Evin odalarının dizilişi

Ev 2+1 evet ancak ben klozet kullanmıyorum sorun orada başlıyor keşke klozet koymasalar da alaturka yapsalar hemen daireyi değiştirebilirim diğer daire ile :)
anladım o zaman başka alternatiflere bakmanız lazım, tek seçeneğiniz bu binadaki daireler değildir bence.
ev bu ayakkabı, çanta gibi değil, içinize sinmeden almayın

bizim gözüm alışmış bence aynı düzüne önemli olan içinize sinmesi.sizinkide değişik olsun ne olucakki.bu zamanda ev almak hiç kolay değil.kullanışlıysa eviniz hiç kaçırmayın bence.
Aslında ilkten hiç aklıma gelmedi bile odaların dizilişi sonradan düşündükçe hep odalar köşelerde sonda vs olduğundan sıkıntı yaptım almaya da karar verdik yani ama yine de bir kabul edememe var gibi.Dediğiniz gibi ev almak hiç kolay değil ama ileride pişman olur muyum diye de düşünmeden edemiyorum

Aynen öyle sadece dizilimden rahatsızım.Aslında yatak odasının kapısının açık kalıp kalmaması da sorun değil ama kalıplaşmış ev dizilimi değil ya o bir kuşku yaptı bende

Bunu hiç düşünmemiştim teşekkürler

Başka alternatifim varsa, mecbur değilsem ben tercih etmezdim. Odaların daha ayrı olmasını tercih ediyorum.

Bir de o salondan geçilen oda illet bir şey, eski evim öyleydi şimdi Allah korusun diyorum.
Salondan geçilen oda yok ama yine de beni de rahatsız eden bir şeyler var gibi teşekkürler

tabi öyle ama artık kolay değil güzel bi ev bulmak.çocuk odasının camının yatak odasına baktığını gördüm ben.o kdarda büyük bi sorun gelmiyo o yüzden.genişse ferahsa başka da bi sorunu yoksa alınabilir.

Elbette dört dörtlük ev yok zaten. Keşke biz çizsek planı, hemen yapıverilse. Hazırların içinden seçiyoruz. Kabul edilemeyecek bir şey değil bence de.

Madem fiyatı iyiymiş.

Sonuçta bir kez alınca bir daha satılamayacak, başka ev alınamayacak diye bir kural yok.

cok iyi anlattiniz kafamda hayal ettim simdi labirent gibiymis:) yok almazdim acikcasi benim icin ilk once konumu sonra ici onemli

mutfagi banyoyu falan begenmezsen ona cozum varda tum evin odalarini nasil degistireceksin? geri donusu olmayan bisey tek duvar falanda degil ki.. icinize sinmemis belli bence almayin

Aynen öyle sadece dizilimden rahatsızım.Aslında yatak odasının kapısının açık kalıp kalmaması da sorun değil ama kalıplaşmış ev dizilimi değil ya o bir kuşku yaptı bende

anlıyorum seni canım bende herşeyi istediğim gibi olan bi ev aradım hepsine baktım ama kusursuzu yok.çok geniş bi ev aldık dizilimi de çok güzel.ama gel görki bu seferde balkonu içime sinmedi

Ooo o baya büyük sorun çocuk yatak odası ebeveyn yatak odasına bakıyor.Başka bir sorunu yok evin teşekkürler

Oyle bir eve misafirliğe gitsem yadırgardım acikcasi
Ama sizin icin uygunsa boşverin

anlıyorum seni canım bende herşeyi istediğim gibi olan bi ev aradım hepsine baktım ama kusursuzu yok.çok geniş bi ev aldık dizilimi de çok güzel.ama gel görki bu seferde balkonu içime sinmedi
Balkonu falan da gözüm görmüyor artık Allah nasip etse de içimize sinen olsa

aynen öyle ama malesef bütçeye göre en güzelini en iyisini seçmeye çalışıyoruz işte :)

İlerde sorun olabilir, çocuklar büyüdü diyelim odalarini dagittilar ve tam misafirler salona gitmek icin ordan geçerken kapi aciliyooor. Bom .

Tabi bir kurgu bu :::)
Olumlu yonleride olabilir ama benim aklima gelmiyor::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…