• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evin tapusunun eniştenin üzerine olması

Daha evlenmeden olası bir boşanmada evi almayın diye yapıyor.
Krediyi siz ödeyeceksiniz, boşanırsanız ev onlara kalıcak! Nasıl ispat ediceksiniz nişanlınızın bir sürü yandaşı var. Gözünüzü açın biraz ya. O evi nisanlinizla sizin ustunuze yapin krediyide yari yariya odeyin madem.
Nisanlinizda aileside durumun farkinda. Kullaniliyorsunuz..

Kredini kendin cek calisin nisanlinizla borcunuzu odeyin.kimseye muhtac olmayin.aile olarak dugun esya vs yardimi yapmalari yeterli.onlar dusunmusler yarin obur gun bosanma olursa ev bizde kalsin diye.sende yarini dusun tabiki hayatta hersey oluyor yani dusunduruyorlar insana zorla akilli ol krediyi ben cekiyorum konu kapandi de.illa biri cekecekse babam ceksin onun uzerine olsun tapu de bak nasil geline akilli derler.

Resmiyette bişey yok diye sana guvenmiyorlar sen enişte beye nasıl guvenecekmissin acaba! Nikahı yapıp evi öyle alın illa resmiyet istiyorlarsa ama sakın enişteye guvenmeyin sizi resmen tongaya düşürmeye çalışıyorlar diretin nisanlin mutlaka ailesine kabul ettirecektir eğer o da ailesini desteklerse arkanıza bakmadan kaçın derim.

Düğünü erteleyin, nisanlınız enisteden kartı alsın size versin. Parayı da cekemezler.

Nişanlın da yok alamam bilmem ne derse de cinnet vakti gelmis demektir.

Ne kadar da kötü niyetli bir aile ya

Ayrıca ev almazsak eşya almazlar benim paradan gider diyorsun varsın almasınlar. Düğün ertelensin o zaman parayı toplayana kadar yani. Biz eşimle her şeyimizi beraber aldık ailesi sormadı bile hallettiniz mi ne yaptınız diye. Ama şimdi de bana karışacak bi laf söyleyecek yüzleri yok ayda bir görüşürüz. Emin ol böylesi daha iyi. Keşke o kadar paranın olduğunu söylemeseydin ya da eşinle ve senin ailenle halletseydiniz. Ayrıca krediyi de sen ödeyeceksen nişanlından fazla kazanıyorsun sanırım o ev zaten senin üzerine olmalı.

O 100.000 tl kimin acaba? Siz mi biriktirdiniz? Nişanlınızla birlikte mi biriktirdiniz? Yoksa ailesi mi verdi?

İlla da enişte enişte diye tutturmaları aşırı saçma, daha doğrusu gurur kırıcı. Nişanlın dahil kimsenin sana güvenmediği ortada... (Güvenen kişi bu kadar pasif kalmazdı diye düşünüyorum.) Bence nikahtan önce iyice düşünün, aileyi ve nişanlınızı iyice bir tartın...

Nasıl manyakların içine düştünüz acaba?
Sizin başınız daha çok ağrır.

Başkasının evine kredi çekemeyecek diye üzülüyorsa başkaları da üzüleceğini düşünüyorsa hastanelik bunların hepsi.

Tavrınızı bozmayın ve aileleri bir kenara koyun.
Her şeyden haberleri olmasın.

Normalde lafımı sakınmam diyorsunuz da siz kendinizi savunamıyorsunuz gerçekten.
Mesela o kaynanayı arayacak mısınız bir daha herhangi bir şey için?

Orda ısrarla enişten çeksin dediklerinde hayırdır bana mı güvenmiyorsunuz bizim evimiz benim üstüme olmuyor deseydiniz, soğuk rüzgarlar esseydi, kem küm dediklerinde gerek yok böyle kimseyi karıştırmaya ben hallederim deyip kapatsaydınız konuyu.

Ay salak mi onlar. Enişte kim ki yarın öbür gün bi dolandırıcılık yapsa nolcak? ? Benim evim ya benim üstüme olur ya eşimin. Hadi en kötü kayınpeder in olsun ona da neyse enişte kim. Ayıp olursa olsun ilk baş kime sordu da sen çek dedi. Aptalliginin cezasını çeksin.

uykusuzluk çekmenize, üzerinde uzun uzun düşünmenize hiç gerek yok.
eğer o evin taksitlerini siz ödeyecekseniz elbette ev de sizin üzerinize olacak.
bu kadar basit.
herkese o kadar çok söz hakkı tanımayın bi' zahmet.
"evi ben ödeyeceğim, kredi benim adıma çekilecek, tapu benim üzerimde olacak" bitti!

sonra eniştem bizi kendi evimizden attı diye konu açarsınız buraya mazallah...

Hakikaten o da çok komik enişte krediyi çekemeyeceğim diye niye üzülsün var mı böyle bir saçmalık. Ama önceki konunuzda her şeyi enişteye sorarlar demiştiniz bence bu aklı da onlara enişte bey verdi.

Geçen size bahsettiğim ev olmadı, karşı taraf caydı.
İki gün önce benim ailem ve nişanlımın ailesi oturyorduk, çocuklar ev bakıyor muhabbeti geçti, Kv ' Ay enişteside gitsin onlar bir şeyden anlamaz' dedi.
Annem nişanlımın hatrı için sustu, gözlerinin içine baktım resmen.
Dün de evi beğendik yeri güzel, pazarlık için kv'yi aldık, enişten gelsin de o halleder dedi.
Neyse gittik bir şekilde mal sahibi emlakçı biz.
Kredi konusu açıldı, enişten çeker dedi.
Bana da çıkıyor ben çekeyim, yarın evi üstümüze aldığımızda bir daha masraf dedim.
Yok enişte çeksin, dedi.
Teyzesi de dediki Gebere Jackson krediyi çekersen TAPU ONUN ÜSTÜNE Mİ OLACAK ?
Kv de evet dedi.
Yok yok enişte çeksin dedi.
Suratımı astım, hiç konuşmadım, Kv'nin emlakçıda ve evde 8 lafından 9u enişten çeksin yarın hallet, gelsin o baksın o beğenirse halledelim dedi.
En son patladım nişanlıma, bana güvenmiyorlarsa ben de eniştene güvenmiyorum dedim.
Annesini kenara çekti, sizin ona güvenmediğinizi düşünmüş neden böyle yapıyosun demiş.
Oda oğlum eniştene çek dedim, şimdi ona çektirmezsek küser kırılır demiş.
Ve bu konu ben çekicem diyte kapandı.
Kv benimle konuşmadı, nişanlımın pantolonunu ütüleyecektim, pantolonu bana resmen fırlattı, evden kovarcasına hareket etti.
Akşamında bişey lazımdı aradım itle konuşur gibi konuştu.
Nişanlıma patladım bende, kırılıyorum anlıyo musun dedim.
'Ben arada kalıyorum, buraya bin bir hevesle geldim, konuştum annemle işte daha ne yapayım, senin kredi çıkıyorsa gizliden sorduralım, enişteme birden söylemeyelim üzülür, şu an resmiyette bir şey yok ya o yüzden evi senin üzerine yapmıyor olabilirler dedi.
Ya mal mı bunlar çok afedersiniz, yadda ben mi malım?
Kendi malımı kendi üstüme yaptıracağım diye çekinir oldum.
Gece hiç uyumadım gözlerim şiş, ağlamadım uykusuzluktan, ağlamıycam da.
Ne yapayım bu saatten sonra, nişanlımla da aram bozuluyor yavaş yavaş.
Lanet olsun alın evinizi ne yapıyorsanız yapın mı diyeyim, yoksa direteyimmi?
Kiraya çık demeyin 100bini elimizden alırlar, başka seçenek üretelim.
Çok yoruldum çok
o nişanı at ilerde cidden gebere jackson haberin yok..bangır bangır bağırıyor kayınvalide adayı ben burdayım ağzına...... diye.

nişanlın hazır buradayken paranızı kendi ortak hesabınıza alın
madem böylesi tuhaf bir aileye gelin gitmeye kararlısın nişanlınla hemen nikah kıyın ve krediyi çekip evinizi alın
yavaş yavaş da ödersiniz
enişte de üzüntüden per perişan olabilir sıkıntı yok
ha eğerki bunlar seni enayi yerine koymaya devam edeceklerse 1oo bin tlden hakkın olanı al ve o adamdan ayrıl

Hay eniştesine ya vay arkadaş ?!?!
Ne demek enişte çeksin ya ne resmiyeti saçmalığa bak adamlar evleniyor daha neyin resmiyeti??
Kv sana cepheyi aldı, eşinde arada kalıyorumlara başladı, eniştede küstü, görümcede carlar eh kpde yakında bi atağa geçer.
Sonuç sinirle stresle bunlar senin ömrünü yer.

Geçen size bahsettiğim ev olmadı, karşı taraf caydı.
İki gün önce benim ailem ve nişanlımın ailesi oturyorduk, çocuklar ev bakıyor muhabbeti geçti, Kv ' Ay enişteside gitsin onlar bir şeyden anlamaz' dedi.
Annem nişanlımın hatrı için sustu, gözlerinin içine baktım resmen.
Dün de evi beğendik yeri güzel, pazarlık için kv'yi aldık, enişten gelsin de o halleder dedi.
Neyse gittik bir şekilde mal sahibi emlakçı biz.
Kredi konusu açıldı, enişten çeker dedi.
Bana da çıkıyor ben çekeyim, yarın evi üstümüze aldığımızda bir daha masraf dedim.
Yok enişte çeksin, dedi.
Teyzesi de dediki Gebere Jackson krediyi çekersen TAPU ONUN ÜSTÜNE Mİ OLACAK ?
Kv de evet dedi.
Yok yok enişte çeksin dedi.
Suratımı astım, hiç konuşmadım, Kv'nin emlakçıda ve evde 8 lafından 9u enişten çeksin yarın hallet, gelsin o baksın o beğenirse halledelim dedi.
En son patladım nişanlıma, bana güvenmiyorlarsa ben de eniştene güvenmiyorum dedim.
Annesini kenara çekti, sizin ona güvenmediğinizi düşünmüş neden böyle yapıyosun demiş.
Oda oğlum eniştene çek dedim, şimdi ona çektirmezsek küser kırılır demiş.
Ve bu konu ben çekicem diyte kapandı.
Kv benimle konuşmadı, nişanlımın pantolonunu ütüleyecektim, pantolonu bana resmen fırlattı, evden kovarcasına hareket etti.
Akşamında bişey lazımdı aradım itle konuşur gibi konuştu.
Nişanlıma patladım bende, kırılıyorum anlıyo musun dedim.
'Ben arada kalıyorum, buraya bin bir hevesle geldim, konuştum annemle işte daha ne yapayım, senin kredi çıkıyorsa gizliden sorduralım, enişteme birden söylemeyelim üzülür, şu an resmiyette bir şey yok ya o yüzden evi senin üzerine yapmıyor olabilirler dedi.
Ya mal mı bunlar çok afedersiniz, yadda ben mi malım?
Kendi malımı kendi üstüme yaptıracağım diye çekinir oldum.
Gece hiç uyumadım gözlerim şiş, ağlamadım uykusuzluktan, ağlamıycam da.
Ne yapayım bu saatten sonra, nişanlımla da aram bozuluyor yavaş yavaş.
Lanet olsun alın evinizi ne yapıyorsanız yapın mı diyeyim, yoksa direteyimmi?
Kiraya çık demeyin 100bini elimizden alırlar, başka seçenek üretelim.
Çok yoruldum çok
geçenki konunuzu biliyorum
ne saçma birşey ya, ne cahil çıkarcı insanlar
senin ödeyeceğin , senin yasayacagın evı neden baskasının üzerine oluıyor, enişte kim ya
hadi kv ısrar ediyor, enişte de çok yüzsüz, kendileri bilir ben neden cekeyım demıyor.

kırmamaya çalışıp susuyorsun belki ama cidden büyük hata yapıyorsun
birikim senin borç senin olacak enişte ne alaka :kahve:

Back