kabul etme bunu.

Daha önce ki konunuz da da dikkatimi evin eniştenin üzerine olması çekmişti. Bence kararınızda diretin. Ya evi evlendikten sonra alın, ya da kendi üzerinize alın. Eğer yapılabiliyorsa şunu da teklif edebilirsniz ortak tapu mesela nişanlınızla ikiniz adına olan. o da rahatlatacaktır o insanları. Ama size peşinen böyle davrananlara papuç bırakmayın kesinlkle..

Ben anlamıyorum bazı kısımları. Nişanlınızın pantolonunu ütülüyormuşsunuz. Nerede? Kayınvalidenizde mi yaşıyorsunuz? Yaşamıyorsanız neden siz ütülüyorsunuz, onlara her gün mü gidiyorsunuz?

Nişanlınız askerde yanılmıyorsam. Evi kimle bakıyorsunuz? Nişanlınız da o evde oturmayacak mı?

Lütfen yanlış anlamayın ama henüz nişanlıyken bu kadar iç içe olmanız yanlış olmuş .Kendi yaşayacağı eve karar vermiyorsa nişanlınız yanlış anlamadıysam, bu kadar büyük bir kararı bile ailesine bırakıyorsa başka kararlarda da sorun yaşayacaksınız ilerde.

Kendinizi ezdiriyorsunuz da aileniz neden sesini çıkartmıyor? Öyle saçma şey mi olur neden demiyorlar? Aranız bozulmasın diye susmaları ufak sürtüşmelerde olabilir ama bu oldukça ciddi bir konu.

Umarım bu yazdıklarınızın hiçbiri gerçekleşmez. Yazık olacak size.

Cidden şaka gibi. Bu insanlar parasını nerden biliyorlar? Pes. Konu sahibi inşallah evlenmek gibi bir hata yapmazsın.

büyükler bazen yönlendirmeye yapmaya bayılıyorlar. evlenmeden önce her adımımızı eşim annesine anlatırdı. kv şehir dısında. merak edıyodur tamam dıyodum bi tane oglu var ama bu durum hosuma gıtmeyeye basladı.
ben annemle bu kadr paylasmıyoken sen nıye anlatıyosun dedim mesafe koydu. güzel güzel anlattm tbai
konusarak hersey çozulur. enişte üzerine ev çekmek krediyi sizin ödemesi akıl alacak bi iş değil.
kimse kusura bakmasın.
ONLAR SANA GÜVENMİYORSA SEN DE ONLARA GÜVENME Bİ ZAHMET........

Allahim deliricem 100 bin birikmisimiz olacak kendim kredi cekebilcek durumda olcam hala eniste ha? O enisteyi elimle bi itelerim oteye sen kimsin hayirdir diye. Size pes diyorum pess pess pess!!!

Sakın sakın sakın yapmayın. Arkadaşom boşanıyor ev aldılar ve hep kız ödedi. O dönem beraber çalıştığımız için biliyorum. Beraber giderdik krediyi yatırmaya ama görümceainin üzerineydi. Şimdi ev benim diyor görümcesi

nişanlının arabası satılmış ve bir de ortak birikimleri toplam 100 binmiş
nişanlının hesabında duruyormuş
hesabın kartı bilin bakalım kimdeymiş
tabii ki eniştede
Enişte maşallah pek uyanık. Ev elinden gidecek diye küsecek.

100 bin nisanlinin hesabindaysa kart iptal ettirilir, yenisi alınır. Ailesi nasıl vermiyor o parayı onlara hiç anlamadım.

Nişanlıyi ve ailesini tanımak için çok iyi fırsat olmuş bu durum. Baskıcı ve çıkarcı bir aile ve uydum akıllı, anneci bir nişanlı.

Ayyyy Allah tadıyla yedirmesin görümceye mahkemede hesaba yatırılan makbuzları sunun zaten yatıran kişi ksmında arkadaşınız adı geçer görümceye ayrı dava açın yatan paraları kurtarın en azından dekontları vardır inş
İşin içine para çıkar girince çokkkk değişiyor insanlar

Gecende söylemiştim yine söylüyorum asla kabul etme.hayatta hiç bişeyin garantisi Yok.yarın öbür gün boşansan borcunu ödediğin evden hak bile talep edemezsin yada boşanmadın ama enişten evi vermedi napıcaksın?? Onlar sana güvenmiyosa sen neden onlara güveniyosun.resmen şimdiden senden mal kaçırmaya çalısıyolar görmüyomusun

Size kaç gündür derdimi anlatıyorum farkındaysanız hepimiz aynı fikirdeyiz, ben aksi bir şeyi ifade etmiyorum.
Pasif değilim, çizdiğim profilden öteye de gitmiyorum, ben aynıyım, emin ol beni tanısan böyle düşünmezdin.
Gir profilime beni tanıyanlara sor, yada bizzat tanışalım arkadaş olmaya açık bir insanım.
Bak canım ben ağzımı açıp konusurum kv ye enişteye nişanlıma, hiç problem değil.
Ama ben konusursam normal konuşmam, ben sukunetini koruyan, son aşama da tüm rahatsız olduğum konulara sunan biriyim.
Kendimi parça parça yormam, bir kere konusur tam konusurum.
Zamanı geldi mi ?
Bugün bana kredi çıkacağı kesinleşsin, hala ve hala enişte derlerse, Hopss deme vaktidir, önlerinde öyle bir dikilirim ki neye uğradıklarını şaşırırlar.
Nişanlım aradı az önce, benden haber bekle kredi onayını bekliyorum deidm, tamam hayatım dedi.
Konumda bir kaç şey yanlış anlaşılmış açıklık getireyim.
Biz çeyrek yapıp kenara atıyorduk 50 çeyrek benim vardı, ayrıyetten kendi 10 binim o bende çeyrekler ve onun birikmişi hesabımızdaydı. Nişanlımın 65bin tl lik bir arabası vardı satıldı, o sırada nişanlım askerdeydi, satış işlemini kp ve enişte yaptı para nişanlımın hesabında duruyor yani 12 bin falan katkım var bu parada, tüm birikim benim değil.
Derdime ortak oldunuz, en az benim kadar sinirlenen arkadaşlar var buna sen de dahilsin, ama ben patlayacağım yeri çok iyi biliyorum.
Nişanı neden mi atmıyorum ? Bana tırnağımın ucu kadar haksızlık yapmadı, beni dinledi, akşam da yine konusulmus olsa gerek ki senden haber bekliyorum dedi.
İğne ucu kadar içime şüphe düşse asla bu ilişkiyi devam ettirmem.

bana kendinizi ispatlamak ya da kişiliğinizi ispatlamak zorunda değilsiniz
şu söyledikleriniz ile yaptıklarınız çelişiyor bu durumda etkilenecek olan benim değil sizin hayatınız
haksızlık yapmadı diyorsunuz resmiyet yok diye evi senin üzerine yapmak istemiyorlar söylemeyelim eniştem üzülür diyen nişanlınız değil mi
bence siz olaylar içinde olduğunuz için durduğunuz yerden hala olayların farkında değilsiniz
ayrıca niye tek siz bu ev için çaba gösteriyorsunuz niye onca borcun altına tek başınıza giriyorsunuz bu adamın ileride bu evi sen aldın senin üstüne ben krediye ya da eve katkı sağlamayacağım demeyeceğinin garantisini verebilir misiniz
nişanlınız konuda süs eşyası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…