evin hanımına sormadan esim erkek kardesini cagarmıs

Tatlım sen neden gün içerisinde yaşadığın herhangi bir sıkıntıyı bu kadar büyütüp burda konu açacak kıvama getiriyorsun? Inan bana bunu aşarsan hayatı daha yaşanır hale getirirsin. Ailene bozuluyorsun hop bi konu, eşine kızıyorsun hop bi konu. Kızılmayacak şeylere sinirleniyorsun.Hayır konu açma demiyoruz inan bizde cok merak ediyoruz neler yaşadığını, sonucta konu açmakta bedava olunca aç açabildigin kadar. Ama kendi canına yazık uzattıkça daha cok sıkıntı oluyor sana. Ne var yani geç haber verdiyse bu kadar uzatmaya ne gerek var? Evi bosuna temizleme oda eşin gibiyse gidince bahar temizliği yapacaksın nasılsa

Ama oylede sorulmazki ne saçma. Kardeşimle birlikte geliyorum haberin olsun dese tamam. Belki giyinir toparlanir filan diye yani.kardes değil el olsa kırılır böyle şeye. Sacma.bide izin almakla haber vermek aynı şey degilki

Sizin yenge abiyi iyi korkutmuş. Limoncu da öyle olmak istiyo

Bende ablamda kalmaya giderim eşininn aaaa baldız gelmiş die yüzüme şaşırdığı da oldu ama aksine sevinmiştir biz hep iyi anlaşırız eniştemle. Tamam söylese iyi ama bu kadar sinirlencek de bişi göremedim. Seninde kardeşindir artık yap kahvenizi oturun tv izleyin sohbet edin filan eşinde iş çıkışı ilgilenir gelir geçer vakit. Hem kardeşiyle iyi anlaşman eşinizinde hoşuna gider. Fırsat olmuş işte size:)

bence abartılcak bırsey yok bızde onceden bırbırımıze haber ederız aıle ya da arkadas eve bırı gelecekse ama bu bazen gunler oncesınden bazen saatler oncesınden olur, hem gelen yabancı da degıl kı, zaten esınız evde olmadıgına gore o da sızınle koca gun evde oturmaz, dısarı falan cıkar bence ya da madem ıyı ınsan cıkın bırlıkt egezın ne guzel ıste arkadas olur sıze de canınız sıkılmaz

ay limoncuuuuu hayatta bir gayen yok dimi işin gücün annene kardeşine kocana kaynına sağa sola sarmak gibi...
Sana bir meşgale bulmanı tavsiye ederim ahşap boyama takı iyi kafa dağıtıyor haberin olsun..doğum iznine ayrıldığımda bende başlayacağım bak.

limoncu28 ben bir de şimdi 12 de geleceğini gördüm; kuzum sen kahvaltı hazırlayayım demiştin ama 12 de gelene kahvaltı olmaz ki öğle yemeği saati gelmiş olur.

Eve geldi içeri girdi; hoş beş ; el yüz yıkadı derken saat 1 olur valla; o saatte de önüne kahvaltı koymaz senin gibi titiz bir yenge...

#direnlimoncu

datlum bu konuyu sen değilde başka bir üye açmış olsaydı bu kadar çok dalga geçmek yerine gelebilecek bazı yorumlar şunlar olurdu

1-canım haklısın eşin sana sormalıydı belki uygun değilsin böyle olmaz

2-aman gelsin tatlım 3 günden bi şey olmaz sıkma canını

3-........ orayı da siz yazın artık

ama hem senin sürekli konu açman hem de espirileri kaldırıyor olabilmen sayesinde konuların uçup gidiyo

sadece gülüyorum..
biryerini pire ısırsa başlık açıcan sen...
senin kardeşin gelicegi zaman kocandanmı onay alıyorsun.
eger öyleyse yazık ablasının evine izinsiz gelemeyen kardeşe.....

Ne var ki bunda dert edicek. Haa kaynim haa kardesim farketmez. Kaynim benden 2 yas kucuk ama esimin onu cagirmasi icin benden izin almasina gerek yok. Nasil ki ben.kardesimi esimden habersiz davet ediyorsam Oda yapabilir.
Cok buyutme bence canim oda senin kardesin sayilir artik. Eve yabancida.gelmio ole temizlk hazrlk yapicak. Kardes bu ya daha yakini var mi insana

limoncu kiz kaynanan gelecegine kaynin gelsin bosver erkek misafir daha kolaydir yemegini suyunu koy onune sesi cikmaz

Ben de yazayım geçen akşam saat 10^da eşimin telefonu çaldı; ablası geliyormuş bulunduğumuz şehire; burada annesinin evi var; diğer ablasının ve abisinin evi var.

Neyse annesi ve diğer ablası şehir dışında ablası gece 3'te gelecek öbür abiye gitmez zaten...

Eşim dedi ki bende araba yok; sen atla gel; bu arada telefonu kapatınca da dedi ablam dedi şu işi varmış o nedenle geliyormuş buraya diye.

Ben halen bize geleceğini anlamadım; diğer ablanın evi çok yakın ve hep gelince onda kalır ya da annesinin evinde yani kendi yaşadığı evde..

Gece 11'i geçti bu arada masada tabaklar; salonda bardaklar; her yer her yerde vs.

Geldi çaldı kapıyı; oturduk muhabbet ettik; uyuyor muydunuz falan dedi yok daha yatmamıştık dedik.

Sonra 12 oldu saat hadi sana yatak yapalım da yat dedi eşim; çıkardık yorgan çarşaf pijama vs.

Sabah 6.30 da kalkıp öbür ablama gideyim o işe gitmeden göreyim dedi. Dedik olur mu sabahın köründe yat bizde.

Neyse sabah bizimle uyandı; oğlum ile azıcık konuştu vs. Dolaptan kendine bir şeyler ayarla ye dedim ve çıktım.

Geldiğimizde masadaki tabakları akıtmış; bardakları vs toplamış bir şeyler de yemişti.

Evimde ilk defa kaldı diyebilirim; ben bir sıkıntı görmüyorum; o gördüyse de kendi bilir. biraz rahat olmak hayatı daha kolay yapar..

ya insan kardesinin evine bile gidemicek artik bu zamanda, ne kadar bencil olduk toplum olarak.

ben çalışıyor oldugum haldee şimin kerdesleri sehırdısından anıden gelebılıyorlar ve hatta cocuklarıyla... ama kardesı sonucta.. o anda ben esımle bı goruseyım demek olmuyor.. bu bızım ıcınde gecerli.. kardesımı ben esımden ızın alıp falan cagırmak asla ıstemem.... kaldı kı ev hanımısınız sanırım ne zararı var kı ... bekar genc bı adam sanırım gelen.. sasırdım tavrınıza...

Ne ben ablamın evine izin alıp giderim ne de kaynim bana izin alıp gelir sadece Abisine diil bana telefon eder yengoş ben geliyorum varmı bi isteğin die okadar.hiç rahatsız olmadim olmamda.ev dağınık mis topluymus hiç te umrunda olduğunu sanmiyorum.garipsiniz valla gelsinler canım nolcak

Limoncuuuu =)))
Bence gayet haklısın, habersiz erkek misafir hiç de sevimli değil
Biraz yüklenmiş herkes sana ama usul var adap var
Eşle erkek kardeş gün boyu evde yalnız bırakılmaz, sevimsiz bir durum
Ama olan olmuş artık, idare edeceksin üç gün

daha iyi işte seni kabul etmeyen baba evine gitmek zorunda kalmayacaksın
eşin çalışırken sende mısafırle korkmazsın evınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…