Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
- 248
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Çok şirinsin neden inatlaşayım iş uzar ortak tapuya kredi çıkarken senin skorun iyidir çalışmasan da ama zaten nikah kıyacaklar evlenildiğinde edililen mallar ortak100bin pesinattan bahsediyorlar.
Herneyse biz yaptik, konu sahibi de yapabilir. Ben suan işsizim calismiyorum, esim calisiyor ama tapu ortak oldu.
Demek ki oluyor.
Ben kendi yasadigim seyi ornek veriyorum benim icin oluyorsa konu sahibi icin de olur. Neden inatlasiyorsunuz ki, sadece fikir veriyorum, yalan soyleyecek halim yok.
Bu k.v ler hep boyle bizde dugun takilariyla araba aldik benim ustume olcakti basta sonra ben esime senin ustune olsun ilerde kredi filan lazim olur daha iyi olur dedim.ama benim ustume olcagini dedigimizde soyle bi bakti once.daha sonra kendi kiz kardesi kocasina kendi ustune ev aldirmis bak goruyomusun enisteyi diyor kardesinden dolayida akilli kadin diyor.hadi bizim mebla kucuk hem evlendikten sonra alindi.sizin hem mebla cok fazla hem kendin odeyeceksin.simdi kimse uzulmesin diye sonra sen cok uzulursun.asla ama asla kabul etme bunu.Geçen size bahsettiğim ev olmadı, karşı taraf caydı.
İki gün önce benim ailem ve nişanlımın ailesi oturyorduk, çocuklar ev bakıyor muhabbeti geçti, Kv ' Ay enişteside gitsin onlar bir şeyden anlamaz' dedi.
Annem nişanlımın hatrı için sustu, gözlerinin içine baktım resmen.
Dün de evi beğendik yeri güzel, pazarlık için kv'yi aldık, enişten gelsin de o halleder dedi.
Neyse gittik bir şekilde mal sahibi emlakçı biz.
Kredi konusu açıldı, enişten çeker dedi.
Bana da çıkıyor ben çekeyim, yarın evi üstümüze aldığımızda bir daha masraf dedim.
Yok enişte çeksin, dedi.
Teyzesi de dediki Gebere Jackson krediyi çekersen TAPU ONUN ÜSTÜNE Mİ OLACAK ?
Kv de evet dedi.
Yok yok enişte çeksin dedi.
Suratımı astım, hiç konuşmadım, Kv'nin emlakçıda ve evde 8 lafından 9u enişten çeksin yarın hallet, gelsin o baksın o beğenirse halledelim dedi.
En son patladım nişanlıma, bana güvenmiyorlarsa ben de eniştene güvenmiyorum dedim.
Annesini kenara çekti, sizin ona güvenmediğinizi düşünmüş neden böyle yapıyosun demiş.
Oda oğlum eniştene çek dedim, şimdi ona çektirmezsek küser kırılır demiş.
Ve bu konu ben çekicem diyte kapandı.
Kv benimle konuşmadı, nişanlımın pantolonunu ütüleyecektim, pantolonu bana resmen fırlattı, evden kovarcasına hareket etti.
Akşamında bişey lazımdı aradım itle konuşur gibi konuştu.
Nişanlıma patladım bende, kırılıyorum anlıyo musun dedim.
'Ben arada kalıyorum, buraya bin bir hevesle geldim, konuştum annemle işte daha ne yapayım, senin kredi çıkıyorsa gizliden sorduralım, enişteme birden söylemeyelim üzülür, şu an resmiyette bir şey yok ya o yüzden evi senin üzerine yapmıyor olabilirler dedi.
Ya mal mı bunlar çok afedersiniz, yadda ben mi malım?
Kendi malımı kendi üstüme yaptıracağım diye çekinir oldum.
Gece hiç uyumadım gözlerim şiş, ağlamadım uykusuzluktan, ağlamıycam da.
Ne yapayım bu saatten sonra, nişanlımla da aram bozuluyor yavaş yavaş.
Lanet olsun alın evinizi ne yapıyorsanız yapın mı diyeyim, yoksa direteyimmi?
Kiraya çık demeyin 100bini elimizden alırlar, başka seçenek üretelim.
Çok yoruldum çok
Cidden şaka gibi. Bu insanlar parasını nerden biliyorlar? Pes. Konu sahibi inşallah evlenmek gibi bir hata yapmazsın.konu sahibinin ayrıca bir 10 bini varmış kv demiş ki sen onu ver ben sana araba alayım
konu sahibi sadece bakarız demiş
sitede çizdiği profilden öyle uzakk ki konu sahibi ben inanamıyorum bu kadar pasif oluşuna adam kılını kıpırdatmıyor evlilik için konu sahibi evlilik olsun diye binlerce borç altına bile girmeye razı
ne kıymetli adammış bulunmaz hint kumaşı
Çeksin krediyi daha evlenmediler. Ev gelinin üstüne olursa bunlar gelinin üzerine titreyeçek gibi geldi aman evi kaybetmeyelim diyeBunun ustune hala kredi cekiyor Allahimm sana geliyorummm
Sakın sakın sakın yapmayın. Arkadaşom boşanıyor ev aldılar ve hep kız ödedi. O dönem beraber çalıştığımız için biliyorum. Beraber giderdik krediyi yatırmaya ama görümceainin üzerineydi. Şimdi ev benim diyor görümcesiGeçen size bahsettiğim ev olmadı, karşı taraf caydı.
İki gün önce benim ailem ve nişanlımın ailesi oturyorduk, çocuklar ev bakıyor muhabbeti geçti, Kv ' Ay enişteside gitsin onlar bir şeyden anlamaz' dedi.
Annem nişanlımın hatrı için sustu, gözlerinin içine baktım resmen.
Dün de evi beğendik yeri güzel, pazarlık için kv'yi aldık, enişten gelsin de o halleder dedi.
Neyse gittik bir şekilde mal sahibi emlakçı biz.
Kredi konusu açıldı, enişten çeker dedi.
Bana da çıkıyor ben çekeyim, yarın evi üstümüze aldığımızda bir daha masraf dedim.
Yok enişte çeksin, dedi.
Teyzesi de dediki Gebere Jackson krediyi çekersen TAPU ONUN ÜSTÜNE Mİ OLACAK ?
Kv de evet dedi.
Yok yok enişte çeksin dedi.
Suratımı astım, hiç konuşmadım, Kv'nin emlakçıda ve evde 8 lafından 9u enişten çeksin yarın hallet, gelsin o baksın o beğenirse halledelim dedi.
En son patladım nişanlıma, bana güvenmiyorlarsa ben de eniştene güvenmiyorum dedim.
Annesini kenara çekti, sizin ona güvenmediğinizi düşünmüş neden böyle yapıyosun demiş.
Oda oğlum eniştene çek dedim, şimdi ona çektirmezsek küser kırılır demiş.
Ve bu konu ben çekicem diyte kapandı.
Kv benimle konuşmadı, nişanlımın pantolonunu ütüleyecektim, pantolonu bana resmen fırlattı, evden kovarcasına hareket etti.
Akşamında bişey lazımdı aradım itle konuşur gibi konuştu.
Nişanlıma patladım bende, kırılıyorum anlıyo musun dedim.
'Ben arada kalıyorum, buraya bin bir hevesle geldim, konuştum annemle işte daha ne yapayım, senin kredi çıkıyorsa gizliden sorduralım, enişteme birden söylemeyelim üzülür, şu an resmiyette bir şey yok ya o yüzden evi senin üzerine yapmıyor olabilirler dedi.
Ya mal mı bunlar çok afedersiniz, yadda ben mi malım?
Kendi malımı kendi üstüme yaptıracağım diye çekinir oldum.
Gece hiç uyumadım gözlerim şiş, ağlamadım uykusuzluktan, ağlamıycam da.
Ne yapayım bu saatten sonra, nişanlımla da aram bozuluyor yavaş yavaş.
Lanet olsun alın evinizi ne yapıyorsanız yapın mı diyeyim, yoksa direteyimmi?
Kiraya çık demeyin 100bini elimizden alırlar, başka seçenek üretelim.
Çok yoruldum çok
Enişte maşallah pek uyanık. Ev elinden gidecek diye küsecek.nişanlının arabası satılmış ve bir de ortak birikimleri toplam 100 binmiş
nişanlının hesabında duruyormuş
hesabın kartı bilin bakalım kimdeymiş
tabii ki eniştede
Ayyyy Allah tadıyla yedirmesin görümceye mahkemede hesaba yatırılan makbuzları sunun zaten yatıran kişi ksmında arkadaşınız adı geçer görümceye ayrı dava açın yatan paraları kurtarın en azından dekontları vardır inşSakın sakın sakın yapmayın. Arkadaşom boşanıyor ev aldılar ve hep kız ödedi. O dönem beraber çalıştığımız için biliyorum. Beraber giderdik krediyi yatırmaya ama görümceainin üzerineydi. Şimdi ev benim diyor görümcesi
MantıklıKredi işini nişanlına ve ailesine söyleme
Çektikten sonra git size sürpriz yaptım de
Size kaç gündür derdimi anlatıyorum farkındaysanız hepimiz aynı fikirdeyiz, ben aksi bir şeyi ifade etmiyorum.konu sahibinin ayrıca bir 10 bini varmış kv demiş ki sen onu ver ben sana araba alayım
konu sahibi sadece bakarız demiş
sitede çizdiği profilden öyle uzakk ki konu sahibi ben inanamıyorum bu kadar pasif oluşuna adam kılını kıpırdatmıyor evlilik için konu sahibi evlilik olsun diye binlerce borç altına bile girmeye razı
ne kıymetli adammış bulunmaz hint kumaşı
Size kaç gündür derdimi anlatıyorum farkındaysanız hepimiz aynı fikirdeyiz, ben aksi bir şeyi ifade etmiyorum.
Pasif değilim, çizdiğim profilden öteye de gitmiyorum, ben aynıyım, emin ol beni tanısan böyle düşünmezdin.
Gir profilime beni tanıyanlara sor, yada bizzat tanışalım arkadaş olmaya açık bir insanım.
Bak canım ben ağzımı açıp konusurum kv ye enişteye nişanlıma, hiç problem değil.
Ama ben konusursam normal konuşmam, ben sukunetini koruyan, son aşama da tüm rahatsız olduğum konulara sunan biriyim.
Kendimi parça parça yormam, bir kere konusur tam konusurum.
Zamanı geldi mi ?
Bugün bana kredi çıkacağı kesinleşsin, hala ve hala enişte derlerse, Hopss deme vaktidir, önlerinde öyle bir dikilirim ki neye uğradıklarını şaşırırlar.
Nişanlım aradı az önce, benden haber bekle kredi onayını bekliyorum deidm, tamam hayatım dedi.
Konumda bir kaç şey yanlış anlaşılmış açıklık getireyim.
Biz çeyrek yapıp kenara atıyorduk 50 çeyrek benim vardı, ayrıyetten kendi 10 binim o bende çeyrekler ve onun birikmişi hesabımızdaydı. Nişanlımın 65bin tl lik bir arabası vardı satıldı, o sırada nişanlım askerdeydi, satış işlemini kp ve enişte yaptı para nişanlımın hesabında duruyor yani 12 bin falan katkım var bu parada, tüm birikim benim değil.
Derdime ortak oldunuz, en az benim kadar sinirlenen arkadaşlar var buna sen de dahilsin, ama ben patlayacağım yeri çok iyi biliyorum.
Nişanı neden mi atmıyorum ? Bana tırnağımın ucu kadar haksızlık yapmadı, beni dinledi, akşam da yine konusulmus olsa gerek ki senden haber bekliyorum dedi.
İğne ucu kadar içime şüphe düşse asla bu ilişkiyi devam ettirmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?