- 25 Nisan 2013
- 1.552
- 3.619
- 33
-
- Konu Sahibi narantikibi
anladım o zaman başka alternatiflere bakmanız lazım, tek seçeneğiniz bu binadaki daireler değildir bence.Ev 2+1 evet ancak ben klozet kullanmıyorum sorun orada başlıyor keşke klozet koymasalar da alaturka yapsalar hemen daireyi değiştirebilirim diğer daire ile :)
Aslında ilkten hiç aklıma gelmedi bile odaların dizilişi sonradan düşündükçe hep odalar köşelerde sonda vs olduğundan sıkıntı yaptım almaya da karar verdik yani ama yine de bir kabul edememe var gibi.Dediğiniz gibi ev almak hiç kolay değil ama ileride pişman olur muyum diye de düşünmeden edemiyorumbizim gözüm alışmış bence aynı düzüne önemli olan içinize sinmesi.sizinkide değişik olsun ne olucakki.bu zamanda ev almak hiç kolay değil.kullanışlıysa eviniz hiç kaçırmayın bence.
Aynen öyle sadece dizilimden rahatsızım.Aslında yatak odasının kapısının açık kalıp kalmaması da sorun değil ama kalıplaşmış ev dizilimi değil ya o bir kuşku yaptı bendeyanlış anlamadıysam odadan odaya geçiş yok.sadece koridordaki dizilimden rahatsızsınız.sonuçta misafir salona geçer ve geçerken bütün odaları tek tek görüyo ondan rahtsızlık duydunuz.eğer yanlış düşündüysem düzeltin.evet mutfak,salon önce gelse daha iyi olur ama bence çok da büyük bi sorun değil.dediğim gibi biri geldiğinde ben kapımı çekiyorum direk salona geçiyolar.
Bunu hiç düşünmemiştim teşekkürlerBenim evimde benim yatak odam koridorun sonunda. Sağda 2 tane çocuk odası var. Onların önünden geçip odama gidiyorum. O odaların kapısını kapattığımda koridora ışık girmiyor, çok karanlık oluyor.
Kapılar açıksa harika bir ışık giriyor.
Bunu da hesaba katmak lazım.
Haklısınız teşekkürleranladım o zaman başka alternatiflere bakmanız lazım, tek seçeneğiniz bu binadaki daireler değildir bence.
ev bu ayakkabı, çanta gibi değil, içinize sinmeden almayın
Salondan geçilen oda yok ama yine de beni de rahatsız eden bir şeyler var gibi teşekkürlerBaşka alternatifim varsa, mecbur değilsem ben tercih etmezdim. Odaların daha ayrı olmasını tercih ediyorum.
Bir de o salondan geçilen oda illet bir şey, eski evim öyleydi şimdi Allah korusun diyorum.
Benim evimde benim yatak odam koridorun sonunda. Sağda 2 tane çocuk odası var. Onların önünden geçip odama gidiyorum. O odaların kapısını kapattığımda koridora ışık girmiyor, çok karanlık oluyor.
Kapılar açıksa harika bir ışık giriyor.
Bunu da hesaba katmak lazım.
Elbette dört dörtlük ev yok zaten. Keşke biz çizsek planı, hemen yapıverilse. Hazırların içinden seçiyoruz. Kabul edilemeyecek bir şey değil bence de.tabi öyle ama artık kolay değil güzel bi ev bulmak.çocuk odasının camının yatak odasına baktığını gördüm ben.o kdarda büyük bi sorun gelmiyo o yüzden.genişse ferahsa başka da bi sorunu yoksa alınabilir.
Aynen öyle sadece dizilimden rahatsızım.Aslında yatak odasının kapısının açık kalıp kalmaması da sorun değil ama kalıplaşmış ev dizilimi değil ya o bir kuşku yaptı bende
Ooo o baya büyük sorun çocuk yatak odası ebeveyn yatak odasına bakıyor.Başka bir sorunu yok evin teşekkürlertabi öyle ama artık kolay değil güzel bi ev bulmak.çocuk odasının camının yatak odasına baktığını gördüm ben.o kdarda büyük bi sorun gelmiyo o yüzden.genişse ferahsa başka da bi sorunu yoksa alınabilir.
haklısınız teşekkürlermutfagi banyoyu falan begenmezsen ona cozum varda tum evin odalarini nasil degistireceksin? geri donusu olmayan bisey tek duvar falanda degil ki.. icinize sinmemis belli bence almayin
Balkonu falan da gözüm görmüyor artık Allah nasip etse de içimize sinen olsaanlıyorum seni canım bende herşeyi istediğim gibi olan bi ev aradım hepsine baktım ama kusursuzu yok.çok geniş bi ev aldık dizilimi de çok güzel.ama gel görki bu seferde balkonu içime sinmedi
Gerçekten büyük bir sorun mu yadırganacak kadar ?Oyle bir eve misafirliğe gitsem yadırgardım acikcasi
Ama sizin icin uygunsa boşverin
Balkonu falan da gözüm görmüyor artık Allah nasip etse de içimize sinen olsa
Elbette dört dörtlük ev yok zaten. Keşke biz çizsek planı, hemen yapıverilse. Hazırların içinden seçiyoruz. Kabul edilemeyecek bir şey değil bence de.
Madem fiyatı iyiymiş.
Sonuçta bir kez alınca bir daha satılamayacak, başka ev alınamayacak diye bir kural yok.
amin inşallahfena değil yine ama arkaya bakıyo ve önüne bina yapılır büyük ihtimalle.benimde gözüm görmedi.hayırlısı olsun canım inşallah içinize sinen bi ev bulursunuz :)
Biraz saçma bir başlık oldu ama ne yazacağımı bilemedim :)
Kısa ve net bir şekilde benim derdim ev alacağız bir ev bulduk yeri ve fiyatı açısından bize uygun ancak odaların dizilişi yanlış gibi geliyor.Eve giriyorsun karşıda bir oda var sağ tarafta bir şey yok koridor sola doğru dönünce devam ediyor tam karşıda mutfak ilk sağda ebeveyn odası yanında salon solda ise wc banyo.Anlatabildim mi bilmiyorum ama şöyle ki salona doğru giderken odalar salondan önce geliyor.Salon koridorun en sonunda yani.Bu sebeple ev alınmamazlık yapılır mı ev almamak için bu geçerli bir sebep midir ? salondan önce yatak odası gelse ne olur ?