- 6 Şubat 2019
- 721
- 1.462
- 30
-
- Konu Sahibi sonmelodi00
Benim önceki oturduğum evin balkonunda da olurdu. Ne kadar silerseniz silin onlar her kış çıkacak. Sizde haliyle kombi, soba yakiyorsunuzdur sıcak soğuk çatışmasından meydana geliyor. Çamaşır suyu, cif ne bulursam silerdim bir sonraki kış yine aynısı olurdu. Eviniz kiraysa yapacak birşey yok. Kendi evinizse dekoratif duvar sıvaları var onlarla duvarlari kaplayınca olmuyorMerhaba hanımlar. 1. Katta oturuyorum alt katım dükkan ve boş hiç kullanılmıyor. Bu yüzden yerler hep buz gibi hiç ısınmıyor. Bu yüzden midir bilmiyorum evimin alt tarafları hep küf oluyor. Sürekli temizliyorum tekrar oluşuyor. Düzenli havalandırıyorum da evimi ama niye oluyor anlayamıyorum artık çok kötü hissediyorum kendimi. Buraya 1 sene önce taşındım. Daha önceki evlerimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Tavsiyeleriniz ve görüşlerinizi bekliyorum
Kiradayım. Kombi kışın hep açık. Artık sürekli tekrarlanması insanın canını çok sıkıyor. Cifle siliyorum ama nafile bir kaç gün sonra tekrar oluşuyorBenim önceki oturduğum evin balkonunda da olurdu. Ne kadar silerseniz silin onlar her kış çıkacak. Sizde haliyle kombi, soba yakiyorsunuzdur sıcak soğuk çatışmasından meydana geliyor. Çamaşır suyu, cif ne bulursam silerdim bir sonraki kış yine aynısı olurdu. Eviniz kiraysa yapacak birşey yok. Kendi evinizse dekoratif duvar sıvaları var onlarla duvarlari kaplayınca olmuyor
Bakacağım şimdi teşekkür edermKüfsil diye bişey görmüştüm markette küfün oluşumunu engeller mi bilmiyorum araştırmadım..ama bi okuyun deneyin isterseniz
Evet evet ben bir çözüm bulamamıştım hep oluyordu. Komşularıminda oluyordu onlarda cozumsuzdu Allah kolaylık versinKiradayım. Kombi kışın hep açık. Artık sürekli tekrarlanması insanın canını çok sıkıyor. Cifle siliyorum ama nafile bir kaç gün sonra tekrar oluşuyor
Ben de muzdariptim ama son 1 senedir. 7 senedir ayni evdeyim. En üstün 1 alt katindayim. Üst kat komşum bu sene yakmıyor herhalde diye düşünüyordum. Balkon camini hafif aralik birakiyorum küf olmuyor. Neredeyse 1 aydır hic yok desem öyle. Camlardaki buhar tere dönüşmüştü yerler ıslanıyordu minik gölcükler oluşuyordu,kurtulduk. Balkon caminda menfez vardır o bile yeter. Yetmiyorsa azıcık açın camı kapatmayın.Kiradayım. Kombi kışın hep açık. Artık sürekli tekrarlanması insanın canını çok sıkıyor. Cifle siliyorum ama nafile bir kaç gün sonra tekrar oluşuyor
Evin bütün odalarında oluyor ve açık bırakmam mümkün olmuyor o yüzden. Bir de evin bütün odaları salonda birleşiyor bir yeri açınca her yer soğuyor. Sürekli açamıyorum ama günde yarım saat kadar açık kalıyor. O da yetmiyorBen de muzdariptim ama son 1 senedir. 7 senedir ayni evdeyim. En üstün 1 alt katindayim. Üst kat komşum bu sene yakmıyor herhalde diye düşünüyordum. Balkon camini hafif aralik birakiyorum küf olmuyor. Neredeyse 1 aydır hic yok desem öyle. Camlardaki buhar tere dönüşmüştü yerler ıslanıyordu minik gölcükler oluşuyordu,kurtulduk. Balkon caminda menfez vardır o bile yeter. Yetmiyorsa azıcık açın camı kapatmayın.
Küflenmeye başladığı an hemen temizliyorum o yüzden hiç böcek sorunum olmadı.E küfler örümcek ve hamambocegine yer açmıyor mu evinizde.bocekte çıkması lazim küf kaynaklı olarak.
Bende en üst katta oturuyorum tavanda kuf olmaya başladi. Evde rutubet kokusu oldu camasir suyuyla sildim ama bir haftaya tekrar oluyordu. Yazin hic sıkıntı yok sadece kışları oluyor. Alt katımda boş. Arastirdim cok sıkıntı küf astım ve alerjiye sebep oluyormuş. Şimdi sorunu çözdük biraz maliyetli ama olsun. Nem alma cihazı aldık . Evde rutubet küf olmadi bir daha. Olan küfleri silmistik öncesinde tabi. Tavsiye ederim nem alma cihazı cok işe yaradı
Merhaba hanımlar. 1. Katta oturuyorum alt katım dükkan ve boş hiç kullanılmıyor. Bu yüzden yerler hep buz gibi hiç ısınmıyor. Bu yüzden midir bilmiyorum evimin alt tarafları hep küf oluyor. Sürekli temizliyorum tekrar oluşuyor. Düzenli havalandırıyorum da evimi ama niye oluyor anlayamıyorum artık çok kötü hissediyorum kendimi. Buraya 1 sene önce taşındım. Daha önceki evlerimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Tavsiyeleriniz ve görüşlerinizi bekliyorum
Merhaba hanımlar. 1. Katta oturuyorum alt katım dükkan ve boş hiç kullanılmıyor. Bu yüzden yerler hep buz gibi hiç ısınmıyor. Bu yüzden midir bilmiyorum evimin alt tarafları hep küf oluyor. Sürekli temizliyorum tekrar oluşuyor. Düzenli havalandırıyorum da evimi ama niye oluyor anlayamıyorum artık çok kötü hissediyorum kendimi. Buraya 1 sene önce taşındım. Daha önceki evlerimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Tavsiyeleriniz ve görüşlerinizi bekliyorum
Bende en üst katta oturuyorum tavanda kuf olmaya başladi. Evde rutubet kokusu oldu camasir suyuyla sildim ama bir haftaya tekrar oluyordu. Yazin hic sıkıntı yok sadece kışları oluyor. Alt katımda boş. Arastirdim cok sıkıntı küf astım ve alerjiye sebep oluyormuş. Şimdi sorunu çözdük biraz maliyetli ama olsun. Nem alma cihazı aldık . Evde rutubet küf olmadi bir daha. Olan küfleri silmistik öncesinde tabi. Tavsiye ederim nem alma cihazı cok işe yaradıMerhaba hanımlar. 1. Katta oturuyorum alt katım dükkan ve boş hiç kullanılmıyor. Bu yüzden yerler hep buz gibi hiç ısınmıyor. Bu yüzden midir bilmiyorum evimin alt tarafları hep küf oluyor. Sürekli temizliyorum tekrar oluşuyor. Düzenli havalandırıyorum da evimi ama niye oluyor anlayamıyorum artık çok kötü hissediyorum kendimi. Buraya 1 sene önce taşındım. Daha önceki evlerimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Tavsiyeleriniz ve görüşlerinizi bekliyorum
Üzgünüm ancak bunun kalıcı bir çözümü yok.Merhaba hanımlar. 1. Katta oturuyorum alt katım dükkan ve boş hiç kullanılmıyor. Bu yüzden yerler hep buz gibi hiç ısınmıyor. Bu yüzden midir bilmiyorum evimin alt tarafları hep küf oluyor. Sürekli temizliyorum tekrar oluşuyor. Düzenli havalandırıyorum da evimi ama niye oluyor anlayamıyorum artık çok kötü hissediyorum kendimi. Buraya 1 sene önce taşındım. Daha önceki evlerimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Tavsiyeleriniz ve görüşlerinizi bekliyorum
Araştırdım bende epey pahalı aynen yazın hiç olmuyor amaBende en üst katta oturuyorum tavanda kuf olmaya başladi. Evde rutubet kokusu oldu camasir suyuyla sildim ama bir haftaya tekrar oluyordu. Yazin hic sıkıntı yok sadece kışları oluyor. Alt katımda boş. Arastirdim cok sıkıntı küf astım ve alerjiye sebep oluyormuş. Şimdi sorunu çözdük biraz maliyetli ama olsun. Nem alma cihazı aldık . Evde rutubet küf olmadi bir daha. Olan küfleri silmistik öncesinde tabi. Tavsiye ederim nem alma cihazı cok işe yaradı
Ev sahibimde eve küf kaptırdın diyorÜzgünüm ancak bunun kalıcı bir çözümü yok.
Onun için komple parkelerin sökülüp zemine ısı yalıtım yapılması gerekiyor vs.
Ben bahçe katında oturuyorum benim evimde olmuyor ancak karşı komşumda var.
Sürekli sileceksiniz ya da taşınma maalesef
Eve küf kaptırmak ne yaEv sahibimde eve küf kaptırdın diyor
ben taşındığımda yeni boya yapılmıştı o yüzden var mıydı yok muydu bilmiyorum ama baya eski bir bina. Sürekli geldiğinde eve küf kaptırmışsın ev küf kokuyor diyor
Çok komik, eski evlerde güneş görmeyen yerlerde olan bir şey.Sen oraya zorla koymuşsun gibiEv sahibimde eve küf kaptırdın diyor
ben taşındığımda yeni boya yapılmıştı o yüzden var mıydı yok muydu bilmiyorum ama baya eski bir bina. Sürekli geldiğinde eve küf kaptırmışsın ev küf kokuyor diyor
Biz kendi evimiz diye aldık . Kiracıysan taşınma imkanın varsa taşın derim. Eşyalarında hep rutubet kokar dururAraştırdım bende epey pahalı aynen yazın hiç olmuyor ama
Yıllarca farklı evlerde yaşadım ve hep orta katlardaydım hiç böyle bir şey yaşamadım. 1 yıldır buradayım 2 yıllık koltuklarım dahi küflendi. Çöpe atmalık olduBiz kendi evimiz diye aldık . Kiracıysan taşınma imkanın varsa taşın derim. Eşyalarında hep rutubet kokar durur
Benim ev sahibim biraz garip biri o yüzden bir şey yapacağını hiç sanmıyorum. Yaza doğru taşınmayı düşünüyoruz inşallah bir sorun olmazsaSiz ne yaparsanız yapın alt kati da havalandirmak lazim. Ben de önceden sizin gibiydim alt kat dükkandi ve hep kapalıydı. Rica ettik sahibinden birkac günde bir açtırınca evdeki siyah küf de gitti koku da gitti