- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Gebere Jackson
100 bin konu Sahibinin ve başkasının üzerine mi vermiş?boşuna sevinmeyin bence
100 bini size vermeyecekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
100 bin konu Sahibinin ve başkasının üzerine mi vermiş?boşuna sevinmeyin bence
100 bini size vermeyecekler
Ya ben nasıl insanların içine düştüm nedir bu ya
100 bin konu Sahibinin ve başkasının üzerine mi vermiş?
Yuuuh yuuuh daha neler! İnanamıyorum konu sahibi nasıl böyle bir şey yaptın? O adamla hala nasıl nişanlı kalırsın? Sana güvenmeyip kartı eniştesine veren şahsiyetsizi yarın koca diye koynuna nasıl alacaksın? Hem de senin paranın hesabını sana vermemiş!!nişanlının arabası satılmış ve bir de ortak birikimleri toplam 100 binmiş
nişanlının hesabında duruyormuş
hesabın kartı bilin bakalım kimdeymiş
tabii ki eniştede
Yuuuh yuuuh daha neler! İnanamıyorum konu sahibi nasıl böyle bir şey yaptın? O adamla hala nasıl nişanlı kalırsın? Sana güvenmeyip kartı eniştesine veren şahsiyetsizi yarın koca diye koynuna nasıl alacaksın? Hem de senin paranın hesabını sana vermemiş!!
Pes, şakın evlenme çok pişman olursun bak sakın!!!
Bebeğim sana abla tavsiyesi bunların ağırını yaşamış biri olarak elbette krediyi sen çek hatır gönülü mü varmış nişanlına de konuyu kapat nikahı istersen önce yapalım ev yarı yarıya olur zaten hukuken zaten birlikte ödeyeceksiniz elin adamının üzerinde ne işi var kredi 10 yıl sürer o başka birini sever de karısından ayrılırsa nolacak kv de de turpa sıkılacak akıl Yok krediyi ben çekeceğim de olayı kapa istedi kadar hoplasın o pantalonu atsın al ütüle yerden niye atıyon küstün mü alındınmı de me anneni de karıştırmaGeçen size bahsettiğim ev olmadı, karşı taraf caydı.
İki gün önce benim ailem ve nişanlımın ailesi oturyorduk, çocuklar ev bakıyor muhabbeti geçti, Kv ' Ay enişteside gitsin onlar bir şeyden anlamaz' dedi.
Annem nişanlımın hatrı için sustu, gözlerinin içine baktım resmen.
Dün de evi beğendik yeri güzel, pazarlık için kv'yi aldık, enişten gelsin de o halleder dedi.
Neyse gittik bir şekilde mal sahibi emlakçı biz.
Kredi konusu açıldı, enişten çeker dedi.
Bana da çıkıyor ben çekeyim, yarın evi üstümüze aldığımızda bir daha masraf dedim.
Yok enişte çeksin, dedi.
Teyzesi de dediki Gebere Jackson krediyi çekersen TAPU ONUN ÜSTÜNE Mİ OLACAK ?
Kv de evet dedi.
Yok yok enişte çeksin dedi.
Suratımı astım, hiç konuşmadım, Kv'nin emlakçıda ve evde 8 lafından 9u enişten çeksin yarın hallet, gelsin o baksın o beğenirse halledelim dedi.
En son patladım nişanlıma, bana güvenmiyorlarsa ben de eniştene güvenmiyorum dedim.
Annesini kenara çekti, sizin ona güvenmediğinizi düşünmüş neden böyle yapıyosun demiş.
Oda oğlum eniştene çek dedim, şimdi ona çektirmezsek küser kırılır demiş.
Ve bu konu ben çekicem diyte kapandı.
Kv benimle konuşmadı, nişanlımın pantolonunu ütüleyecektim, pantolonu bana resmen fırlattı, evden kovarcasına hareket etti.
Akşamında bişey lazımdı aradım itle konuşur gibi konuştu.
Nişanlıma patladım bende, kırılıyorum anlıyo musun dedim.
'Ben arada kalıyorum, buraya bin bir hevesle geldim, konuştum annemle işte daha ne yapayım, senin kredi çıkıyorsa gizliden sorduralım, enişteme birden söylemeyelim üzülür, şu an resmiyette bir şey yok ya o yüzden evi senin üzerine yapmıyor olabilirler dedi.
Ya mal mı bunlar çok afedersiniz, yadda ben mi malım?
Kendi malımı kendi üstüme yaptıracağım diye çekinir oldum.
Gece hiç uyumadım gözlerim şiş, ağlamadım uykusuzluktan, ağlamıycam da.
Ne yapayım bu saatten sonra, nişanlımla da aram bozuluyor yavaş yavaş.
Lanet olsun alın evinizi ne yapıyorsanız yapın mı diyeyim, yoksa direteyimmi?
Kiraya çık demeyin 100bini elimizden alırlar, başka seçenek üretelim.
Çok yoruldum çok
Kredi de öyle olmaz nikah önceden evlenilince edililen mal ortakHic mi nişanlinla ortak tapuyu dusunmediniz
İki taraf da para koyuyorsa ortak tapu olur bu kadar basit. Ve kimse magdur olmamis olur.
Enisteye laf dusmez
benim demek istedigimi anlamamissiniz ki. Evin tapusu 2 bireyin uzerine olacak.Kredi de öyle olmaz nikah önceden evlenilince edililen mal ortak
Niye olay anında muhatabına sessiz kalıp nişanlına patlıyorsun ? Araniz acilacak su ev mevzusundan .Kimseden çekinme .. ödemesini yapacağın evin ,enistenin üzerine yapılması gibi bir mantiksizligi asla kabul etme .Geçen size bahsettiğim ev olmadı, karşı taraf caydı.
İki gün önce benim ailem ve nişanlımın ailesi oturyorduk, çocuklar ev bakıyor muhabbeti geçti, Kv ' Ay enişteside gitsin onlar bir şeyden anlamaz' dedi.
Dün de evi beğendik yeri güzel, pazarlık için kv'yi aldık, enişten gelsin de o halleder dedi.
Bana da çıkıyor ben çekeyim, yarın evi üstümüze aldığımızda bir daha masraf dedim.
Yok enişte çeksin, dedi.
Kv de evet dedi.
Suratımı astım, hiç konuşmadım, Kv'nin emlakçıda ve evde 8 lafından 9u enişten çeksin yarın hallet, gelsin o baksın o beğenirse halledelim dedi.
En son patladım nişanlıma, bana güvenmiyorlarsa ben de eniştene güvenmiyorum dedim.
Annesini kenara çekti, sizin ona güvenmediğinizi düşünmüş neden böyle yapıyosun demiş.
Kv benimle konuşmadı, nişanlımın pantolonunu ütüleyecektim, pantolonu bana resmen fırlattı, evden kovarcasına hareket etti.
'Ben arada kalıyorum, buraya bin bir hevesle geldim, konuştum annemle işte daha ne yapayım, senin kredi çıkıyorsa gizliden sorduralım, enişteme birden söylemeyelim üzülür, şu an resmiyette bir şey yok ya o yüzden evi senin üzerine yapmıyor olabilirler dedi.
Çok yoruldum çok
Kredi ile alınan tapu da banka birinci dereceden ipotek koyar o evin ikisinin üzerine olması için nişanlısının da krediyi ödeyebilecek durumda kredi puanı vs olmalı yani iş uzar zaten kkb skoru yüksek olsa nişanlı kendi çekerdibenim demek istedigimi anlamamissiniz ki. Evin tapusu 2 bireyin uzerine olacak.
Bizimki oyle mesela.
Canli ornegi benim.
Tapuda iki kisinin adi yazacak.
Tabi ki ev sizin üstünüze olmalı enişte ne alaka? Ev sizin eviniz borç sizin borcunuz. Tapu kimdeyse ev onundur kimseye güven olmaz boşversenize. Kızın üstüne ev mi alalım, bizde birinin üstüne olsun ne olur ne olmaz diye düşünüyorlar açık açık. Enişte kırılır falan çocuk mu kandırıyorlar. O an da dişleri göstermeniz gerekiyordu. Kararlı ve net olmanız lazım. Baştan nasıl olursanız öyle gider.Geçen size bahsettiğim ev olmadı, karşı taraf caydı.
Yok enişte çeksin, dedi.
Kv de evet dedi.
Çok yoruldum çok
100bin pesinattan bahsediyorlar.Kredi ile alınan tapu da banka birinci dereceden ipotek koyar o evin ikisinin üzerine olması için nişanlısının da krediyi ödeyebilecek durumda kredi puanı vs olmalı yani iş uzar zaten kkb skoru yüksek olsa nişanlı kendi çekerdi