konu sahibinin ayrıca bir 10 bini varmış kv demiş ki sen onu ver ben sana araba alayım
konu sahibi sadece bakarız demiş
sitede çizdiği profilden öyle uzakk ki konu sahibi ben inanamıyorum bu kadar pasif oluşuna adam kılını kıpırdatmıyor evlilik için konu sahibi evlilik olsun diye binlerce borç altına bile girmeye razı
ne kıymetli adammış bulunmaz hint kumaşı
Size kaç gündür derdimi anlatıyorum farkındaysanız hepimiz aynı fikirdeyiz, ben aksi bir şeyi ifade etmiyorum.
Pasif değilim, çizdiğim profilden öteye de gitmiyorum, ben aynıyım, emin ol beni tanısan böyle düşünmezdin.
Gir profilime beni tanıyanlara sor, yada bizzat tanışalım arkadaş olmaya açık bir insanım.
Bak canım ben ağzımı açıp konusurum kv ye enişteye nişanlıma, hiç problem değil.
Ama ben konusursam normal konuşmam, ben sukunetini koruyan, son aşama da tüm rahatsız olduğum konulara sunan biriyim.
Kendimi parça parça yormam, bir kere konusur tam konusurum.
Zamanı geldi mi ?
Bugün bana kredi çıkacağı kesinleşsin, hala ve hala enişte derlerse, Hopss deme vaktidir, önlerinde öyle bir dikilirim ki neye uğradıklarını şaşırırlar.
Nişanlım aradı az önce, benden haber bekle kredi onayını bekliyorum deidm, tamam hayatım dedi.
Konumda bir kaç şey yanlış anlaşılmış açıklık getireyim.
Biz çeyrek yapıp kenara atıyorduk 50 çeyrek benim vardı, ayrıyetten kendi 10 binim o bende çeyrekler ve onun birikmişi hesabımızdaydı. Nişanlımın 65bin tl lik bir arabası vardı satıldı, o sırada nişanlım askerdeydi, satış işlemini kp ve enişte yaptı para nişanlımın hesabında duruyor yani 12 bin falan katkım var bu parada, tüm birikim benim değil.
Derdime ortak oldunuz, en az benim kadar sinirlenen arkadaşlar var buna sen de dahilsin, ama ben patlayacağım yeri çok iyi biliyorum.
Nişanı neden mi atmıyorum ? Bana tırnağımın ucu kadar haksızlık yapmadı, beni dinledi, akşam da yine konusulmus olsa gerek ki senden haber bekliyorum dedi.
İğne ucu kadar içime şüphe düşse asla bu ilişkiyi devam ettirmem.