Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evin bütün odalarında oluyor ve açık bırakmam mümkün olmuyor o yüzden. Bir de evin bütün odaları salonda birleşiyor bir yeri açınca her yer soğuyor. Sürekli açamıyorum ama günde yarım saat kadar açık kalıyor. O da yetmiyor
Merhaba, benim evim giriş katta olduğu için nem ve küf sorunu vardı. Yıllarca bir çok yöntem denedik. En son nem alma cihazı, çamaşır kurutma makinesi aldık. Ve duvarları küf temizleyici bir kimyasal ile temizledik. Şimdilik nem ciddi oranda azaldı ve küf olmuyor.
Merhaba, benim evim giriş katta olduğu için nem ve küf sorunu vardı. Yıllarca bir çok yöntem denedik. En son nem alma cihazı, çamaşır kurutma makinesi aldık. Ve duvarları küf temizleyici bir kimyasal ile temizledik. Şimdilik nem ciddi oranda azaldı ve küf olmuyor.
Canım nem alma cihazı bu soğuk hava veren cihazdan mı? çamaşırı balkona asıyorum o sebebiyet vermiyor o yüzden. Bir de kimyasal temizleyicinin markasını verebilir misin?
Canım nem alma cihazı bu soğuk hava veren cihazdan mı? çamaşırı balkona asıyorum o sebebiyet vermiyor o yüzden. Bir de kimyasal temizleyicinin markasını verebilir misin?
Merhaba, soğuk hava vermiyor. İçeride ki havayı çekiyor, nemi süzüp kuru havayı geri üflüyor. Reklam olmaması için cihazın adını ve kimyasal temizleyicinin adını özelden paylaşıyorum. Umarım siz de fayda görürsünüz.
Yıllarca farklı evlerde yaşadım ve hep orta katlardaydım hiç böyle bir şey yaşamadım. 1 yıldır buradayım 2 yıllık koltuklarım dahi küflendi. Çöpe atmalık oldu
İmkan varsa da yoksa da birsekilde taşının. Temizliğini geçtim küf insanı hasta eder. Yurtdışında ev yapılan programlar var orada küf gördükleri anda özel ilaçlama ve yalıtım yapılıyor. Küf olan eve oturum izni bile verilmiyormus. Eşyalarınızı da degistırın çok içine isleyince kötü oluyor.