• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evin tapusunun eniştenin üzerine olması

100 bin TL nin içinde kendi birikiminiz varsa isteyin nişanlınızdan. Sorarsa " ben sana güvenip birikimimi sana teslim ettim, siz ailece seninle beraber oturup borcunu ödeyeceğimiz evin tapusunu benden kaçırıyorsunuz. Evlenmeden boşanma planları yapılıyor. Siz bana güveniyorsanız ben neden güveneyim" diyeceksin.
Sen annem fevridir diye herşeyi ondan saklarken KV de herşeyin içinde. Sende söyle ailene seni sahipsiz sanmasınlar. O zaman hepsinin yüzünü daha iyi görmüş olursun nişanlın dahil.

Şu an bankaya tc mi gönderdim nolur dua edin olumlu sonuç gelsin.
Eğer kredi çekebileceğim kesinleşir de buna rağmen laf ederlerse, ciddi konuşmak için masaya oturma vakti gelmiştir demektir.

kırmamaya çalışıp susuyorsun belki ama cidden büyük hata yapıyorsun
birikim senin borç senin olacak enişte ne alaka :kahve:

Ben diğer konumda da yazmıştım maddiyat umrumda değil, hatta kredi kim çekerse çeksin de umrumda değildi.
Ev onların olsun umrumda değil.
Alsınlar bizden ciddi söylüyorum umrumda değil.
Ama dün nişanlımla annesini öyle gördüm ya işte bu umrumda.
Kekelemeleri, yalan söylemeleri, nişanlımın ben üzülmeyeyim diye bir şeyleri saklaması, kv nin suratı.
Şu anda gerçekten ağlıyorum, zoruma gidiyor.

Şu an bankaya tc mi gönderdim nolur dua edin olumlu sonuç gelsin.
Eğer kredi çekebileceğim kesinleşir de buna rağmen laf ederlerse, ciddi konuşmak için masaya oturma vakti gelmiştir demektir.

Kredi çekemiyorsan da evi alma bence
Cidden alma
O ev havaya gidecek

Mesajla kredi sormayın bence gidin bankaya konuşun. Orada daha net bilgi alırsınız sanırım. Hatta anne babanın da çekebileceğini söylemiştin. Annem babam varken enişte kim oluyormuş

Ben diğer konumda da yazmıştım maddiyat umrumda değil, hatta kredi kim çekerse çeksin de umrumda değildi.
Kekelemeleri, yalan söylemeleri, nişanlımın ben üzülmeyeyim diye bir şeyleri saklaması, kv nin suratı.

Sen o nişanı at başın çok ağrır. O 100bin kimin ve kimin üstünde? Bunu bi de bakalım. Asla ama asla krediyi onlara çektirme asla. Beni uyuz ettin resmen nişanlın da demiş sana güvenmiyoruz diye. Nasıl bir şey demezsin??? Ay ben burda sinir oldum.

öfffffff hala aynın tantanayı mı yapıyor onlar
bişey söyleyeceğim ne kadar pasifsiniz ya!!

vazgeçmeyin ev sizin üzerinize olsun
kv çok konuşmasın

Ah Gebere Jackson eli meslekli,birikmiş parası olan genç bir kadınsın.Akıllısın,olgunsun..Ne diye birikmiş paranı daha ev bulunmadan,alınmadan elalemin herifinin üstüne yatırırsın?Sana hiç yapma-etme diyen de mi olmadı?

Daha önce de yazmıştım,şimdi de yazıyorum:Bu aile çok çok uyanık bir aile.Hatta çok anasının gözü bir aile.Senin paranla ev peşinatı ödenecek,ev elin herifinin üstüne olacak.Nişanlının üstüne bile değil.Olası bir boşanma durumunda ev nişanlına bile değil aileye kalacak.Çok tehlikeli insanlar bunlar her ayrıntıyı düşünmüşler.Ev bulunmaz,alınmazsa ev parası düğünde çar çur olacak.Benim paramla bana gelinlik,bilezik,ev eşyası alacaklar.Oldu Can'ım!Ben parayı kazanmayı,biriktirmeyi bildim de harcamayı mı bilemeyeceğim!

Sen şu düğüne şartlama kendini bir kere salon parası yanarsa yansın.yüz bin liranın yanmasından iyidir.Sonra ayrılığı göze alarak bi aile meclisi toplayacaksın,anan baban da orada olacak.Her şeyi ezik durmadan çat çat söyleyeceksin.Ben evin tapusunu istiyorum,en doğal Hakkı'm diyeceksin.Kem küm eder ayrımız gayrımız yok muhabbetine girerlerse " o Zaman oturduğunuz evi benim üstüme yapın,benim tapu benim üstüme geçtiğinde ben evi size devrederim" diye teklif edersin.Orada ak koyun kara koyun belli olur zaten.

Benim evlilik aşamasında birikmiş param olacak bırak hesaplarına yatırmayı bir kuruşu bile söylemem.Popuşlarına güveniyorlarsa alsınlar evi kendi paralarıyla.Ay ne hırslandım ya

Valla ben hayatta kabul etmezdim. Ben essek gibi odeyecegim enisteye tapu yapmak icin mi. Acikca soyle yillarca emek verip yorgun argin krediyi odemek icin hic tanimadigin bir insanin ustune olmasi icin degil.

Sana guvenmiyorlarsa sende enisteye guvenemezsin.

Hersey evlenmek degil ben bunu anladim. Bende herseyi sineye cektim simdi ceremesini cekiyorum.

Ay birde kredinin pesinat parasini senmi vereceksin? Yapma guzelim yaa. Vallahi iyi acik gozluler. Insan utanir be!!! Eniste eniste diye diretmeye!!!

Hayir yani hadi dedim ki bastan guvenmiyorlar hani erkek tarafi pesinat verecek oyuzdendir diye ama pesinati da sen verecekmissin.

Eee ozaman onlarin ne kaybi olacakki diretiyotlar bu kadar.

Hani nisan bozulsa bile sen odemeye devam edersin bi sekilde. Onlarin bir kaybi yok bu durumda senin olacak.

Öncelikle hayırlı olsun. Bence kesinlikle bu oyunlara gelmeyin, surat asıyo trip atıyo diye kv nin dediği olmasın. Bu az bi şey değilki koskoca ev ne emeklerle alınıyo. Kesinlikle sizin üstünüze veya ortak olsun. Ayrıca kv niz bence iyi bi dersi hak ediyor şimdiden sınırlarınızı çizin bence

Ya ben anlamadım arkadaşlar 100bin kimin birikmişi? Kızın birikmiş parasıysa neden onlara söylüyor? Hala gidip kredi çekiyorsun şaka gibi. At yüzüğü, nişanlın başta olmak üzere böyle pis insanlar ömür boyu seni rahat bırakmaz. Azıcık aklın varsa defedersin.

Ya nasil umrunda degil delimisin sen?

Evin pesinatini ver ohhh krediyi eniste ceksin.

Kaynana biton laf etsin karissin herseye birde. Insan utanir be ayy nasil sinir oldum ben burda.

Back