Biraz saçma bir başlık oldu ama ne yazacağımı bilemedim :)
Kısa ve net bir şekilde benim derdim ev alacağız bir ev bulduk yeri ve fiyatı açısından bize uygun ancak odaların dizilişi yanlış gibi geliyor.Eve giriyorsun karşıda bir oda var sağ tarafta bir şey yok koridor sola doğru dönünce devam ediyor tam karşıda mutfak ilk sağda ebeveyn odası yanında salon solda ise wc banyo.Anlatabildim mi bilmiyorum ama şöyle ki salona doğru giderken odalar salondan önce geliyor.Salon koridorun en sonunda yani.Bu sebeple ev alınmamazlık yapılır mı ev almamak için bu geçerli bir sebep midir ? salondan önce yatak odası gelse ne olur ?
Eğer binadaki bütün odaların dizilişi aynı değilse sıkıntı olur. Örneğin sizin yatak odanızın altında salon varsa gürültüden uyuyamazsınız ya da tam tersi olursa alt kattaki kişi zorluk çeker.
Eğer binadaki bütün odaların dizilişi aynı değilse sıkıntı olur. Örneğin sizin yatak odanızın altında salon varsa gürültüden uyuyamazsınız ya da tam tersi olursa alt kattaki kişi zorluk çeker.
Bütün bina aynı şekilde hatta biraz daha evlerin projelerine baktım da her katta 4 daire olan 2+1 evler genelde odalar sonda olamıyor.Oda salonları iki camlı yapabilmek için köşeye koyduklarından olsa gerek.